Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosciwita

waga pociazowa

Polecane posty

Gość Gosciwita

Ile zajal Wam powrot do wagi sprzed ciąży? Czy bylyscie na diecie badz cwiczylyscie by schudnac? Ile ogolnie przytylyscie w ciazy?

Gość bkt
1. 17 kg po porodzie 13 mniej, następne 10kg w ciągu 7mc 2. 20kg, po porodzie 2,5 mniej, 12 kg w ciągu 4 mc 3. 22 kg, po porodzie 5 mniej, 15 kg w ciągu roku żadnych diet, ćwiczeń, wszystkie karmiłam piersią

Gość gość
1 ciaza 20 kg. Waga wyjsciowa 53, 3 miesiace po porodzie bylo tyle samo ile przed ciaza, po 6 miesiacach wazylam 46 kg... Karmilam piersia i zdrowo sie odzywialam. Teraz 2 ciaza, waga wysciowa tez. 53, przytylam ok 15 kg, jestem 2,5 miesiaca po cesarce, karmie piersią, zdrowo sie odżywiam, zostalo mi 0,5 kg do wagi z przed ciazy. Mam nadzieje ze tym razem do 46 nie spadnie ;/

Gość gość
+25 w ciązy, 7 spadło po porodzie, reszta - 2 lata. U mnie hormony zrobiły psikusa. Póki karmiłam piersią waga stała jak zaklęta, póżniej okazało sie ze mam hiperprolaktynemie i to prolaktyny wina. Jak ją zbiłam to odzyskałam wage z przed ciaży czyli 47kg. teraz - 8 miesiac, +11kg. moze do 25 nie dobije... ;)

Gość gość
W dniu porodu 95 w dniu wyjścia ze szpitala 85,dziś 3 miesiące od porodu 68,pozdrawiam