Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaa

kto się nudzi w pracy?

Polecane posty

Gość WerCiaaaA
Naprawde nie wiem..nie możesz wymyślać te sobie takich rzeczy sama.takie domysly tylko niszczą zwiazki

Gość ja od vifona
a może gdyby z kims gadal to byłoby ze zajęte... kurde...

Gość jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaa
Widzę, że tu poważne tematy są poruszane, a taki luźny wątek był, ale to dobrze :) Pozdrowionka dla Was, ja mam cały czas remonty, przenoszenie itp ;/

Gość WerCiaaaA
Hejaaa wszystkim:) jak tam po weekendzie?co tam robilyscie?:)

Heeeej :) a w sobotę siedziałam u siostry cały dzień, a niedziela na spacerku i ogólnie na podwórku, bo pogoda śliczna. Wyciągnęłam rolki i śmigałam sobie z chłopakiem :) :)

Gość WerCiaaaA
Ja bym chciala nauczyc się jeździć na rolkach:p ale mój chlopak nie chce a sama to tak raczej nie chce:p ja tez trochę polazilam sobie.troszkw po sklepach bo mam zamiar buty sobie po wyplacie kupić:p

Gość ja od vifona
dziolchy moje kochane miałam zachrzan jak na westernie już nie będziemy poruszać tematow bo się zrobi mlyn ma być fajnie odstresowanie w pracy dobra?

rolki to nic trudnego :) też jeżdżę w sumie od tego sezonu, wcześniej parę razy na łyżwach, bo podobnie się jeździ. No i jest ok :) Mój chłopak specjalnie sobie kupił tydzień temu, żebym sama nie jeździła, promocja była w selgrosie hehe :D możemy poruszać każdy temat, w końcu od tego jest forum ;)

Gość WerCiaaaA
.na lyzwach lubie jeździć chociaż nie jeżdżą super ale się ucze:p jak tam wczoraj w pracy byli?ja nie nudzilam się bo mialam dostawę towaru i musialam sie nim zająć:p jakoś czas zlecial.koleżanka by la i chyba ze 2 godziny siedziala także jakoś szybko czas zlecial.dziś jak szlam do pracy z przystanku to strasznie zmarzlam:p a teraz widzę ze slonko wychodzi

to na rolkach też byś potrafiła :) mój men miał tylko problem żeby hamować tyłem, a nie przodem jak na łyżwach, a tak to ok :) wczoraj też miałam dużo zajęcia, w ciągu najbliższych dni też przenoszenie mnie czeka i tam będę miała raczej dużo czasu...

Gość ja od vifona
hej kochane jak sie czujecie? jak mija poranek? ja mam zajazd :(

powoli i szarooo... zjazd w środku tyg?

Gość WerCiaaaA
Mialam trochę klientów od rana:p u mnie slonce juz jest ale wiaterk zimny. JJJJAAAA: to masz trochę zamieszania w pracy:p u mnie się ruszylo trochę pewnie dlatego ze pogoda ladna i ludzie wychodzą chętniej. JA OD VIFONA: hej no wlasnie dziwnie tak ten zjazd:) co tam u Ciebie

hej Wam, wiecie co.. to jest jakaś masakra... dziś mi przysapali na stażu, że gadam za często i za długo przez telefon. a co ja mam tu kuźwa robić... i tak przy okazji się zastanawiam, czy czytają co mam w historii :D

Gość WerCiaaaA
Hejka:) haha lepiej kasuj historie :D niby nic źle go nie piszesz na kafe ale wiesz..no i w ogóle nie Lubie jak ktoś patrzy potem w historie co ogladalan w internecie dlatego zawsze plasuje:D a teraz jem śniadanie salatke z makaronem która wczoraj zrobilam:D

Gość WerCiaaaA
Nie plasuje tylko kasuje: p

smacznego, chociaż już pewnie zjadłaś ;) ja bez śniadanka ale na ciasteczkach :D historii nie ma (wyłączyłam zapisywanie), na dodatek otwieram w "oknie prywatnym" czy tam trybie Incognito czy jak to się zwie :) niby nic złego, ale temat mówi sam za siebie:D:D

Gość WerCiaaaA
No tak haha:p jak tam pogoda?u mnie cieplo na sloncu jest.stoję sobie przed sklepem i slonce mnie grzeje;p w oczekiwaniu na szefową która ma niedlugo pod jechać:p

pogoda piękna, aż chce się wyjść z budynku. a trzeba siedzieć :( alee.. coś się ruszyło i mam jakieś rzeczy do roboty to w miarę zleci. dziś środa - do 15... ;/

Gość WerCiaaaA
Jak ja bym chciala pracować do 15..:p heh a nie do 18 ciągle:/ nic się nie zalatwi ani nie pojedzie.w sumie teraz coraz jaśniej na dworze to fajniej i chęci może będą na cos.bo tak w zimę to o 18 juz ciemno i nic się nie chcialo po pracy.

ja to bym chciała robić coś co sprawiałoby mi chociaż trochę satysfakcji/ radości (a przynajmniej nie przytłaczało), albo w czym czułabym się dobrze.. bo taki staż to tak hm.. bezsensu...

Gość ZONA IDEANALNEGO
ja się nudzę i robie góre głupich komentów

zawsze jakiś sposób... a co to za praca?

o widzę, że wszyscy zapracowani...

Gość WerCiaaaA
No tak masz racje.mi jeszcze się podoba praca w sklepie.jest luz i fajnie czasami z klientami pogadac.nie zawsze są mili klienci ale daje rade :) ale niedlugo staz ci się kończy i co dalej?

mam przedłużenie, jeszcze nie wiem na ile, pewnie na miesiąc. mam nadzieję, że nie na dłużej... też najpierw szukałam pracy w sklepikach odzieżowych i z pierdółkami :) ale akurat nic nie było i stąd ten staż. piszę dziś jak połamana, ale to chyba dlatego, że myślę o urlopie....

z tym moim stażem to w sumie było tak, że szukałam na własną rękę, ale musiałam iść do urzędu pracy się zarejestrować, bo kończyło mi się ubezpieczenie szkolne i akurat ten staż mi zaproponowali...

Gość WerCiaaaA
No zawsze lepiej iść na staż niż siedziec w domu w sumie.a juz jakieś doświadczenie będziesz miala do CV chociaż.juz do domu chyba idziesz.ale ci dobrze..:)

Gość jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaa
Hej! Już po wszystkich przeprowadzkach, teraz działam na 2 pokoje, urwanie głowy, ale będę tu zerkaaaać :) co u Was? :)

Gość WerCiaaaA
Heej:) u mnie nawet ok .pogoda ładna:) zapowiada sie fajny weekend