Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczerze przejęty

Kobieca ewolucja poszła w złym kierunku

Polecane posty

Gość szczerze przejęty

Kobiety czemu lubicie pewnych siebie którzy was podrywają? Tacy podrywają wiele kobiet. Każdy facet po pewnym czasie zdobędzie śmiałość przy kobiecie a nie-podrywacz ma tą zaletę że jest wierny. Czemu wolicie nic nie robić i po prostu dać się poderwać podrywaczowi niż wyjść z inicjatywą (ten jeden RAZ) i zachęcić wyraźnie faceta?

Gość gość
ja zachęcam :)

Gość gość
bo to są bardzo głupiutkie istoty, nie myślą racjonalnie ;)

Gość gość
kto?

Gość stalowa ręka
Nienawidzę podrywaczy, pewnych siebie darmozjadów! Wstręt mnie bierze gdy toto jest obok mnie. Facet musi być uległy i wyważony. Musi znać swoje miejsce. Musi wiedzieć, że nie jest nikim ważnym w obecnym świecie. To że może dać kobiecie po mordzie to jest tylko fizyczna siła. Ale nie może stworzyć człowieka. Jest tylko worem z plemnikami. Więc dobrze robisz, że milczysz przy kobiecie. Ja nienawidzę mężczyzn bo są tylko darmozjadami i próżniakami. Trzeba ich złapać za pysk i wrzucić do kopalni, tam już nic złego nie zrobią, nie zgwałcą kobiety, bo kobiety nie będzie w kopalni. ich plemniki są niepotrzebne. Reproduktor się znajdzie zawsze. Więc jeśli facet chce zasłużyć na kobietę to niech pokaże jej że jest kimś. A nie tylko więcką pięścią i zwisającym worem.

Gość gość
to przemówienie z parlamentu?

Gość gość
bo to już samo z siebie eliminuje faceta- nie umie nawet zaprosić sam na kawę, więc jest zakompleksiony i niepewny siebie, a po co taki ciepły? żeby wychowywać na faceta dopiero? co to my, niańki?

Gość gość
co to za bzdury? a nie pomyślisz ze najlepiej wybrac takiego pośrodku, czyli normalnego, co sam zagada i nie bije i nie jest niewierny? same skrajności żeby siebie dowartościowac

Gość gość
ja bardziej lubię jednak tych podrywaczy, sorry, bo z takim niejakim to nie wiedziałabym o czym nawet gadać

Gość gość
K***a a to samej nie łaska zagadać? Równouprawnienie jest! "Księżniczki" tylko by chciały, żeby je zdobywać, a same nic od siebie nie dają.

Gość stalowa ręka
zakompleksiony czy nie ale gębę mógłby otworzyć i zagadać. Nie musi być kawiarzem. Niech gada o czyms innym. Jąkałę rozumiem ze nie gada, bo nie chce gęgać, ale ktoś kto nie ma wady wymowy ma obowiązek odezwać się przy kobiecie

Gość gość
Nie powie nawet taka "księżniczka" czego chce czy o co jej chodzi, tylko myśli, że facet jej czyta w myślach. Kobiety to logiki w ogóle nie mają.

Gość gość
nie, nie łaska, bo nie bedziemy latać za facetami, bo to nam do szczescia niepotrzebne, proste

Gość gość
kiedyś zagadałam takiego jednego, ale niestety rozmowa nie szła, bo on tylko milczał i coś tam mruczał...

Gość gość
nienawidze takich mruków, co namyślają sie 5 min zeby odpowiedziec na proste pytanie..taki facet to wstyd dla kobbiety, serio

Gość gość
A kobieta facetowi nie jest potrzebna do gadki. O czym niby mam z nią gadać? O farbach do włosów? Czy o lakierach do paznokci? Pogadać to se mogę z kumplami :)

Gość gość
zgadzam się z gościem 22.55

Gość gość
no co jak co, ale mówienie to nic trudnego i jak facet robi problem z takiego czegoś, to jak radzi sobie w życiu? wcale nie radzi, a nieudacznikom mówimy nie

Gość gość
no więc kobietę potrzebujesz tylko do jednego, wiec nie dziwie sie ze nie umiesz nic powiedziec do żadnej...

Gość szczerze przejęty
a wiecie że po czasie taki podrywacz poderwie inną a was po prostu brutalnie zostawi? pójdziecie kilkanaście razy do łóżka i nara albo nagle się dowiesz że są jeszcze 2 inne oprócz ciebie? i co tak jest lepiej, bo? facet nieśmiały nie jest całkiem upośledzony, okazałybyście mu trochę zrozumienia jego nieśmiałości i wychwalały inne cechy to by się rozkręcił ale NIE

Gość gość
To powiedz o czym mam z nią gadać? Ja jestem człowiekiem, który lubi rozmawiać na konkretne tematy, ale nie p*******ć trzy po trzy o d***e maryni!

Gość gość
nieśmiały oki, ale bez przesady, trochę luzu musi mieć ..

Gość gość
a skad wiadomo, ze niesmialy to od razu wierny? moze sobie marzyc, ze bedzie mial 3 laski naraz i takie tam, jakas w koncu go zechce, bedzie mial lepsze poczucie wlasnej wartosci i zacznie ja zdradzac niewiadomo, czy taki wierny i dobry :P po prostu nie ma takich warunkow....

Gość gość
a nie pomyślałeś o tym żeby pogadać i wybrać na podryw jakąś INTELIGENTNĄ, która pogadałaby choćby o książkach? tak to jest jak wybiera się jakieś lampucery bo ładne i zgrabne i łatwe...ale samemu to masz wymagania co nie?

Gość gość
przecież teraz z nami także piszesz, a co myślisz z kobietamy nie ma o czym rozmawiac?

Gość gość
popatrz co napisałeś: zeby dać szanse takiemu nieśmiałemu, chwalić jego inne cechy i się rozkręci...śmiechu warte! czyli kobieta ma chwalić i chwalić żeby facet rozwinął się?????ale masz mniemanie o kobietach...

Gość morda jawnie zakazana prawnie
szanował by was za to że go nie skreśliłyście. taki mężczyzna jest wrażliwy i inaczej podchodzi do świata zazwyczaj szanuje kobiety a podrywacz to co to jest, śmieje się z was przy kumplach, zmienia jak rękawiczki i to jest fajne? chyba przez 5 minut a potem płacz

Gość gość
popracuj nad sobą ...nie w kobietach tu wina

Gość morda jawnie zakazana prawnie
a nie patrzycie na to jak na super komplement że tak mu się podobacie, że aż nie jest śmiały przy was? to nie jest fajne, fajniejsze jest jak was podrywa podrywacz? :) tak, rozkręci się z czasem bo ludzie się w końcu oswajają z drugą osobą. jak kobieta chce iść na łatwiznę i nic nie robić a facet ma podrywać no to skazujecie się na faceta przez którego będziecie płakać

Gość gość
dokładnie potem idziecie z takim podrywaczem do łóżka i już pół miasta wie, że zostałyście przer****ne :)