Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościówna111

ABORCJA

Polecane posty

Gość Gościówna111

Co sadzicie na ten temat? Moim zdaniem powinna być zabroniona każdy ma prawo do zycia, a już napewno te małe dzieci. Oczywiście każdy może mieć inne zdanie, ale kto się że mną zgadza daje buźkę " :)"

Gość gość
a kogo obchodzi co ty uwazasz? Wypertalaj do lekcji :D świnia przyjdzie i nasmrodzi na forum, fuj

Gość gość
sadze tyle na ten temat ze każda kobieta decyduje za siebie i swoję zycie i tyle, nikt nikomu nie ma prawa niczego narzucac w żadnym temacie

Gość Gościówna111
Ty gosciu najwidoczniej nie masz tyle odwagi by nie pisać przez anonima. Twoje słownictwo nie jest zbyt mądre, więc chyba czas wsiąść się za naukę nie sądzisz? Jeśli cię to nie interesuje to nic nie pisz. Proste.

Gość gość
Popieram goscia wyzej ,ze kazda kobieta powinna miec PRAWO do decydowania o sobie!!!

Gość gość
autorko a jaki Ty poziom prezentujesz?? powazny temat a Ty sobie piszesz ": kto się że mną zgadza daje buźkę " usmiech.gif "

Gość gość
Dokladnie! Mamy sobie buzkowac jak niedorozwoje ?

Gość gość
czepiacie sie detali,jestem za prawem do decydowania o sobie aczkolwiek nie pochawalam aborcji

Gość Lelolelo
I "wziąć", a nie "wsiąść". Tylko nie pisz, że to literówka....

Gość gość
buzka

Gość gość
Ja tez nie pochwalam ,aczkolwiek staram sie wczuc w sytuacje kobiety brutalnie zgwalconej lub w ciazy z dzieckiem ,ktore urodzi sie niepelnosprawne bez szansy na normalne zycie i dlatego takie pieprzenie jestem za lub przeciw nie ma sensu jesli nie dotyczy Nas bezposrednio!

Gość gość
"każda kobieta decyduje za siebie i swoję zycie i tyle" Zygota, zarodek i plod to nie cialo kobiety .

Gość gość
skoro zgwałcona TO POWINNA WZIĄĆ TABLETKE PO

Gość gość
ale ta zygota znajduje sie w ciele kobiety, wiec ona decyduje co sie dzieje z jej ciałem

Gość gość
to co że nie ciało kobiety? bez jej ciała zarodek nie przedtrwa

Gość gość
"każda kobieta decyduje za siebie i swoję zycie i tyle" Zygota, zarodek i plod to nie cialo kobiety . malo tego nie decyduje za siebie i swoje zycie ale inne zycie, ale argumenty gimnazjalne. Brak filozofii w szkolach robi swoje

Gość gość
Znam taka ktora po abrorcji wpadla w depresje i psychoze, wymagała terapii G****to trauma nikt nie powie na 100% ze zaqbicie dziecka zniweluje problem, oze go jeszcze spotegować

Gość gość
trzeba koniecznie wprowadzic filozofie do szkół, ona na pewno wychowa, nakarmi, ubierze narodzone dziecko :D

Gość gość
ja usunełam w lipcu zeszłego roku i jakos nie mam traumy, zrobiłam co musiałam i tyle

Gość gość
"..Znam taka ktora po abrorcji wpadla w depresje i psychoze, wymagała terapii G****to trauma nikt nie powie na 100% ze zaqbicie dziecka zniweluje problem, oze go jeszcze spotegować.." Istnieje takie ryzyko ,ale jesli dziewczyna chce usunac ciaze to powinna miec do tego prawo!

Gość gość
w depresje moze wpasc kobieta która nie była pewna decyzji i np zrobiła aborcje pod czyjąś presją, jesli kobieta jest pewna decyzji nie wpadnie w depresje

Gość gość
w depresję może też wpaść jak urodzi dziecko i będzie musiała się nim zajmować

Gość Gościówna111
Rany ale wy się byle czego czepiacie. Chodziło mi o to że kto nie popiera aborcji wstawia buźkę czy to coś złego? Może kobieta powinna mieć prawo do decydowania o sobie ale żeby zabijać niewinne dziecko? Nie sądzę. To z błędem "wziąść "dlatego że pisze na komórce i zdażają się błędy ale żeby aż tak się tego czepiac. To z depresją to prawda. Można w nią wpaść jak się dziecko usunie ale niesadze że kiedy trzeba się nim opiekować.

Gość gość
Problem aborcji zaczyna się od braku zdrowego rozsądku: jeżeli nie chcę mieć dzieci to robię prosty zabieg ciach, ciach i po problemie. Dlaczego musi ginąć człowiek jako konsekwencja rżniecia bez sensu?

Gość gość
taa w komórce ha ha taki błąd robi analfabeta wziąsc ha ha

Gość Gościówna111
Nie jestem analfabetom. A jeśli masz takie nudne życie i chcesz się z kogoś ponabijac to wiesz co zrób? Wylacz kafeterie później komputer lub laptop i stan przed lustrem. Będziesz mógł śmiać się dowoli a nie czepiac się tutaj.

Gość gość
analfabetĄ idiotko, nie poniżaj się

Gość Gościówna111
Zamnknij się. Nie masz co robić? Najwidoczniej do ciebie niedociera że pisze na komórce. Wiesz co? nieprzejmuje się takimi glupkami. Więc żegnam.

Gość gość
Depresje moze popaśc nawet dlugi czas po zdazreniu, znam takie osoby . Decyzji kazdej można zalowac a to są nieodwracalen decyzje . Dziecko mozna oddac w każdej chwili

Gość gość
Ale ludzie to świnie hipokryci bardziej wstydzi się oddac dziecko do adopcji zeby nie wytykac go palcami a po cichu zabic to sie nie wtydzi .