Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy jestem dziwna

Czy każdy facet chce żeby mu robić loda?

Polecane posty

Gość Czy jestem dziwna
Ja zauważam tych normalnych, tylko oni nie chcą ze mną zaczynać, bo niestety większość ocenia mnie po wyglądzie, i jestem dla nich barbie po prostu, albo mała dziewczyneczka co nie wie na czym świat polega :( dopiero jak ich sytuacja zmusi żeby się zapoznać to mówią "nie wiedziałem że jesteś taka fajna" HELP poprostu

Gość podpisany gość
To fakt, że wygląd może zniechęcić do kontaktu... ja też jakiś mam uraz do zbytnio wymalowanych kobiet i ogólnie do takich laleczek, ale to wina lat wcześniejszych, bo większość koleżanek które miałem i które tak wyglądały, to nic nie warte kobiety były ;) w ich głowach były tylko kosmetyki, ciuchy, imprezy, alkohol, seks i nic poza tym ;)

Gość gość
Nie spotkałam faceta, który by tego nie lubił... Ale też nie mam najmniejszych problemów ze sprawianiem mojemu facetowi w ten sposób przyjemności :) oczywiście bez wspomnianych wcześniej połyków i innych udziwniej ;) traktujemy to raczej jako grę wstępną :)

Gość Czy jestem dziwna
Tylko że w moim przypadku nawet nie chodzi o malowanie, bo nie kładę nawet podkładu, tylko tam mała kreseczka czarna na oku i nic więcej.

Gość miły grubasek
no masz, temat zszedł z fellatio na make up :-)

Gość podpisany gość
Akurat malowanie oczek to nie grzech, ładniej wtedy wyglądają, ważne aby z tą kredką nie szaleć ;). Może się Ciebie boją, jak widzi się atrakcyjną dziewczynę, to większość facetów myśli że już zajęta, albo że na starcie ich wyśmieje i nawet nie próbują. A druga rzecz to taka, że teraz łatwiej o poznanie kogoś w necie niż w realu.

Gość Czy jestem dziwna
:) możesz dalej ciągnąc pierwotny temat, jeśli masz coś do powiedzenia, chętnie posłucham(poczytam raczej :) )

Gość Czy jestem dziwna
Chłopaki, trochę odwagi. Kto nie ryzykuje, często traci fajne znajomości.

Gość Marta09090
Osobiście nie widzę w tym absolutnie nic złego, ale rozumiem, że niektóre dziewczyny tego nie lubią. Uważam, że to świetny pomysł na zadowolenie faceta, taki niewielki prezent. :) A ostatnio nawet czytałam w jaki sposób to robić, żeby dać mu maksimum przyjemności, dla zainteresowanych, kilka porad: http://wdobrychstosunkach.pl/fellatio-czyli-jak-zrobic-loda.html

Gość miły grubasek
Widzisz, atrakcyjne dziewczyny tych mniej odważnych onieśmielają, a ci odważniejsi bywają bezczelni.

Gość podpisany gość
Owszem traci szanse na fajną znajomość, ale czasem odwagi jednak brak... łatwiej zagadać jakąś w necie niż w realu ;) a tak na marginesie to ja tą swoją pierwszą poznałem właśnie przez internet ;)

Gość Czy jestem dziwna
Dobrze to znam, ze swojego przykładu :( Może jakiś normalny się kiedyś wreszcie odważy zagadać

Gość podpisany gość
Ci odważniejsi na ogół mówią właśnie wprost... "zrobisz mi loda" ;) i stad te Twoje przykre doświadczenia autorko.

Gość Czy jestem dziwna
Całkiem możliwe :)

Gość Czy jestem dziwna
No ale to w sumie i tak nie zmienia faktu, że nie chcę brać do buzi..

Gość podpisany gość
Pożyjemy zobaczymy :) jak oswoisz się z penisem chłopaka, to i na takie zabawy możesz mieć chęć. Zresztą u kobiet z wiekiem potrzeby rosną, więc może się okazać, ze za 10 lat będziesz mieć ochotę na rzeczy które teraz wydają Ci się zboczone. Z doświadczeniem rosną potrzeby ;)

Gość Czy jestem dziwna
Się okaże ;)

Gość podpisany gość
A na razie o tym tak nie myśl, nie myśl że to obrzydliwe, bo ciało partnera/partnerki nigdy nie będzie obrzydzało, bo gdyby tak było, to nie chodziłoby się ze sobą do łóżka :)

Gość Czy jestem dziwna
:) postaram się nie myśleć

Nie zmuszaj się do niczego. Jeśli nie odpowiada ci ta forma seksu to nikt nie może do niczego cię zmusić. To ty decydujesz co akceptujesz a czego nie.

Gość Czy jestem dziwna
Dobrze wiedzieć, że nie każdy tego wymaga na siłe :)

Gość podpisany gość
Ale autorka tak naprawdę jeszcze nie wie czy tego nie lubi ;) z pewnością zasugerowałaś się filmami gdzie traktuję się tam kobietę jak przedmiot do spełniania zachcianek... a w realu to tak nie wygląda słoneczko, jest zupełnie inaczej, zmysłowo, delikatnie, z pasją. Co nie zmienia faktu, że zmuszać nie wolno.

Gość Czy jestem dziwna
Miałam nadzieję, że nie wygląda to tak jak na filmach ;) Ale jest sporo takich którzy tak właśnie kobiety traktują

Gość podpisany gość
Jak mu nie zależy, to tak będzie traktował. Z drugiej strony są kobiety które lubią czuć się jak suki, a i Panowie lubią być zdominowani czasem ;) ale jeśli jest to w formie zabawy i oboje to akceptują, to spoko :) najważniejszy jest szacunek.

No ale autorka do takich kobiet nie należy. Wydaje się być kobietą która ceni sobie najbardziej normalność. Potrzebuje nie udziwnienia w seksie ale stabilizacji ciepła i uczuć. Więc najlepszy partner był by dla niej taki który ceni i potrzebuje w związku tego samego co Autorka.

Gość Czy jestem dziwna
jarek6776 muszę przyznać, że zachwyciłam się Twoją wypowiedzią :)

Gość phiiii
ja bym takiej dziewczyny nie chciał.. ograniczenie w łóżku równa się nie spełnienie, niezadowolenie. Nieważna już wtedy nawet uroda i tak prędzej czy później skok w bok

Gość phiiii
musiałabyś autorko koniecznie szukac kogoś kto dobrowolnie zrezygnuje z tak ogromnej przyjemności, jednak wątpie, że kiedyś się mu nie odmieni..

Gość podpisany gość
Jarek zgadzam się z tym w 90%, dlaczego tylko w 90... ponieważ autorka jest dziewicą i jeszcze sama nie wie co lubi i na co miałaby ochotę :) często osoby wrażliwe, skromne i ciche w łóżku są wyuzdanymi demonami seksu ;) Co nie zmienia faktu, że w tej chwili autorce brakuje nie tyle co seksu, a zwykłej bliskości z mężczyzną, poczucia że ktoś jest, że do kogoś można się przytulić.