Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna czy singielka

jak cieszyć się samotnością

Polecane posty

Mam pytanie do dziewczyn, które aktualnie są same bądź bardzo mało czasu spędzają ze swoimi partnerami. Co robicie w czasie wolnym od pracy? Ja chyba już nie umiem sama zająć się sobą, nie lubię tej samotności, a musze znaleźć sposób, by znowu czerpać z niej radość.

Gość gość
siedze w necie, popijam piwko, pale ziolko...

Gość gość
Ja znalazłam sobie kumpla do spacerków, winka i nie ma co ściemniać seksu. Nie mam zamiaru unikać przyjemności, bo jutro mogę wpaść pod samochód ;) a na miłość przyjdzie może czas.

Gość gość
ja przebywam ze swoim psem, na dziś mam browar i wiśniówkę z dalekich dawnych wojaży...może obejrzę w necie film wieczorem...kiszka

Gość gość
rodzina daleko, ale marzy mi się taka osoba na spotkania o jakiej gość pisze...fajna opcja:) Carpe diem!

Żałuję, że nie mam żadnej pasji, która zajmowałaby całe moje dnie. Bo tak nawet jeśli wrócę z pracy, przejrze neta i obejrzę film, to mamy 18 i co zrobić z reszta wieczoru? Zresztą to jest taka straszna rutyna, dzień w dzień tylko praca i zabijanie wolnego czasu...

Gość gość
22.03.14 o jak ja chcialbym znalezc sobie taka kolezanke :( np. teraz siedze i sie nudze przed kompem, a moglbym z kims pojsc do miasta, do kina... z poznania jestem jakby co :)

Gość Sama od dawna
idź na basen, do kina, na spacer, shopping, rolki, łyżwy, ścianę wspinaczkową, do zoo... Ja dzisiaj leże i wypoczywam po pracowitym tygodniu (pracuje na 2 etatach):) Zajadam się czekoladkami i nie martwię się tym, że jak przytyje on powie mi, że jestem gruba:P Córka zaprosiła koleżankę i zajmują się sobą, super:)

Gość gość
ja niby zawsze uwielbiałam czytać książki, pożerałam je wręcz, a teraz nic mi się nie chce albo jestem ciągle zmęczona

Gość ewka_31
A co za problem znaleźć takiego kolegę, ja go wyczaiłam w necie, popisaliśmy trochę, polubiłam go, spotkała się na raz (w założeniu) a wyszło tak że znamy się już ponad rok ;) ani ja nie chcę związku, ani on i jest git.

Ja również z Poznania :) Ktoś taki to chyba jedyne rozsądne wyjście. Tylko co, jeśli któraś ze stron zbyt mocno się przywiąże?

Gość gość
hehe, to z ciekawosci powiedz jeszcze ile masz lat :)

Jestem bardzo młoda :)

Gość gość
to powiem jako pierwszy, ze mam 21 lat :D

No, to różnica nie taka duża, ja 18 :)

Gość ewka_31
Nie można dopuścić do zakochania, przyjaźń ok, ale żadna miłość... no chyba że oboje byśmy tego chcieli, to czemu nie ;) ale w moim wypadku to wykluczone, bo jest młodszy o 6 lat.

Gość gość
Rob jak ewka puszczaj się

Gość gość
oglądam filmy online, czytam, spaceruje z psem, chodzę na pływalnie. muszę sie zawsze zajmować, bo wieczorami strasznie samotna się czuje i chce mi się płakać

Ja właśnie też tak mam, niby coś porobie cały dzień, jakiś film, sprzątanie, a wieczorem i tak przychodzi kryzys...