Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikaraaa

pozytywny test, gin nie wykrył ciąży chociaż to 4 tydzien

Polecane posty

Gość gość
Właśnie to mnie śmieszy. Dziewczyna uważa się za taką mądrą, mimo, że jej zachowanie wskazuje zupełnie odwrotnie.

Gość gość
nie, masz spokojnie poczekać, brać kwas foliowy i czekać. Zresztą ja się tej lekarce dziwię, wynik pozytywny może być fałszywy, ale ciążę pod uwagę brać trzeba, szczególnie tak wczesną

Gość gość
w 4 tygodniu macica wyglada identycznie we wczesnej ciazy jak i przed miesiaczka,cudów nie ma twoja lekarka jest conajmniej dziwna bo skoro test pozytywny to oczywiscie ze nalezy go potwierdzic betą i nie rozumiem dlaczego jeszcze tego nie zrobilas?mialabys pewnosc

Gość gość
co u autorki

Gość gość
to moze byc ciaza pozamaciczna :/

Idz na bete nie sluchaj lekarzy. Beta wychodzi wiarygodna a ty będziesz miała wynik w 100% . Proste i logiczne.

Gość gość
tabletka po zapobiega implantacji ZAPLODNIONEJ KOMORKI CZYLI ZARODKA CZYLI DZIECKA DO 7-8 DNIA ZYCIA - jest to dzialanie wczesnoporonne! jak ja nie lubie takiego mydlenia oczu i usprawiedliwaiania sie...

Gość gość
Laski ogarnijcie się, nie robi sie testu przed okresem bo przewaznie wynik jest pozytywny .Może się spóźniać z innej przyczyny, niekoniecznie oznacza to ciąże. jeśli gin nic nie wykryła a twoja macica wyglada jak wyglada to pewnie na dniach dostaniesz okres.

Gość gość
Autorko i co tam u Ciebie? Dostałaś okresu, czy to jednak ciąża?