Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaa

kto się nudzi w pracy?

Polecane posty

Gość ja od vifona
o matko werka juz jazem ta szarfa to wstazka z bukietku z nagrobka pogrzebowy bukiet

Gość ja od vifona
wercia doradzisz mi cos?

Gość WerCiaaaA
No tak tak :p juz zrozumialas?śmieszny :) co tam u ciebie?:)

Gość ja od vifona
werka miglabys?

Gość WerCiaaaA
To mów:)

Gość ja od vifona
werka moj mezczyzna jestesmy razem 4lata musial wyjechac za granice do pracy... nie boje sie ze mnie zdradza bo kiedy go poprosze zawsze wejdie w wskype ma luzna prace ale jak on sie odzwyczai odemnie...myslisz ze mnie kocha dalej? potrafimy gadac ze soba 4 razy dziennie po 3-4 godziny jak jestem w pracy to biore specjalnie tablet i tez gadamy po 3-4 godziny... nby jakby bylo mu obojetne to by nie patrzyl sie w monitor i gadal ze mna po 12-14 godzin na dobe..no nie wiem...

Gość ja od vifona
a z drugiej strony moze gada ze mna zeby nie bylo mi przykro..

Gość WerCiaaaA
A masz jakieś podstawy do tego by sądzić ze przechodzi mu milosc do ciebie?jego zachowanie na to wskazuje?dużo rpzmawiacie gdyby nie chcial to by nie rozmawial.a ile juz tam jest?

Gość ja od vifona
2 lata i tak ciedziennie czasami wiecej rozmawiamy zalezy czy jestesmy zmeczeni czy nie.. tzn on nie mowi mi codziennie ze kocha twierdzi od zawsze ze gesty sa wazniejsze iz trabienie 24 na dobre Kocham cie Kocham Cie...

Gość ja od vifona
wercik kochany choc jka patrze na wypowiedz tej autorki to mam ochote powiedziec ze wszytsko ok u mnie ale spojrz co ona napisala: "dzisiaj napisał że nie może tak codziennie się odzywać bo ma dużo pracy i mało czasu." patrz Werka na ten temat : htt p://f.kafeteria.pl/index.php/temat.php?id_p=5880396

Gość ja od vifona
werka kafe iznalo mi ten link za spam dlategp w slowie linka tam gdzie jest http po drugim t dalam spacje tam ma byc bez spacji

Gość WerCiaaaA
A przez te dwa lata przyjeżdżal do polski w ogóle? Widzieliscie się?

Gość ja od vifona
weruś pewnie ze tak.... wspolne wakacje itp tylko chyba mi chodzi o to ze nie mowi codziennie ze kocha.... co ty o tym wszytskim myslisz?

Gość WerCiaaaA
Powem ci tak..ja z chlopakiem jestem tez 4 lata.rzadko mowie mu ze go kocham..chociaż naprawdę bardzo go kocham.w sobie jakoś to trzymam.oczywiście pokazuje mu ze go kocham itp ale bardzo rzadko mowie slowo kocham..jakoś tak mam po prostu.kn mi częściej to mówi niż ja jemu a kocham tak samo.wiec pomyśl o tym :)

Gość WerCiaaaA
Czemu nie wyjechalas z nim?nie możesz tam pojechać?

Gość ja od vifona
werka nie rozumiem kochana tego co napisalas "pomysl o tym" ale ze co bo nie czaje,wytlumacz mi proszę nie werka nie moge wyjechac

Gość ja od vifona
myslisz ze on cos mnie tam kocha czy tak gada zebym nie byla smutna? eh mam dola dzis przeprasza werus

Gość WerCiaaaA
Pomyśl o tym co ci powiedzialam.to ze nie mówi ciągle ze cie kocha nie oznacza ze cie nie kocha.bo ja tez rzadko to mowie a kocham bardzo:)

Gość ja od vifona
dzikei werka...jednak sa normalni ludzi na caffe super ze jesteś.. wiesz ja się zastanawiałam dziś wczoraj....nad toba.. ty to muszisz być normalna babka.. ja już w domu leze w lozku odpoczywam zjadłam 4 tosty hehe i popijam kawusia rozpuszczalna z mlekiem a jak Ty ?

Gość WerCiaaaA
A ja w pracy do 18 niestety jeszcze :) ja normalna?niee .mam wady,problemy i w ogóle.jak każdy albo i więcej niż przeciętny czlowiek:) a jak tam weekend będziesz spędzać?to twój chlopak co ile przyjeżdża do polski?:)

Gość ja od vifona
co 4 miesiące albo co pol roku duzy ******asz? czy spokojnie wpracy? wiesz co weronikus jeszcze ja mam problem z tym ze odnoszę wrazenie ze on wiecznie zkims smsuje wieczorem ze flirtuje...no obssesje mam

Gość WerCiaaaA
Taki ruch ze mogę pisać:p. A to czemu tak ci się wydaje?

Gość ja od vifona
nie wiem werka czemu po prostu nie wiem

Gość WerCiaaaA
pewnie ci się wydaje:) skoro ciągle ze sobą gadacie to myślę ze jest wszystko ok.a czemu nie możesz do niego wyjechać?

Gość ja od vifona
wercia ja jeszcze studia robie Kochanie

Gość WerCiaaaA
Aha no tak:) a ile ci jeszcze zostalo?

Gość ja od vifona
rok Werka rok.. ja chodze na zaoczne wiec tyle kasy co poszlo to az szkoda.. wiem ze milosc nie rowna się z pieniędzmi ale jak już zaczelam chcicalabym skonczyc... no rozmawiamy ale wiesz jak już jest w lozku lezy to może z kims pisze..flirtuje..

Gość WerCiaaaA
Nie wmawiaj sobie takich rzeczy bo będziesz się pogrążać a to nie ma sensu.:) myślę ze jest ci wierny spokojnie:) chyba jesteś za bardzo nerwowa co?taki masz charakter chyba nerwuska czy mi się wydaje?:) bo ja taki mam:p heh ale nie można sobie wymawiać takich rzeczy:)

Gość ja od vifona
mam tak werka ze nerwowa... ciagle podejrzewam ze z kioms smsuje flirtuje jakies pod teksty sypie albo wysyla jakies maile do swich koleżanek

Gość ja od vifona
teraz dzwoniłam do niego telefon pokazal mi blad wpolaczeniu myślisz ze gadal z kims przez telefon?