Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężowie najczęściej zdradzają swoje żony gdy te są w ciązy

Polecane posty

Gość gość
21.03.14 to nie jest agresja prostaczko, tylko po imieniu cie nazwałam. Co zabolało Cię szczere złowo

Gość gość
żal mi was dzieciaczki :) dorośnijcie to zobaczycie jak wygląda prawdziwe życie xxx Prawdziwe życie to szybki numerek w porze lunchu? :D Żaaaal. Idź spać, synku, bo mama cię dopadnie :P

Gość gość
prostakiem to jest twój mąż. ledwo cię zalał a już zak***sił w innej :) powieś se sznurek albo odkręć kurek.

Gość gość
Coraz słabsze te prowa, nie idzie czytać.

Gość gość
żal mi was dzieciaczki :) dorośnijcie to zobaczycie jak wygląda prawdziwe życie xxx Prawdziwe życie to szybki numerek w porze lunchu? :D Żaaaal. Idź spać, synku, zanim mama cię dopadnie :P

Gość gość
21.03.14 raczej ty to zrób, takiego prostaka nikt nie będzie żałował.

Gość on co lat ma 29
mogę robić co chcę - nic do tego nikomu boli Cię że Ciebie nikt nie chce bo nie rozumiem? ;)

Gość gość
Jak zona niedobra dla meza to ja zdradzi. Kiedys,jeszcze w liceum,w maturalnej klasie poznalam faceta,10 lat starszy. Okazal sie zwyklym h**em,ktory szukal kochanki. Jak sie dowiedzialam,to malo mnie nie przekrecilo, nie bawie sie w rozwalanie zwiazkow. Wycofalam sie,jestem szczesliwa,ze nie poszlam z nim do lozka. Tyle,ze pewnie znalazl sobie inna. To bylo 14 lat temu. Ciekawe czy z ta zona sa dalej. Mieli dziecko i jak to on mowil:"zone ma zimna i oschla"od kad urodzila dziecko.

Gość gość
tak słucham tych debili co składali przysięgę małżeńską i teraz zwalają winę za zdrady na wpółmałżonka i chce mi się rzygać, to są cipki żadni faceci