Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

p臋cherz

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

co na zapalenie p臋cherza :( szczypie, piecze, boli, grrrrr :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
lacto lady,buscopan rozkurczowo,ziol膮 skrzypu i pokrzywy,ciep艂a k膮piel i pod ko艂derk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uro furaginum bez recepty. Do tego pij duzo wody z cytryna i herbate zurawinowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
fitolizyna i furagin, og贸rki kiszone tak leczono moj膮 c贸rci臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Urofuraginum i 偶uravit, dzia艂aj膮 przeciwbakteryjnie oraz provag w celu zakwaszenie uk艂adu moczowego i odbudowy w nim naturalnej mikroflory. Nasiad贸wki z kory d臋bu r贸wnie偶 pomagaj膮, du偶o pij i ciep艂o si臋 ubieraj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
furaginum, preparaty z 偶urawin膮, na pieczenie do smarowania i ochrony miejsc intymnych provag 偶el i trzeba si臋 wygrzewa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi pom贸g艂 偶urascin uro, polecam. ma sporo 偶urawiny ale opr贸cz niej te偶 pokrzyw臋 i witamin臋 c. razem 艣wietnie si臋 spisuj膮 w walce ze stanami zapalnymi p臋cherza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bez recepty i skuteczne: urofuraginum, provag i suplementy z 偶urawin膮, witamin膮 c lub po prostu sok z 偶urawiny i cytryna.Do tego trzeba sporo pi膰-najlepiej wody.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i pijcie te偶 perz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Juz menda spamerska z urafurginum wszystkie watki dzis obleciala,masakra:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Juz menda spamerska z urafurginum wszystkie watki dzis obleciala,masakra:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny tylko nie 艂ykajcie za cz臋sto furaginu, urafuginum, bo mo偶e zniszczy膰 nerki. Ja mam s艂abe nerki po chorobie i lekarz zabroni艂 mi bra膰 furaginu, bo podobno bardzo obci膮偶a nerki. Dziewczyny leczcie sie na pecherz, jesli nie jestescie przekonane to polecamwww.pecherz.pl tam sa dramatyczne historie leczonych i nie leczonych w pore pecherzy. Najlepiej unikac zapalenia pecherza, ale jak juz sie ma to czasami anybiotyk to wszystko co mozna zrobic. Pijcie duzo przed seksem, jest taka substancja cukier prosty, wyciag z owocow nazywa sie D Mannose, jesli masz klopoty pij 1 godzine przed seksem i zaraz po, to wyplukuj***akteria E coli jesli przedostana sie z ukladu pokarmowego do cewki. Nie ma polskiej strony o tym ale mozna o tym poczytac po angielsku nawww.waterfall-d-mannose.com albo na http://www.mercola.com/forms/dmannose.htm Ta substancja spowoduje ze juz nigdy nie bedziecie sie musialy meczyc z zapaleniem pecherza.

Udost臋pnij ten post