Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość LEDWIE DYCHAJĄCA

clindamycin mip 600

Polecane posty

Gość LEDWIE DYCHAJĄCA

Witam ! < z góry przepraszam , za błędy i interpunkcje> Dwa tygodnie temu bardzo mocno zaczeła mnie boleć dolna 7 , poszłam z bólem do dentystki która zajrzała do zęba i powiedziała mi , że ząb nadaje się tylko do wyrwania.mówię okej dostałam antybiotyk KLACID UNO wybrałam , cały i po tym miałam wizytę u Pani Doktor , dostałam znieczulenie x 3 bo wczesniejsze mnie wgl nie znieczulały, gdy próbowała wyrwać ból był tak potworny , ze darłam się tak ze słyszało mnie całe moje miasto Pani doktor tego krzyku nie wytrzymała dała recepte na nastepny klacid uno tylko ze w większej ilości tabletek wybrałam cały poszłam na kolejną wizyte po raz kolejny dostałam 3 znieczulenia , fakt nie czułam pół twarzy , tylko , ze kochana Pani doktor w sumie potwór nie doktor złamała mi 7 i próbowała przez kolejne 60 min wyrwać korzeń , lecz nie podołała temu zadaniu , i stwierdziła jednym zdaniem " to jest robota dla chirurga , niech on się męczy" byłam w lekkim szoku , ze nawet tego nie skomentowałam ... wyszłam z gabinetu i od razu poszłam się zapisać do chirurga dentystycznego , tam Pan doktor mnie przyjoł kazał zrobić zdjęcią korzenia i przyjść ponownie , więc tak zrobiłam Pan doktor obejrzał zdjęcia , obejrzał moją jame po złamaniu zęba i stwierdził ze nadaje się to do zabiegu , okej mówię, przepisał mi antybiotyk CLINDAMYCIN- MIP 600 co 12 godzin mam brać po 1 tabletce, moje pytania brzmią czy ktoś brał ten antybiotyk ? czy ból zęba ustąpi chociaz trochę ? < przez cały ten okres jade na tabletkach przeciwbólowych ketanol , ibuprom,ibuprom max, panadol ekstra, Na co tak naprawde to jest ? PROSZE TYLKO O POWAZNE ODPOWIEDZI, DODAM ZE ZĄB BEZ PRZECIBÓLOWYCH BOLI JAK CHOLERA ZE NIE IDZIE WYTRZYMAĆ , POZDRAWIAM - LEDWIE DYCHAJĄCĄ,,,,

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować