Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupić dzieciom ktore niczym się nie bawią

Polecane posty

Gość gość

Musze kupić prezenty dla 3 dziewczynek. Mają 7 lat, 3 lata i roczek. Problem jest taki: najstarsza ma wszystkie możliwe lalki, pieski, kotki, książeczki, klocki i niczym się nie bawi, ale bardzo lubi rysować, wyklejać, malowac i wszelkie prace ręcznę więc kupie jej taki zestaw do samodzielnego uszycia laleczki bo wiem ze jej się spodoba. Ale problem mam z 2 mlodszymi. 3latka nie bawi się niczym. Ma zabawek bez liku ale ona jest taka dziwna. Ciągle skacze tylko, biega, krzyczy, rzuca wszystkim. Nie usiedzi ani chwili i niczym się nie zajmie na dlużej. Nie mam pojęcia co jej kupić. Z najmlodsza mam już ogromny problem bo ona ma wszystkie zabawki po starszych siostrach i nie wiem co by jej sprezentować. Nie chodzi jeszcze, ale już zaczyna tyle ze rożnych chodzików jeżdzików pchaczy ma d groma. Zresztą chcialabym wydac tak po 30 zł na jeden prezent bo nie stać mnie na większe upominki. Mozecie coś zasugerować dla tych 2 mlodszych dziewczynek?

Gość gość
dla 3 latki piłka do skakania - wyszaleje się do woli;]

Gość gość
Ma kilka takich gumowych zwierzątek do skakania w rożnych kolorach a do tego takie zwierze co jak się skacze to świeci i gra jak rodeo to wygląda.