Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja znajoma urządzała niedawno imprezę...

Polecane posty

Gość gość

i na tej imprezie powstawiła nam szampana. Mówiła, że to jest drogi i dobry szampan, że specjalnie nie kupowała najtańszego, podkreślała to kilka razy. Oczywiście osoby zaproszone nie przyszły z pustą łapą, tylko każdy przyniósł jakiś prezencik dla pani domu. Przed chwilą sprawdziłam w necie z ciekawości, ile ten szampan kosztuje, czy faktycznie się wykosztowała tak jak mówiła. I uwaga, cena tego szampana oscyluje w granicach....10zł. Nie cierpię ludzi, którzy udają takich bogatych i hojnych, a w rzeczywistości to pic na wodę :O

Gość gość
oczywiście "hojnych", nie wiem czemu napisało się przez ch...

Gość gość
pewnie za to lepiej smakował?

Gość masturbator analny
ludzie sie delektowali a nie żłopali jak jabcoka

Gość gość
Zależy kogo się zaprasza.

Gość gość
och, wiadomo o co mi chodzi. Nie mam zastrzeżeń co do samego szampana, rzecz w tym , że po co robić całą tą otoczkę i udawać, że serwuje się gościom jakiś ekskluzywny alkohol, jeśli to bzdura.

Gość masturbator analny
ludzie lubia błyszczeć kasą

Gość gość
Nie wiem, po co sprawdzalas, gdyby ten szampan faktycznie byl drogi, uznalabys jej zachowanie za mniej zalosne?

Gość gość
no ale zazwyczaj błyszczeć kasą chcą osoby, które jej nie mają. Ludzie, którzy mają kasę najczęsciej w ogóle o tym nie mówią.

Gość masturbator analny
lub dla niej wydatek 10 zł na alkohol to rozpusta i było to dużym obciążeniem

Gość gość
do kogoś powyżej - rozumiem do czego zmierzasz, zachowanie tej laski byłoby żałosne nawet, gdyby faktycznie ten szampan był drogi, bo w ogóle podkreślanie ile co kosztuje jest żałosne, ale w obliczu tego, że kosztował grosze, jest to tym bardziej godne pożałowania :O

Gość gość
Ja bym sie nie powstrzymywala, kup jej go i wrecz radosnie oswiadczajac, ze znalazlas w tesco, jakas promocja najwyrazniej byla i pomyslalas, ze sie ucieszy z takiego prezenciku :)

Gość masturbator analny
a tak na marginesie fajna znajoma :D ja bym już jej unikał

Gość gość
no właśnie chyba ograniczę znacznie kontakty z tą dziewczyną, bo to nie jest pierwsze wydarzenie, które stawia ją w negatywnym świetle, ale nie będę tu poruszać innych spraw...

Gość masturbator analny
spuść zasłonę milczenia na inne jej występki, brak jej klasy i widać, że wprowadza cię w zakłopotanie a sama jest żenująca.

Gość gość
to nie jest jakaś moja przyjaciółka, ostatnio jakoś tak wyszło, że nasze kontakty się wzmogły, ale to jest typ osoby, która lubi gadać rzeczy w stylu, że kupuje nie wiadomo jak drogie ciuchy, kosmetyki, że musi się wybrać do takiego a takiego butiku, a jak przychodzi co do czego, to szkoda jej wydać kilka złotych na taksówkę, niedawno taka sytuacja miała miejsce :O