Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK ZEPSUĆ BIERZMOWANIE

Polecane posty

Gość gość

Moi rodzice zmusili mnie żebym poszła, mało tego zapłacili za ten gówniany papierek 100 zł! Jakby było mało psów w schroniskach co potrzebują tych pieniędzy! Mam dostać 200 zł na prezent (a tak naprawdę to jest "danina" dla mnie żebym wstydu nie robiła) i te pieniądze pójdą na schronisko. tylko się zastanawiam jak to wszystko popsuć... Już ja ich nauczę. Do tego jestem chora (przeziębiłam się po 2,5 h siedzenia w nieogrzewanym kościele na próbach...) mam gorączkę, gardło spuchnięte od środka i zatkany nos, ledwo oddycham już nie mówiąc że praktycznie nie mam siły wstać... Wykombinowałam że zgłoszę to gdzieś że przez nich jestem chora, oprócz tego zrobię awanturę przy gościach itp. Ale to za mało za takie upokorzenie. Normalnie lałabym ciepłym moczem na ich "groźby" ale że potrzebowałam ich zgody na większe akwarium to... Ja jestem dla moich zwierzaków jak matka i tylko dla nich to znosiłam. A teraz im pokaże kto jest silniejszy. Tak w****iona jestem 😠 Oczywiście na bierzmie zamierzam dobitnie pokazać co o tym myślę. Ja im k***a dam kościółek ********* K***a jakby nie to że nie ma się kto potem zająć moją małą menażerią to bym się rozchorowała śmiertelnie niech sobie księdza adoptują fanatycy cholerni 😠

Gość gość
Nie masz siły wstać? A masz siłę pisać na kafe? Ile masz lat???

Gość gość
nie pojaw sie w kosciele

Gość gość
pisanie na kafe to jedyne co mogę zrobić :O to mnie trochę odciąga od tego że mi tlenu brakuje...

Gość gość
A poza tym daruj sobie psucie dnia do którego solidnie przygotowywali się inni bierzmujący, to że Ty jesteś wściekła na cały świat, to nie znaczy, że masz psuć wszystko innym... Jak chcesz narobić kichy, to rób u siebie w domu

Gość gość
tak po 3 latach przygotowań nie przyjdę i nie dostanę moich 200 zł... O nie. Jestem bardziej pazerna niż dumna a jeszcze bardziej mściwa

Gość gość
200 zł za 3 lata przygotowań? Starzy zrobili Cię w balona

Gość gość
nie tylko ja robiłam bydło na przygotowaniach :O A zepsucie tego dnia JAKIEMUKOLWIEK katolikowi zdecydowanie będzie przyjemne. to tak jakby komuś powiedzieć że jak go okradają to ma jeszcze czek wypisać... Nie jestem tam z własnej woli więc żadne prawa ani boskie ani savoir vivre ani prawa fizyki mnie nie obchodzą.

Gość gość
wiem że w balona :O Ale inaczej nie zgodziliby się na akwarium a moje rybki potrzebują przestrzeni :D

Gość gość
precz szatanie, wyjdź z ciała tego dziecka! :D

Gość gość
Radzę zgłoś się do psychiatry. Z takimi tematami na tym forum to tylko idioci.

Gość gość
ustaw sobie jakis glosny dzwonek w telefonie i niech ktos do ciebie zadzwoni w najwazniejszym momencie

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
lepiej alarm :D Z jakąś głupią nutą albo gram dla szatana śpieeewam dla szatana z niekrytego :D

Gość gość
mozesz do tego takze jakos niewyjsciowo sie ubrac + mocny, przerysowany makijaz

Gość gość
e tam, będziesz się bawiła z dzwonkami jak jakiś dzieciak, wstań w czasie mszy i powiedz co o tym wszystkim myślisz, skoro jesteś taka zła to nie powinnaś mieć z tym problemu

Gość gość
16... 16 lat i w takie gófffno się dałam wkręcić :O

Gość gość
ale kase chyba dostaniesz PO bierzmowaniu? wiec jak zepsujesz to nie dostaniesz kasy

Gość gość
strój powiadacie? szkoda że jest wymóg przyjścia w spódnicy do kolan jak jakaś nienormalna :O zamierzam kichać i kaszleć całą mszę + obowiązkowo pomylę tekst (wtedy będę "czysta" i kasę będą musieli dać) Tylko nie wiem jak się odegrać na rodzicach... oczywiście po tym jak dostane moje pieniążki

Gość gość
Zagorzała ateistko mylisz się,że obrazisz katolików wypisując takie tematy. Pomodlę się za Ciebie o uwolnienie Twojej duszy. Niech Cię BÓG Błogosławi i wyprowadzi z krainy ciemności. On jest Miłosierny i najbardziej drogie są mu takie zbłąkane dusze.

Gość gość
Takie ludzkie goowno jak ty powinno zostać zrzucone w jakąś przepaść,bo tylko tlen marnujesz peezdo. Masz 16 lat gimbiaro i wydaje ci się,że rządzisz??? :D:D:D:D:D:D Żart dnia :D:D:D:D

Jako grzeczne dziecko, ja bym sie zadowolila ostentacyjna demonstracja niezainteresowania podczas bierzmowania, stalabym jak kolek, bez slowa. Inne sceny mnie nie kreca.

Gość gość
no tak zrobię + demonstracja mej ciężkiej choroby :D i nie jestem ateistką (to do gościa)

Gość gość
ojej chyba jakiś katolik jest przeze mnie smutny :( biedactwo tak się zdenerwowało...

Gość gość
No skoro nie jesteś ateistką?...to kim Ty jesteś? napisz coś więcej o sobie.

Gość gość
wyjdz na srodek kosciołA i nasraj, potem powiesz, ze dostałas nagłej sraki

Gość gość
A ja doskonale rozumiem autorkę, miałam bierzmowanie 2 lata temu i, choć nie udało mi się od niego wymigać, to teraz kościół omijam z daleka i nie mam z nim juz noc.wspolnego. Po prostu przesiedziałam całą mszę, a bierzmowanie traktowałam jako niezłą farsę :D Księżulo upaćkał mnie olejem, który rzekomo miał zesłać na mnie ducha świętego i na tym się skończyło. Autorce polecam olanie tego wszystkiego, po bierzmowaniu będzie spokój.

Gość gość
Wiedz, że rozpoznaje wszystkie Twoje wpisy na tym forum i bardzo dziwię się adminowi kafe, że toleruje niski poziom tych wpisów.

Gość gość
olewałam z trudem przez 3 lata... ale zemścić się muszę, to kwestia honoru.

Gość gość
Nie moge czytać waszych głupot ! Jak można pisać takie bzdety !! Ludzie ogarijcie się !!! DO BIERZMOWANIA NATYCHMIAST !!