Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Dostałam propozycje pracy na stanowisku dziennikarki i napisałam sztukę

Polecane posty

Napisałam sztukę teatralną. Postanowiłam zgłosić to do teatru. Dostałam również propozycje pracy na stanowisku dziennikarki

Gość gość
sztuke mięsa jak to ty...tylko żreć i żreć

a w bardzo starym kajecie jest napisana sztuka teatralna napisana piórem z atramentem , pożółkłe kartki kajetu świadczą o tym, że ten kajet może mieć ponad 100 albo 150 lat lub więcej , tekst sztuki teatralnej z tego starego kajetu już mam przepisany w wordzie, próbowałem zainteresować tym tekstem teatrologów i nawet panią Kamilę Łapicką , to odpisała na moje zapytanie , 'nie znam tej sztuki teatralnej ale zapytam starszych kolegów, być może coś wiedzą, posłałam tekst tej sztuki' i nadal ZERO wiadomości , nie znają , nie wiedzą , albo nie chcą się przyznać do tego, że ta sztuka teatralna , którą mam w starym kajecie została napisana przez hrabiego Fredrę , to w jego stylu a pisał wiele do 'szuflady' , być może posiadam jedyny rękopis nie znanej sztuki teatralnej napisanej przez hrabiego Fredrę a kajet ocalał wyniesiony z palącego się pałacu Fredry gdy Ruscy palili wszystkich nowobogackich i szlachtę ? Nie wiem, teatrolodzy nie znają tej sztuki teatralnej o hrabinii brabandciej świętej Genowefie , czytanie tekstu ze zrozumieniem to ok. dwie godziny, rzetelnie i zmyślnie sztuka teatralna napisana ten Fredro to był jednak Mistrz