Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalne? objawy po grypie

Polecane posty

Gość gość

Juz tu pisalam, wyczerpalam juz chyba wszystki mozliwosci i prosze o podpowiedz... Otoz z miesiac temu zaziebilam sie, dostalam kaszlu, w sumie szybko przeszlo, ale kaszel sie utrzymal i jest do dzis. Tydzien temu zas zachorowalam na grype ze wszystkimi objawami. Wiekszosc mi minela ale dalej mam suchy kaszel ( z rzadka cos odkasluje), do tego bola mnie miesnie rak i nog:/ bylam u lekarza, pare dni lezalam w domu, dostalam leki na infekcje wirusowa (neozyna, jakies tabletki na kaszel i syrop); tyle dobrego, ze w nocy spie, nie kaszle, ale przez wiekszosc dnia juz tak:/ nie wiem juz co robic. probowalam syropu z cebuli, jesc czosnek, wszystko to samo z kaszlem sie budze i koniec. I ten bol w rekach i nogach juz nie wiem.Apetyt mam ogolnie, tak mi nic nie dolega. Co sadzicie, mial ktos cos podobnego? no i zazwyczaj tak nie choruje, kaszel zawsze mial tendencje do utrzymywania mi sie ale to wtedy najwyzej z rana torche meczyl i potem przechodzil, teraz mam go ciagle:./

Gość gość
tylko i wylacznie do dobrego pulmunologa, a przed rentgen pluc. Jakis czas temu tez sie zaziebilam mialam objawy te, co ty, z tymze nie chcialo mi sie isc do lekarza. poszlam po 2 msc do rodzinnego, ktory zle mnie zdiagnozowal i bralam tabletki na cos innego przez kolejny miesiac, nic nie dawaly, w koncu wyslano mnie do pulmunologa i okazalo sie, ze mialam przez caly ten czas zapalenie oskrzeli, ale pluca i tak juz mam chore przewlekle, od pol roku je naprawiam

Gość gość
wiem ze to najrozsadniejsze wyjscie pewnie, ale mam taka prace, ze nie bardzo moge sie zwalniac od rana z pracy, w sumie jak mnie nie ma to mi nie placa, zreszta nie ma czegos takiego (pracuje w szkole, lekcje musza sie odbyc)... a ma mcodziennie od rana:/ czy to musi byc koniecznie cos z oskrzelami/plucami czy jest szansa, ze przejdzie samo

Gość gość
uppp

Gość gość
;/

Gość gość
czosnek polski 3 ząmbki dziennie po jednym rano w południe i wieczorem zmiarzdzyc i po 3 dniach jest sie zdrowym

Gość gość
A jaki to problem, że rano pracujesz? Przychodnie czynne do 18-tej.

Gość gość
coś jest nie tak, idz sie przebadaj bo z powikłaniami po grypie nie ma zartów

Gość gość
no bede musiala bo cos nie gra:( cholera jasna ciagle cos

Gość gość
dzieki za rady