Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uptightt

laski, które myslą, że są piękne

Polecane posty

Gość uptightt

znacie takie? oczywiscie nie są, ale tak myslą. ja taką znam, i to jest masakra. moze nie jest brzydulą ale uroda dla koneserów raczej, a ona mysli, ze piekna. tu tez role odgrywaja faceci chcacy do wyra szybko zaciagnac-komplementy sie sypia a one mysla,ze bezinteresownie.

Gość gość
znam i gardzę

Gość gościu1
Znam, aczkolwiek bardziej razi mnie u kobiet brak skromności, może być ładna i niech ma tę świadomość swojej atrakcyjności spoko, ale zbyt pewne siebie kobiety odpychają na starcie, a przyciągają te co wiedzą że urodą mocno grzeszą, a mimo to udają aniołki ;) a co do mniej urodziwych dziewczyn które myślą, że divy to się nie wypowiem... ;)

Gość gość
Skromność nie jest atrakcyjna.

Gość Kari Mata
Kobieta skromna, czyi w Waszym mniemaniu mówiąca o sobie "oj jaka jestem paskudna" jest atrakcyjniejsza od kobiety pewnej siebie? Coś podobnego mogły wymyślić tylko kobiety.

Gość gość
Dokładnie. Brzydkie kobiety ;)

Gość gość
niektórzy faceci uważają, że zjedli wszystkie rozumy, tymczasem najczęściej to prymitywy, nic nie reprezentujący sobą osoby,oszuści, kłamcy, leniwe brudasy, bez wykształcenia, nie czytający książek, bezrobotne lachony, alkoholicy, bez uczuć, infantylnie myślący, przyciągający łatwe kobiety, wymagający, najchętniej korzystający z pieniędzy kobiet bogatych, zagubieni totalnie w rzeczywistości, mający problemy z rozwiązaniem najdrobniejszych spraw. do tego są brzydcy, a uważają, że są najpiękniejsi na świecie. dlaczego o sobie myślą inaczej i kto im to wbija w ten infantylny łeb?