Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co właściwie potrzebny jest wam facet ? Ja jakoś nie mam i żyje

Polecane posty

Gość gość

i nie czuje, ze mi czegos brakuje :D mam czas na wszystko, nikt mi dooopy nie zawraca, nie musze sie tlumaczyc, samotnosc? ja nie mam depresji, fobii, nerwicy i innych schorzen, nie odczuwam samotnosci nawet gdy jestem sama jak palec. Serio nie rozumiem tego fenomenu fiuta :D

Gość gość
nie tyle nie rozumiesz tego fenomenu co nie odczuwasz? :D

Gość Sama od dawna
ja mam porównanie 12 lat w związku (krótkich związków nie liczę w tym ojca mojego dziecka) oraz prawie 10 lat bez partnera i teraz jest mi o niebo lepiej:) Nie jestem zestresowana, robię co i kiedy chcę. Jak mam ochotę na sex, to zawsze chętny się znajdzie z którym zaliczę kino, kolację i ... spacer ;)

Gość szaman mehehehe
Zmieniłbym tylko kolejność!

Gość Sama od dawna
:)

Gość gość
Jako puszczalskie dacie świetny przykład dziecku

Gość Sama od dawna
jakie puszczalskie?:O przecież dziecko nie widzi co robię, nikogo do domu nie przyprowadzam. Zresztą nie sypiam z każdym i to na pierwszym spotkaniu. Z większością nie sypiam wcale, większość mężczyzn mnie brzydzi jak sobie pomyślę z kim oni przedtem byli. Żeby pójść ze mną do łóżka, facet musi być pedantycznie zadbany i higieniczny. Sex tylko z zabezpieczeniem.

Gość gość
Ciekawe czy twoje dziecko pozna kiedyś na ulicy swojego ojca

Gość gość
wytnij sobie więc pipę bo po co ci ona. komuś może się przydać.

Gość gość
taki sierściuch obok czasami przydałby się do pomiętolenia :P

Gość gość
Lepiej nie miej

Gość gość
no właśnie, też bym chciała czasem pomiętolić faceta. i żeby on mnie także. 😭

Gość gość
a czemu mam nie mieć?

Gość gość
zestarzejesz się i kopnie cię w du/pę, poszuka sobie mlodszej.

Gość gość
facet jest potrzebny do tego, zeby mieć w kogo k******ami porzucać podczas trudnych dni

Gość gość
Ile sobie zaoszędzisz smutków, wszyskie dobre chwile potem tylko o kant d**y rozbić, zostaje żal

Gość gość
tez jestem samotna,ale facet jest mi niezbedny do sexu,mam wtedy suuuuuuuuper orgazmy,a i przytulic jest sie do kogo czasem, tak wiec drogie panie jednak sa potrzebni chyba ze ktoras jest zimna jak lodowka

Gość gość
llelle mogłabym to samo napisać o swoim mężu :) To bardzo dobry i uczciwy człowiek, do tego jestem w nim od początku zakochana jak gówniara :D a jesteśmy razem 9 lat, 5 po ślubie. Do czego jest mi potrzebny? Do życia, razem jest łatwiej ze wszystkim :)

Gość gość
Llelle, śmieszysz mnie. Zakochana w swoim mężu po uszy biznesowa żona spędzająca sobotę na kafe z prawiczkami i nastolatkami szukającymi wsparcia w życiu. ŻENADA.

Gość gość
A te wszystkie kobiety, które teraz wylewają swój jad najwyraźniej są samotne i sfrustrowane albo mają mężów/partnetów debili

Gość gość
chodzisz w sobote do kosciola? :D

Gość gość
chodzi codziennie żeby podziękować Bogu za dobrego męża.

Gość gość
dobry mąż to błogosławieństwo.

Gość gość
Ale faza, do czego to doszło żeby biznesowe małżeństwo musiało jeść obiad u rodziców zamiast tych rodziców zaprosić np na sushi do restauracji. Źle się dzieje

Gość gość
Ktos w koncu musi mi robic jesc i po mnie sprzatac. Mama daleko, a samej mi sie nie chce ;-x

Gość gość
Mi też dobrze w związku - razem 10 lat. Daje mi poczucie bezpieczeństwa, miłość i jest moim przyjacielem. Uwielbiam z nim zasypiać, mieć się do kogo przytulić, powygłupiać.Lubię się z nim smiać, robić codzienne czynności (nawet głupie zakupy sa wtedy fajniejsze), rozmawiać o rzeczach ważnych i tych bez znaczenia. Po prostu kocham go i tyle.

Gość gość
Poza tym.nie wierzę że pracując do czternastej można później do 20 zrobić tyle rzeczy, sama msza i kino to trzy godziny

Gość Mężczyzna z prawdziwego zda
Jakie te baby są w dzisiejszych czasach głupie. Przepraszam kobiety, które takowe nie są i za samo sformułowanie ale no jak mozna inaczej to powiedziec gdy kobieta ma dziecko a jak ma ochote na "seks" to idzie sobie na "spacer". Dajesz wspanialy przyklad swojemu dziecku. Na pewno bedzie dumne ze swojej matki. Ja rozumiem, kazdy ma swoje potrzeby itd ale takiej nonszalancji i niemalze dumy z tego ze sie z kims pieprze mimo ze w zyciu mi nie wyszlo to jeszcze nie widzialem. Nie powinnas byc matka, prawdziwa zdrowa matka chce dawac swojemu dziecku wlasciwy przyklad i byc wzorem rowniez tym moralnym - a ty czego chcesz nauczyc swoje dziecko? "Spacerow"? Szkoda mi Twojego dziecka bo na Ciebie to brak mi słów. Mowie Ci to jako facet. Pozdrawiam

Gość gość
llelle, biznesowe małżeństwa mogą w ramach relaksu siedzieć na golden, a nie na kafe. My nie piszemy jacy to jesteśmy biznesowi. W swoich sferach poruszasz tematy takie jak tu, np. co zrobić żeby werka do mnie napisała? tym żyje ten top...;)