Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest wynajmować mieszkanie

Polecane posty

Gość gość

Gość gość
Do Czech się przeprowadziłem. Pod Warszawą miałem kawalerkę. Stała pusta przez dwa lata odkąd wyjechałem, ale w końcu zdecydowałem się wynająć. Najemcę już miałem, ale sprawy rozliczeniowe i inne d**erele serwisowe chciałem zlecić. W pmspoland.pl zaproponowano mi zdecydowanie najlepsze warunki. Pan Grzegorz mnie na pierwszym spotkaniu do siebie przekonał. Jest wizytacja, plan marketingowy, bezpieczna umowa, pobieranie czynszu, serwis 24h i inne ciekawe rzeczy. Jak nie masz swojego najemcy też nic nie szkodzi. Na pewno znajdą.

Gość gość
Na stronie https://www.bbn-efekt.pl/ masz namiar do biura gdzie ja znalazłam mieszkanie na wynajem. Mam rodzinę, męża dzieci więc było trochę trudniej znaleźć ofertę ale na szczęście przez biuro się udało dość szybko.

Gość karola852

Wszystko zależy na jakie mieszkanie trafisz, jak szukasz dla siebie to polecam ci szukać przez znane firmy np. administratornajmu.pl wynajmując przez biuro masz pewność, że wszystko będzie w porządku

Gość Gosc

Wynajmowalem rok ale nie mam zamiaru placic obcej osoby takiej kasy, lepiej już kredyt wziąć albo mieszkac u starych

Gość Milcia

Ja przez lata samodzielnego wynajmowania różnym ludziom w Warszawie zacząłem zastanawiać się jak wygląda sprawa z biurami pośrednictwa i trafiłem na immo4rent. Żadna z powyżej opisanych sytuacji, jak brak wpłaty od lokatora czy inne przykre wypadki ze zniszczeniem mieszkania nie miała miejsca. Od kiedy z nimi współpracuję, nie muszę praktycznie wcale zajmować się sprawami związanymi z mieszkaniem.

Gość Gość
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

ja tylko pokój, warto sobie kupić w ikea biurko i stolik te najtańsze, monitor do laptopa i telewizor z konsolą, da się żyć tylko trzeba wpisać w koszty wszystko oprócz laptopa, no i rano trzeba się ubrać

Wszystko za alimenty tatusia? 

Gość Gość

Ja się męczyłem bo tv 32-40" nie kupiłem.

Mamusia nie pozwoliła bo to jej mieszkanie, a on sam sobie nie kupi bo nie pracuje pomimo 31 lat na karku. Żenada 🤢.

Gość Gość

Co za bzdury, to był pokój w domu i nie mamy. A ja mam tv 🙂

Mitoman. Nie masz wlanego domu, tylko mieszkasz u mamy. Wszystko od niej masz: alimenty, dom i pieniożki na lokaty bo sam nie potrafisz zapracować bo jesteś za głupi i leniwy i tylko grasz w gierki. No i kafe jako atrapa kontaktu z 2 człowiekiem, który w normalnych warunki cię przerasta. Dawno uciekłeś z psychiatryka?

Gość Gość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

😱😂 ja pisze o tym, że kiedyś wynajmowalem pokój pół roku daleko od mieszkania mamy 😄 a nie o stanie obecnym xD

Ciągle zmieniasz wersję mitomanie. Lepiej idź stąd poszukać prawdziwych żywych znajomych, a nie zatruwaj forum swoim nudnym życiem stoolejrza gapiącego się w ekran 24 h na dobę i myślącego tylko o gierkach. Jest pełno forów growych. Tam będziesz lepiej pasował. 

Gość gość

Ten leżaczek to troll.