Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważajcie na fecetów, którzy "przeinwestowali":)

Polecane posty

a czym Ja mogę ci zagrozić gościu od spekulacji? Już i tak nic gorszego niż Bycie tobą cię nie spotka a ze cię nie lubie to nie zamierzam cię zmieniać w jakikolwiek sposób

''co jesli to dziewczyna czuje ze facet jest z nia dla kasy ???'' To samo, jedno z nich jest pasozytem :)

Gość gość
ale po co te przepychanki slowne . ludzieeeee ???!

Gość gość222
no ty też widzę nie lepszy. i prawdą jest, że ogólenie ludzie,ktorzy wcześnij sporo zaiwenstowali w związek, po rozczarowaniu, stają się wyrachowani, pozbawieni uczuć i zahamowań. Obojga płci. **** O coś o mnie to prawda włożyłam wiele w swoj poprzedni " związek", byłam bardzo zaangażowana mimo tego osoba bawiła się i zwodziła mnie notorycznie, i ot takim sposobem zostałam pozbawiona uczuć wręcz jestem obojętna na wszystko, nie jestem tą osobą, która była tak ciepła i uczuciowa na zaboj.

Gość gość
shere wymiękł, skończyły mu się cytaty zasłyszana przez lata na kafe:D

Gość gość
w zwiazku nikt nikogo nie powinien wykorzystywac

Gość gość
święta prawda.

Gość gość
Toteż teoria kocham cię i zażeranie się u kogoś i goszczenie bez wkładu własnego, ma się nijak do tych słow, chyba tylko słow:(

Gość gość
cos w tym jest. bylam kiedys z takim jednym - przechwalal sie, ile to wydal na eks, jakie prezenty, ile na telefony wydal itp. a jak zaczelismy byc razem, to nie dzwonil, bo za duzo zaplaci za rachunek, na urodziny czy swieta zadnego prezentu, bo nie wiedzial co bym chciala. kupe kasy wdawalam na dojazdy do niego (zwiazek na odleglosc), a on do mnie rzadko - bo mu sie nie chce, bo zmeczony tak dlugo jechac, bo goraco, bo zimno. pogonilam dziada.

Gość gość
:)

Gość gość
mi ex mowil ze dziewczyna z nim zerwala bo za nia placil :D :D smieszne rzeczy :D

Gość gość
:D

Gość gość
Up

Gość gość
piszcie jeszcze

Gość gość
mój ex niby zadluzyl sié przez swoja ex. co nie do koñca bylo prawdá- zadluzyl sie przez siebie i swoje zle interesy. ale to prawda w zwiazku ze mna skapil;/ chcial nawet zeby go utrzymywac, dawac na przyjemnosci, nie mial skrupulow jak placilam za cos dla niego w jego obecnosci.pytal wprost czy mu dam na to i na to;/