Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złudzenie optyczne

Goniąc swoje marzenia... Odchudzanie razem...

Polecane posty

Zapraszam, do zgubienia u mnie minimum 30kg:) od jutra dieta wiem że to realne, raz się udało i uda się kolejny raz :) Motywacja średnia a nwet zerowa dlatego potrzebuje WAS bardzo mocno tych dobrych i tych złych duszyczek:)

Gość gość
ja bym chciala waze 97kg

Gość lola787
Hej. Ja się chętnie przyłącze ;) Mam 175cm i ważę 85 kg ;( Od wczoraj jestem na diecie. Możemy się wspierać ;)

Bardzo mi miło że już jest nas więcej, rzodkiewka zjedzona czas zrobić jakieś sniadanie a weny brak:) a może ustalmy sobie wszystkie jeden jadłospis i jedzmy to samo aby zobaczyc jak działa to na nas?:)

Gość lola787
S może najpierw powiedz jaką dietę chcesz stosować? Bo ja jestem na dość drastycznej, bardzo mało kcal i dużo ćwiczeń. Musze schudnąć ok 15 kg do czerwca.

chyba sie zabiore za diete warzywa/owoce:) ale dodam do tego białko:) czyli serki, miesko drobiowe, warzywa, owoce i duzo wody.... jedzac tak schudłam kiedys w mies. 14kg:)

śniadanie: jajko gotowane + warzywa ( rzodkiewka, pomidor, sałata, papryka, kalafior) z obiadu miałam kalafior dałam 2 różkiczki, kawałek papryki wiec tez dałam, troche sałaty, 2 rzodkiewki, pomidor i tak wygląda moje śniadanie.

Gość GejC
zaczniesz jak zwykle od jutra? :P, :P, :P

Gość gość
radze zapomniec o wszytskich dietach, jest normalnie tyle ze unikac tluszczu i smazonych rzeczy. Do tego wystarczy godzina sportu dziennie i waga leci 1kg na tydzien. A poniewaz schodzi powoli to mozna ja pote utrzymac :)

Gość lola787
Moja dieta jest bardziej zróżnicowana. Na śniadanie kilka plastrów wędliny z papryką, ogórkiem, pomidorem czy co tam mam. Obiad pierś z kurczaka z jakąś warzywna surówka i właściwie u mnie to tyle, może czasami jakiś serek wiejski żeby wzmocnić się trochę białkiem. Ogólnie nie przekraczam 600kcal dziennie, bo jak zjem więcej waga ciągle stoi. A ćwiczysz?

nie wolno mi ćwiczyć, ale mimo tego coś będę robić ale coś lekkiego:) a dieta jest od dzis, od teraz :) nie od jutra ale mocno proszę o WASZE wsparcie:) cel to obecnie 17,6kg czyli byle do 80kg

Gość lola787
A ile masz wzrostu jeśli mogę wiedzieć? Ja mam propozycję żeby ważyć się co tydzień w piątek. Co o tym myślisz?

wczoraj kupiłam parowar, dzis na obiad zrobie pulpety w parowarze :) dość dziwnie sie mi gotuje, musze się nauczyć przyprawiać jedzenie na :) mięsko i rybe zamarynuje ale nie wiem jak z warzywami.

Gość gość
mogę dolaczyc? zrzucilam 11 kilo już zostało 31:)

Zapraszam serdecznie :) będzie mi bardzo miło :) Robie obiad w parowarze... mielone i w środku kapustka posiekana, do tego sałatka z ogórków. Zobaczymy jak wyjdzie w tym wynalazku:)

Gość gość
ja robie warzywa z filetem na parze podlewam wody do garnka ok 1 cm i tak się robia:)

Gość gość
ruszcie d... sprzed kompa od razu lepiej

Gość lola787
Obiad: pół piersi z kurczaka i trochę kapusty kiszonej czyli jakoś z 200 kcal i koniec na dzisiaj. Za godzinę idę poskakac na skakance i ćwiczenia z mel B ;D

Gość gość
trzymam za Was kciuki. :)