Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaa

kto się nudzi w pracy?

Polecane posty

Gość gość z wczoraj
Tak to ja :)

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
witaj w klubie, a też na stażu siedzę :P a gdzie masz staż ? chciałam porównać warunki :D

Gość gość
Nie jestem z Pup-u tylko u nas w mieście jest filia biura, które zajmuje się pozyskiwaniem funduszy z UE na szkolenia, oraz teraz staże. Staż trwa 3 miesiące po kursie, otrzymuję stypendium stażowe i zwrot za dojazdy.

Gość do 17
cześć dziewczyny. u mnie rano deszcz, teraz słońce przeplata się z deszczem. w samo południe też lubię wypić kawusie zwłaszcza z czymś słodkim

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
aaa.. jakiś konkretny wydział czy coś? czy ogólnie staż jako pomoc administracyjna jak wszędzie? ;) do 17 - hej, dziś też do 17? :)

Gość do 17
jak zawsze, choć czasem wiadomo, wywiadówka, lekarz, albo zwyczajnie mam dość siedzenia i wychodzę.

Gość WerCiaaaA
WZ-tke sobie kupilam:p

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
a gdzie pracujesz? Wercia zazdroszczę, ale jeszcze tylko 2 godzinki mi zostały. zaraz wszamam jakiś jogurcik i wzięłam się za jakieś pierdoły, które zajmą mi może z 15 min...

Gość WerCiaaaA
Do 17 wychodze godzinę po tobie:) tez jak zawsze :d

Gość WerCiaaaA
U mnie dziś w sklepie dużo apaczy :D haha

Gość gość z wczoraj
Pracuję w organizacji podlegającej urzędowi miasta a zajmującej się ekologią i edukacją. Praca biurowa, która miała być połączona z ciekawszymi zajęciami. Jak na razie ogranicza się to tylko do chodzenia na posyłki 2 razy w tygodniu.

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
ale wiecie co.. tak sobie myślę, że ja też taki apacz jestem ;D

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
ja też takie przynieś, zanieś, napisz, wydrukuj, odbierz telefon... itd. a czasem zasypują mnie na 2 dni robotą. zależy kto jest akurat w pracy i co ma do zrobienia

Gość gość z wczoraj
Ja też często jestem takim apaczem jak na zewnątrz zimno a ja muszę się szwendać po mieście :D

Gość WerCiaaaA
Haha w sumie ja czasami tez bywam apaczem:D Chyba nie chcialabym mieć nudnej pracy biurowej..praca w sklepie to nie jest mój szczyt marzeń ale siedziex w biurze i nic nie robić to nie dla mnie.tutaj to chociaż pogada się z kimś itp.no chyba ze praca biurowa jest ciekawą gdzie a i atmosfera tez:p ale to zależy kto jaki jest i co lubi:p

Gość WerCiaaaA
Tu w sklepie to można się czasami z ludzi posmiac:D

Gość vendyyy
ja sie nudze do 18 :/

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
uwierz, że jak przychodzą ludzie do urzędu to też można się pośmiać. staż tu to też nie jest mój szczyt marzeń, jak to określiłaś, ale od czegoś trzeba zacząć nie? w sumie to ja nie wiem co chcę w życiu robić, więc najpierw wszystkiego popróbuje :) hej vendy - ponudź się z nami, robimy to codziennie :D

Gość WerCiaaaA
Vendyy witaj w klubie :)

Gość do 17
u mnie znów leje pracowałam w banku, za marną pensję kazano wyrabiać plany tych siedzących na górze. miałam dość. siedziałam po godzinach, jeździłam na niepotrzebne szkolenia. poszłam na swoje, i jak niektóre z was też się tu nudzę, ale mi wolno. tylko szkoda, że handel spadł na łeb na szyję

Gość vendyyy
cieszę się, że mnie przyjmniecie :) ja nudze sie codziennie od 10 do 18 :)

Gość gość z wczoraj
Ja też wolałabym robić co innego niż w biurze siedzieć i się nudzić. Ten staż właśnie nie miał być taką typowo biurową pracą a wyszło jak wyszło. A do sklepu nie mogę bo mi godziny pracy nie odpowiadają. Próbowałam tak pracować, ale własne dzieci widywałam wtedy 40 min rano i godzinę wieczorem przed snem. To nie dla mnie.

Gość WerCiaaaA
JjjJaaaaa no w sumie masz racje:p nigdy nie pracowalam tak to nie wiem.tylko w filmy pokazują ze prace biurowe sa nudne itp i pewnie dlatego mi się kojarzą:p ogladalas IT technicy magicy?taki serial fajny śmieszny:p w takim biurze się wszystko dzialo.albo camera cafe polski:p

Gość Kaasiulaa
Hej apacze U mnie mimo pogody coś niecoś kupuje, więc dziś nietylko apacze haha pogoda dziś fuj, kawe lece robić, kto chce?

Gość vendyyy
ja poproszę :)

Gość WerCiaaaA
Do 17. To prawda w handlu ciężko teraz jest.nawet ciężko cos otworzyć żeby nie splajtowalo

Gość WerCiaaaA
Hej kasiula ja za kawę dziękuje ale możesz pyszna herbatę zrobić :D do mojej WZ-tki haha

Gość Kaasiulaa
Proszę bardzo nescafe crema ze spienionym mlekiem :) slodzisz? bo posiadam tylko slodzik...

Gość vendyyy
aaaa narobilas mi smaka :) a u mnie tylko prima parzona :) nie, nie slodze :)

Gość WerCiaaaA
Vendyy mamy takie same godziny pracy:) myslalam ze tylko ja tak pracuje uff ulzylo mi:d