Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do facetów czy w razie wojny poszlibyście

Polecane posty

Polska dała mi wysokie podatki, ZUS, nierówność społeczną. Gdy widzę flagę Polski nie czuje tego co czuli patrioci 100 lat temu. Walczylbym o życie tych których kocham. ale nie o Polskę i dla Polski

Gość gość
i będą rosły podatki. Kasa potrzebna na wojsko. Nawet gdyby nie było wojny to ostatni numer Rosji. Jasno pokazuje że nie możemy czuć się bezpieczni. Nowy sprzęt będą jak zwykle kupować za grubą kasę za granicą..

"gość ja mam 165 i 50 kilo jestem kobietasmiech.gif nadaje sie do wojska? pojde walczyc zamiast tych miernot meskich"---przecież w Polsce kobiety odbywają wojsko idą do wojska na ochotnika:D Zacofana jesteś?:)Każdy orze jak może,każdy walczy jak może.I skąd wiesz kto ile ma ile wzrostu:D Albo ile waży:D Są mężczyźni chudzi. są mężczyźni otyli chorobliwie i oni też nie nadają się do wojska i nie pójdą.

Gość gość
jeszcze zostaje opcja tworzenia partyzantki;) już widzę tłumy...

Gość gość
za kobietami przemawia większa determinacja do walki...

informacja z ostatniej chwili-Sawicka została uniewinniona PONOWNIE i to CBA działało nie właściwie jak orzekł sąd najwyższy,jak powiedział Demokratyczne państwo nie odpowiada za uczciwość obywateli. Skoro posłanka nie jest przestępcą biorąc łapówkę, to mężczyzna nie walczący o kraj jest?Niech ją poślą. Demokratyczne państwo nie odpowiada za uczciwość obywateli, więc ludzie o czym tu mowa.Dobrze wiemy że sady sądzą tak jak chcą i jak kogoś znają to ich uniewinniają.Tak więc mężczyźnie przyznaje się do płacenia alimenty średnio 1200zł kobiecie do płacenia ojcowi 200zł. przecież to jest kpina.Dane mam jak się ojciec wypowiadał że jego dzieci są gorsze bo są z nim a nie z matką.Albo jakaś grupa przestępcza została uniewiniona(wymuszali haracze na 6mln zł) i zostali uniewinnieni bo jak są orzekł ONI TERAZ SĄ JUŻ INNYMI LUDŹMI (tak więc za czyny z przeszłości nie odpowiadają?)

Pleiades-Polska dała ci nie równość społeczną-jaką nierówność masz na myśli?

Gość Neutralny
W życiu nie walczyłbym za polskę, bo historia lubi się powtarzać. Dawniej to ci idioci jak szlachta sprzedawali polske a kolejni idioci, czyli powstańcy szli zdychać. Tak samo było w kolejnych konfliktach. Gardzę wszelkimi powstaniami i obroną tego chorego kraju. Nawet nie czuję sie polakiem bo wstyd by mi było, gdybym się nim czuł. Po jaki ciul mam walczyć za tych debili, którzy do wojen dopuszczają.