Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy często mówicie ludziom brzydkim

Polecane posty

Gość gość

że sa ładni po prostu ot tak dla dobrego samopoczucia ?

Gość gość
Ja mówie ale tylko wtedy gdy ich polubię .

Gość gość
ale dla twojego samopoczucia czy ich?

Gość gość
Dla ich , ale gdy powie sie cos milego to potem człowiek tez ma lepsze samopoczucie bo wiie ze zrobił cos dobrego .

ja nie mam dobrego samopoczucia, że kłamię, ta osoba też nie, bo wie, że jest brzydka i słyszy kłamstwo na pocieszenie:O

Gość gość
Niby tak ale ludzie czesto kłamia ludzi brzydkich ot tak stad ten topik . Na internecie najczęsciej dochodzi do tych kłamstw .

na internecie każdy pisze ot tak, żeby pogdać oprócz mnie;) bo ja piszę prawdę;) zazwyczaj;) przynajmniej z tego konta

Nie, i nie znoszę takich nieszczerych komplementów, ale jak ktoś mi się bardzo podoba, a nie jest raczej obiektywnie piękny, to często coś mówię (prędzej kobiecie niż facetowi, rzecz jasna). Lubię też mówić znajomym, że coś mi się u nich podoba, typu że mają super fryzurę czy cholerne długie rzęsy.

Gość gość
A Noxeli pisałas chyba komplementy jakies wczoraj tak mi sie wydaje ? Wiec nie sciemniaj Brokenside ,.

Gość gość
"Przynajmniej nie z tego konta " :D

a o Noxi to szczerze.napisałam tylko, że jest spoczko, tylko rudy jej pasuje jak świni kamizelka z tego konta "brokeninside87"

Gość gość
No to okłamałas ja bo jest brzydka z twarzy .

jesteś jakimś hejterem Noxelii? odstosunkuj się ode mnie, mam własne takie zwierzątka do ogarnięcia. leć do swej pani

Gość gość
Wtedy sie mowi ze ..ktos jest interesujacy ...uroczy ...itd :-)

Gość gość
Ale po co piszesz jej ze jest spoko jak twarz ma zniekształcona a na pisałas ze nie okłamujesz nikogo z tego nicku :D ? Nie jestem jej hejterem ale oczy mam . I twarz ma oszpecona .

Gość gość z wcześniej
Nigdy, a po co kłamać? Mogę ewentualnie pochwalić jakaś rzecz, czy jakiś szczegół, ale nie będę zmyślać, że brzydactwo jest ładne. Na szczęście wyzbyłam się pokrak ze swojego otoczenia i już nie muszę udawać, że je lubię, bo teraz do niczego nie są mi przydatne. Z resztą przystawanie z przeciętniakami i innymi paskudami bezpodstawnie, źle wpływa na inne sprawy i relacje.

Gość gość
Gosc z wczesniej ile Ty masz lat i tez jestes taka piekna piekny ?

Broken 🖐️ ty masz jakiś szalony fanklub który za tobą gania i się czepia uparcie cokolwiek napiszesz :D Tym samym rozwalając topiki :/

te verde, to moje zwierzątka:) ja ich nie chcę, ale są bezpańskie,a przy mnie się czują bezpiecznie:( nie wiem, czy ja wyglądam im na opiekunkę? terapeutkę? mamę?

Gość gość
Brokenside Ty juz ze swojego nicku nie wiesz co piszesz i tez nie piszesz prawdy do końca :D

Gość gość
BSpod jakiego jestes znaku Broken ?

Gość gość
Ja jestem brzydka i wszyscy to mówia prawie , bo czasami znajda sie osoby co mnie klamia ale to pewnie dlatego ze widza po mojej postawie ze mam kompleksy i dlatego tak mowia zebym uwierzyła w siebie .

a ja się zastanawiam gdzie Wy macie okazję, żeby komentować czyjąś urodę prosto mu w twarz. ja komentuję fragmenty koleżanek, jak mi się spodobają, ewentualnie kolegów, a tak w całości to chyba chodzi o Wasze ekhm drugie połóweńki jabłuszeńka, to o ludziach, z którymi jesteście, piszecie na kafe, że są brzydcy?:O

te verde, to Twój podziw dla mojej osoby nie się ociupinkę zmniejszy, bo nie pamiętałam chwilę, a potem sobie przypomniałam, ale nie będę pisać intymności na kafe

Gość Romanuś
Ale sa przeciez osoby brzydkie komentowane pamietam kiedys istniał taki portal Bziutko to tam nawet najgorsze poczwary były komentowane jako slicznotki i dostawały mnóstwo komplementów .