Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szybko oglądajcie na info, kobiety niepełnosprawnych atakują Tuska

Polecane posty

Gość gość

ale jaja, Tusk przyparty do ściany

Gość gość
zabiłbym te matki

Gość gość
broń się Panie Premierze!!! kop i gryź!

Gość gość
czemu byś zabił te matki?

Gość gość
ta biała go zaraz podrapie i będzie git

Gość gość
jak go pobiją to będziemy mieć swój majdan, albo magiel już nie pamiętam

Gość gość
jest to wielki problem, sama mam dziecko z porazeniem w rodzinie, ale baby sa agresywne, gadaja bezmyslnie, magiel

Gość gość
dlaczego społeczeństwo ma ich utrzymywać?

Gość gość
kto tam w ogóle wpuścił tę hołotę?!!! powinno się ich pogonić z tasera, żeby tak do Najświętszego z Narodu mówić?!!!

Gość gość
skończy jak Janukowycz

Gość gość
da matkom, zaraz beda chciec inwalidzi, emeryc*****elgniarki, nauczyciele - no ok - tylko skad ma nagle na to wszytko brac? przeciez on nie ma zlotych kiblow jak Janukowicz, pieniadze sa od podatnikow. Baby biedne, ale glupie.

Gość gość
a ciebie k****o dlaczego społeczeństwo ma utrzymywać?tylko nie mów że sie sam utrzymujesz kacapie

Gość gość
odebrać więźniom, dać matkom

Gość gość
odebrać posłom i dać dzieciom

Gość gość
sproboj zyc z chorym dzieckiem za 620zl =200zl dodatku.sprubuj kupic za to leki,rechabilitowac,kupic srodki higeniczne,kupic wszystkie najlepsze produkty spozywcze....a jak nie to nie dbalas o dziecko,glodzilas i cale spoleczenstwo uwaza cie za WAMPA...MAtke od siedmiu bolesci!nigdy nie zazdrosc i nie wykrzykuj czegos tak okropnego jak ,co nie ktorzy pisza......moze i ty doczekasz sie chorego dziecka niezdolnego do samodzielnej egzystencji...a moze ktos bliski ulegnie wypadkowi i bedzie "roslinka" i tez tak bedziesz wykarykiwal !HOLOTA BEZ SERCA!!!!

Gość gość
to wyp.laj pod kościół, to moja wina , żeby kary płacić na twoje warchlaki?!!

Gość gość
ale fakt pani maja nie jest normalna. chamska buraczanka nie powinna wychodzic z domu

Gość gość
te tępe urwiny nie odróżniają rabunku w tym wypadku poprzez państwo od miłosierdzia,tylko daj i daj, lałbym to po mordach gumowym kablem, a w*********j do owsika

Gość gość
spokój niezrównoważony emocjonalnie osobniku,takich jak ty powinno sie kastrować i kazać wp******lać własne jądra

Gość gość
gosciu 21,31 jestes tepa gnida i chamem ,bezdusztym cwelem....pewnie i pasozytem .robalem OWSIKEM!

Gość gość
ale agresja tutaj :O to samo te matki tam :O szok, co za geny :( jak jesteście tak wsciekle to nie możecie oddac tych dzieci do osrodka pomocy społecznej czy cos? ja nie wiem nie znam się na tym u mnie wszyscy zdrowi, a jak nawet ktoś chory to sami utrzymujemy i nie wyciągamy reki

Gość gość
kazda matka walczy o swoje dzieci jak lwica i ty chcialbys miec taka matke,ktora zrobi dla ciebie wszystko i nie odda ciebie jak przedmiot do domu opieki.Dziecko to istota,ktora czuje i kocha!Obys nigdy tegop nie przezyl Takim MATKOM POWINNO POSTAWIC SIE POMNIK WDZIECZNOSCI!

Gość gość
problemem nie jest to,że ktoś z rodzin tych pań jest chory tylko to ,że nie pracują, gdyby zarabiały choćby 2500-3000 zł to stać by je było na opiekę dla chorego, na mieszkanie i opłaty...do tego zasiłki, a jak one chcą tylko zasiłki? i żeby ten zasiłek był jak pensja? no sory gregory :O znam wiele przypadków, gdzie była niepełnosprawna osoba w rodzinie, a mimo to nikt z siebie męczennika nie robił i chodzili do pracy, jakoś sobie radzili, to samo jak szlachetna paczka, rodzice mają 12 dzieci z czego 8 dorosłych i nie mają pracy :O

Gość gość
ja nigdy bym nie chciała żeby moja Mama się dla mnie tak poświecała, gdybym była niepełnosprawna, ale świadoma to połklnęłabym jakieś leki żeby się zabić i ją odciążyć, a gdybym była wegetującą roślinką to zapewne byłoby mi obojętne gdzie wegetuje i kto mi zmienia pieluchę :O pewnie to zbyt brutalne co napisała, ale pora pogodzić się z faktami, selekcja naturalna przede wszystkim

Gość gość
państwo powinno się nimi zając jak Stalin z kalekami po II ww, do tego te baby dążą i tak się stanie zdurnowaciałe klempy do reszty

Gość gość
tylko napisze co do dziecka niepelnosprawnego czy ty masz jeden z drugim pojecie na czym polega opieka nad dzieckiem niezdolnym do samodzielnej egzystencji to opieka 24godziny na dobe/gdzie siada kregosup i matka wcale nie patrzy na swoje zycie tylko podporzadkuje sie cala choremu dziecku!e g o i s c i

Gość gość
a co to obchodzi całą resztę społeczeństwa, żeby ją obciążać finansowo roszczeniami rozwrzeszczanych bab z kalekami? czy to jest moralne i sprawiedliwe???

Gość gość
nadałaś swojemu życiu taki sens? sens opieki nad dzieckiem, to nie marudź, ja mojemu życiu nadałam sens samorealizacji, każdy ma inny sens, cel życia i nie musisz obrażać od egoistek :) pewnie,gdyby nie moja pasja to też bym pomagała innym, żeby czuć sens życia

Gość gość
to niech się zajmuje ale niech nie wyciąga łap po nasze pieniądze

Gość gość
agresja to jest z waszej strony popłuczyny po hitlerze,selekcja naturalna powinna obejmować właśnie takich psychopatów co ględzą o selekcji naturalnej,niestety natura jest głupia i ślepa