Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niż dziecko z porażeniem

mówcie co chcecie, ale więcej współczucia budzi we mnie piesek ze schroniska

Polecane posty

Gość gość
zabić popaprańców

Gość Te kobiety nie wiedziały
"wiec skoro spisz to nie mowi, ze opiekujesz sie dzieckiem przez 24h na dobe, ze tyle przy nim pracujesz" . Zdolność rozumienia metafor posiada zdaje się już dziecko 6-letnie, tobie do teraz się nie udało, ale próbuj dalej ;) Nawiasem mówiąc, nie stwierdzono ci aby upośledzenia? :D . Czytałeś/oglądałeś w HBO "grę o tron"? Polecam (o ile w ogóle coś czasem czytasz), szczególnie jedną postawę jednego z bohaterów - sam wydajesz wyrok, to sam go wykonujesz albo zamykasz jada/czkę :) Napisałam wyżej - zabierzcie się za eksterminację najsłabszych (już byli tacy w historii co się za to brali) albo morda w kubeł, tchórze :) Miłej soboty.

Gość gość
Bo co rodzić dzieciaka który wiadomo że będzie rośliną? Przecież to zmarnowanie sobie życia.

Gość gość
Te c****a co tutaj tak krzyczą przeciw aborcji i są za obroną życia tych upośledzonych same powinny się tymi warzywniakami zajmować.

Gość 95444444886668745
Nic ci nie da proxy,priwoxy,neostrada itp.itd. Zapoznaj sie czym jest nawolywanie do masowych morderstw i co za to grozi. A tymbardziej jezeli przebywasz na terenie uni.

Gość gość
A może ja chcę ,żeby moje podatki szły na bezdomne koty,a nie na głupie babsztyle,które ze świadomością urodziły chore bachory,a teraz wyciągają łapska po kasę.Wiedziałaś peezdo jedna z drugą,że będziesz mieć taką roślinę,to trzeba było zabezpieczyć się finansowo!!! :O

Gość gość
po prostu niech kazdy bierze odpowiedzialnosc za podejmowane przez siebie decyzje: jezeli jest mozliwosc dokonania aborcji i ktos nie chce jej sie poddawac - ok, jego sprawa, ale niech potem nie jeczy i nie wyciaga lapy po wiecej i wiecej

Gość gość
Dlatego właśnie aborcja powinna być legalna,by można było eliminować wadliwy materiał genetyczny,a nie marnować na takich państwową kasę.Z nich nie ma żadnego pożytku.

Gość gość
Może ja też narobię sobie niepełnosprawnych bachorów i zacznę na nie wyciągać kasę.Zawsze jakiś sposób na życie,nie?:p

Gość gość
Moderacja usunęła mój wpis z linkiem ze zdjęciami z dokonanej aborcji, rozćwiartowanym człowiekiem( płodem). Szanowana moderacjo, jeśli dopuszczasz możliwość założenia takiego tematu przez autorkę, to bądź konsekwentna i pozwól innym na pokazanie jak wygląda aborcja w rzeczywistości, bo autorka/a w ogóle nie świadoma o czy pisze.

Gość gość
Ja wiem jak wygląda aborcja i jakoś mnie nie przeraża.Lapsze to niż zmarnowane życie.

Gość gość
o jakich 24h na dobę opieki p*********e dzieciak wstaje o 6, 6.30 ma busa do osrodka, w ośrodku jest od 7 do 16, wraca do domu ok.16.30, mamusia się poopiekuje 4 h i dziecko idzie spać, bo rano wstaje do busa jakie 24h k***a mać

Gość gość
up

Gość gość
Wiecie co ja mam wrażenie że to wy jesteście bardziej chorzy od tych dzieci....Zazdrość was k***a o parę groszy zżera k***a p********e polaczki gdyby wam na wasze bachory ktoś dał to każdy ryj by w kubeł wsadził.Ale że nie dla was to każdy drze.Nie dla każdego k***o jedna z drugą takie proste jest poddać się aborcji,bo same sobie gdybiecie gdybym ja była to bym usunęła.G***o wiesz k***o co byś zrobiła. To tak jak gadać o raku którego się nie ma.Przewartościujesz k***o jedna z drugą życie gdy rzeczywiście choroba jedna z drugą dotknie.

Gość gość
gość 13:03--> jeśli się stwierdzi,że dziecko jest chore to można wykonać legalną aborcję

Gość gość
ja to wszytsko rozumiem i wspólczuję matkom dzieci ALE ODPOWIEDZCIE MI UCZUCIWIE, CZY TO JEST SPRAWIEDLIWE, ZEBYM JA PO CAŁYM MIESIĄCU CIEŻKIEJ RPACY DOSTAŁA 1300ZŁ, A ONE ZA OPIEKOWANIE SIĘ DZIECKIEM 1600 przecież dziecko osobno ma rentę jeszcze ludzie one chcą tej kasy jako wynagrodzenie dla siebie za pracę

Gość gość
To się k***a zamień z nimi chcesz??? Nie masz na dziecko zmień pracę nikt nie trzyma cię w pracy za 1300zł. One nie zamienią bo nie ma kolejki chętnych do zajmowania się uposledzonymi dziećmi.I nie piszcie mi o ośrodkach bo nawet w okolicach wiekszych miast jest problem ze znalezieniem przedszkola dla dziecka z autyzmem np a co dopiero w małej wiosce.

Gość gość
ja to wszytsko rozumiem i wspólczuję matkom dzieci ALE ODPOWIEDZCIE MI UCZUCIWIE, CZY TO JEST SPRAWIEDLIWE, ZEBYM JA PO CAŁYM MIESIĄCU CIEŻKIEJ RPACY DOSTAŁA 1300ZŁ, A ONE ZA OPIEKOWANIE SIĘ DZIECKIEM 1600 przecież dziecko osobno ma rentę jeszcze ludzie one chcą tej kasy jako wynagrodzenie dla siebie za pracę Pokaż mi jaką rentę ma niby to dziecko????

Gość gość
Normalna rentę ma to dziecko plus dostają dofinansowanie pielęgnacyjne. Wiem bo moja ciotka dostawała na mojego kuzyna, którym to jego tata rzucił o scenę i chłopakowi sie w głowie poprzewracało. Fakt tych pieniędzy nie było nie wiadomo ile ale te 900zl za nic dostawała.

Gość gość
Rentę socjalną dostanie jak skończy 18lat wcześniej marzyć możesz

Gość gość
a ja znam 5 przypadków gdzie stwierdzono w czasie ciazy ze urodzi sie z wadami genetycznymi bez rąk lubczym inym i okazało sie ze lekaze pomylili sie urodzily sie zdrowe http://gloria.tv/?media=586064

Zastanawia mnie skąd biorą się tak mali ludzie. Te parę groszy o które walczą i to słusznie matki to imperatyw a nie łaska państwa wobec swoich słabszych obywateli..

Gość gość
matki sa napuszczone przez pis i pewnie jeszcze dobrze opłacone z azadymę

Gość gość
Przypomnij sobie gdy rządził PIS i Kopaczowa przyszła do sejmu z chorymi na białaczkę dziećmi.Czy wówczas było to polityczne czy nie? Dla ciebie pewnie nie,wtedy to było słuszne bo przecież rządził ten mały,brzydki Kaczor. Tymczasem teraz kiedy mamy walczą o byt swoich chorych . dzieci to jest to polityka,a jakże.Mentalność Kalego się kłania .Obłuda i hipokryzja okraszona zwykłą ludzką małością.

Przypomnij sobie gdy rządził PIS i Kopaczowa przyszła do sejmu z chorymi na białaczkę dziećmi.Czy wówczas było to polityczne czy nie? Dla ciebie pewnie nie,wtedy to było słuszne bo przecież rządził ten mały,brzydki Kaczor. Tymczasem teraz kiedy mamy walczą o byt swoich chorych . dzieci to jest to polityka,a jakże.Mentalność Kalego się kłania .Obłuda i hipokryzja okraszona zwykłą ludzką małością.

Gość gość
a c***j kogo obchodzi co budzi w tobie więcej współczucia? a ja mam w doopie kundle i sram na nie 🖐️

Gość gość
Bo polaczki już takie są nawet te parę groszy z nie wiem czym powodowanej zazdrości by chętnie by tym kobietom wygarnęli. Typowe polaczki pojęcia o tej opiece nie mają a jednak wiedzą. Ludzie cieszcie się że macie dzieci zdrowe bo żadna z was k***w piszących nie miała styczności z takim dzieckiem które wymaga całodobowej opieki.

Gość gość
Męczą swoje dzieci.,przecież to jak rośliny.Mogły usuną, a teraz państwo ma partycypować w kosztach.Całe życie będziemy na to coś płacić?!