Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niż dziecko z porażeniem

mówcie co chcecie, ale więcej współczucia budzi we mnie piesek ze schroniska

Polecane posty

Gość gość
i psy trzeba pozabijać i te p******* kaleki też:D

Gość gość
Głupie baby narzekają,że muszą zajmować się chorymi dziećmi,na nic nie mają czasu,brak im kasy itp.Ale te żerujące na naszych podatkach padalce SAME SOBIE ZGOTOWAŁY TEN LOS!!!!!

Gość poli31
ja tez bym takie dziecko usunęła,a jeśli na aborcję było by za późno to bym oddala...nie marnowala bym sobie zycia z takim dzieckiem

Gość gość
ja jestem zwolenniczką aborcji, ale uważam, że każdy ma prawo decydować o losie swojego płodu jak mu się podoba. x jasne, tylko czemu jak ktos podjal taka decyzje to nie bierze za nia odpowiedzialnosci, tylko zwala na innych, a losem biednego dziecka, gra na uczuciach wielu innych ludzi?

Gość gość
zabić takie niedorozwoje

Gość gość
We mnie też. Matki, które wiedzą o obciążeniach genetycznych to idiotki. Na cholerę takie dziecko robić?

Gość gość
WSTYD!!!!! ,wedlug was wszystko co inne jest zle czarne zle chore zle stare zle .

Gość poli31
dla takich chorych dzieci powinna być dozwolona eutanazja

Gość gość
Szkoda nerw na idiotów .Robcie co chcecie .Zabijajcie .Kiedys przyjdzie zapłata bo los jest sprawiedliwy .W jednej sekundzie jedna z druga mozecie stac sie warzywem albo moze okazac sie ze jesteś bezpłodna i kochas poszuka sobie płodnej . Milego dnia ofiary losu .

Gość gość
Niech tatusiowie tych dzieci dają na ich utrzymanie.

Gość gość
ale nie chodzi o dzieci/osoby, ktore sa chore w wyniku wypadku itd, tylko o te, o ktorych wiadomo bylo, juz przed porodem, ze beda chore

Gość Te kobiety nie wiedziały
"ale gdyby nie to "dzieciątko" to "mamusia" nie miałaby wymówki dlaczego nie pracuje" . Trzeba być podłym debilem, żeby coś takiego napisać :O Akurat przynajmniej jedna osoba najczęściej po prostu nie może pracować zawodowo przy takiej osobie, to jest opieka 24h na dobę, a tych osób nie stać na zawodowe pielęgniarki dobowe. Myślę, że te kobiety wszystko by dały, żeby móc się wyrwać z domu, do pracy, do ludzi, a nie gnić w 4 ścianach, w biedzie, z upośledzonym dzieckiem. Nie macie mózgu, ludzie, niestety, was też należało uśmiercić po urodzeniu 🖐️

Gość poli31
ja akurat nie chcę dzieci

Gość gość
jasne, jak kobieta chce dokonac aborcji, bo wie, ze dziecko jest chore to zle, ale jak tatus sie dowie, ze bedzie mial chore dziecko i ucieknie to jest cacy, jego nikt nie potepia

Gość gość
Oj znam laske byla istnym bostwem, wysmiewala niepelnosprawnych,bystra,inteligentna i ulegla jakiemus wypadkowi(nie znam szczegolow,jakis udar mozgu i uszkodzenie) Obecnie fizycznie jest w miare sprawna, ale umyslowo jakby roslina i jest na utrzymaniu panstwa,bez faceta a nawet bez psa pod opieka jednego z rodzicow. Zycie.

Gość gość
Najgorsze są te szmaciska,które więdzą,że są nosicielkami wadliwego genu albo ,są na coś chore i świadomie płodzą kolejne wybryki natury,by móc bezkarnie wyciągać kase i siedzieć w domu na doopie :O

A nie wzrusza was bardziej, że ponad 3 tysiące złotych idzie miesięcznie na utrzymanie JEDNEGO przestępcy w więzieniu? Szkodnika społecznego, który pie/rdzi w pryczę, pisze skargi, drze mordę za przeludnienie, a państwo polskie jeszcze mu wypłaca odszkodowania za krzywdy jakich doznał? W końcu jemu się należy za to, że tak pięknie jeb/nał staruszkę w łeb i zabrał jej emeryturę, nie? . Opieka nad słabszymi jest obowiązkiem cywilizowanego państwa, je/łopy :O Dlatego nie jesteśmy watahą wilków, tylko nowoczesnym (podobno) państwem, w którym istnieje cos takiego jak poczucie solidarności społecznej. Dlaczego nie pyszczycie, żeby odstrzelić morderców i g****icieli, tylko zajmujecie się najsłabszymi? Jak jesteś taki mądry jeden z drugim, to weź bron i odstrzel dziecko na wózku, albo zamknij mo/rdę, bo nikt tego za ciebie nie będzie robił :O

Gość gość
Opieka 24 h ??? :D :D :D :D :D To co te warzywniaki nie śpią? Matki bez przerwy sie nimi zajmują? Nie piertolcie głupot!

Dobra, konczę. Goowna się nie rusza, bo zaczyna tak cuchnieć, że nie da się wytrzymać. Kiście się dalej we własnym smrodku, goowienka drogie :) Na szczęście lubię przewrotność losu - uważajcie jeden z drugim na prostej drodze, bo możecie się nieszczęśliwie potknąć he he... I wtedy o was będą zakładać takie topy :)

"To co te warzywniaki nie śpią? Matki bez przerwy sie nimi zajmują" . Oczywiście, niedo/robie :) Matka powinna w dzień harować przy "warzywniaku", a potem zostawić go nocą samego i dalej harować w pracy, a następnie radośnie wrócić świtem bladym do domu, sprawdzić czy "warzywniak" nie umarł w nocy i zaczynać od nowa :) A sen, jaki sen, po co jej sen? ;) Szkoda, że cię matka nie zdusiła chustką w kołysce, ale trudno - taki life 🖐️ :D

Gość 95444444886668745
Nie decydujcie za kogos, nie wylewajcie jadu i nie stawiajcie zwierzat wyzej od ludzi. Latwo jest mowic,gdy nie bylo sie w omawianej sytuacji.Ja juz widzialem nie takich kozaczkow jak wy i polegli w konfrontacji z zyciem.Brak wam pokory,dyscypliny,czlowieczenstwa i stad saczycie jad.

Gość 95444444886668745
Nie decydujcie za kogos, nie wylewajcie jadu i nie stawiajcie zwierzat wyzej od ludzi. Latwo jest mowic,gdy nie bylo sie w omawianej sytuacji.Ja juz widzialem nie takich kozaczkow jak wy i polegli w konfrontacji z zyciem.Brak wam pokory,dyscypliny,czlowieczenstwa i stad saczycie jad.

Gość gość
zabić tych śmierdzieli z p***********m mózgiem:D

Gość gość
wiec skoro spisz to nie mowi, ze opiekujesz sie dzieckiem przez 24h na dobe, ze tyle przy nim pracujesz

Gość gość
Głoopie krowy chciały udawać heroski to teraz mają

Gość poli31
ja znam dziewczyne co urodziła dziecko z zespołem downa...wiedziała,że dzieciak bedzie chory ale mimo wszystko urodziła...a teraz wyciąga wszedzie łapy po pieniądze...a to na rehabilitacje,a to na leki,a to 1%...mogla usunąć to by nie miala takiego problemu

Gość gość
Tylko ktoś pozbawiony wrażliwości i empatii może takie obrzydliwośc***isać.

Gość gość
no właśnie, jeśli kobieta decyduje się urodzić dziecko, które do końca zycia będzie zależne od innych powinna sama za nie odpowiadać...a nie oczekiwać od państwa, i jeszcze narzekać że mało dają..

AUTORKO czy ramach tego współczucia i pianaia nad własna wrażliwością wziełaś jakiegoś pieska ze schroniska do domu ? czy po prostu tak isę roztkliwiasz tylko nad sobą jaś ty dobra ?

Gość 95444444886668745
Do osoby ktora nawoluje do mordowania niepelnosprawnych -skriny juz poszly gdzie nalezy. Owocnych przemyslen zycze.