Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dotykanie faceta

Polecane posty

Gość gość

Gdzie moge dotykać faceta jak jestem nieśmiała. Przecież nie wsadze mu reki w gacie...

Gość szarik na102
Lepsze są psy z nie obciętym ogonem ,wiadomo czego się spodziewać...

Gość gość
A co ma nieśmiałość do dotyku? Jeśli masz chłopaka, to jego nie powinnaś się wstydzić w końcu sobie ufacie, nie?

Gość gość
wsadź mu kciuk w tyłek

Gość gość
Nie chodzi mi o to tylko że jestem troche mlodsza i to mój pierwszy poważny związek i sie obawiam po prostu swojego niedoświadczenia. Pomożecie ?

Gość gość
fiku ma 27 lat i jest dziewica ma nadwage nie jest za ladna jest infantylna marzy o jakims przystojniaku zachowanie na poziomie gimnazjum:O za madra tez nie jest nie dojrzala do swojego wieku wiec nic dziwnego ze jest sama

Gość gość
Darujcie sobie...ja na serio nie mam z kim pogadać a go kocham... chce dla niego jak najlepiej a nie mogę jakoś do tego dotykania przejść :( boje sie ze jak zaczne go dotykać to się cofnę ze stresu :( podczas pierwszego pocałunku też byłam taka w stresie i sztywna... Lezymy na sobie widze ze jest mu dobrze i mi zresztą też. On mnie dotyka a ja jakoś nie mogę. Jak dać mu do zrozumienia żeby np. sam poprowadził moją rękę albo coś ? Myślałam żeby mu położyć rękę na kolanie i tak powoli przesuwać w górę i w dół

Gość gość
Naoglądaj się p****li, serio! Rób tak jak tam, bo jak na razie zapowiadasz się na kłodę, faceci tego b. nie lubią.

Zacznij do drobnych dotyków, przecież nikt nie karzę Ci odrazu brać jego penisa do ręki i robić robótki ręczne. Więcej odwagi dziewczyno

Gość gość
A oglądałam różne filmiki ale jakoś tak niewyobrażam sobie tego robić bo sie boje ze coś nie wyjdzie

Gość gość
Radek ale właśnie jakie dotyki te delikatne... gdzie ? Dotykam rąk klatki, pleców

Autorko, nie spiesz się, jeżeli nie czujesz się komfortowo, to nie ma sensu robienie czegoś na siłę, rób wszystko w swoim tempie :)

No i tak postępuj właśnie. Jeżeli ten Twój zna się na rzeczy, to dalej będzie wiedział co robić :)

Gość gość
za zaczelam przez spodnie dotykac czasem, pozniej razem wkladalismy pod gacie, on mi a ja jemu. stwierdzilam ze jak on moze to ja tez - przelamalam sie :)

Gość gość
Albo np. Widze że się podniecił i się jak sie przytulamy to się tak przyciśnie biodrami, jest mi wtedy tak dobrze bo jesteśmy tak blisko siebie... np. wtedy swoimi nogami obejmuje moją i tak sobie tam przyciskamy i jest fajnie ale to wszystko ja wiem że on chciałby trochę więcej inicjatywy ode mnie ale ja jedank mam taki dystans

po co ta presja by spełniać oczekiwania faceta, jest dobrze, wszystko przyjdzie z czasem, po co to oglądanie filmów instruktażowych by wypaść dobrze :O wyluzuj, rób to co Ci dyktuje instynkt.

Gość gość
Presja dlatego że on jest troche bardziej doświadczony a ja sie boje i nie chce wypaść źle i sie skompromitowac. Dla mnie to jakby nowe że zaszlismy tak daleko

no i po co ta presja?! jakie skompromitować? - to nie konkurs na to która jest bardziej wyrafinowana w łóżku, nikt Cię nie będzie oceniał. Zamist martwić że nie będziesz idealna, nie spełnisz jego oczekiwań, po prostu jak on, ciesz się jego obecnością.

Gość gość
Mi się wydaje że ta niepewność i strach sa spowodowane tym że mam słabość do zarostu tzn. brzydzi mnie jak ktoś ma pełno włosów. A że my sie przytulamy przez ciuchy to nie wiem czy jest zarośnięty na klatce a co dopiero tam :( jakoś włosy mnie odrzucają. Ręce ma troche we włosach

Gość gość
Ale chodzi o to że ja nie wiem czy on tam ma jakieś włosy a głupio mi się spytać jakoś... a jak mi tam by rękę włożył i by były włosy :/

Gość gość
Ja nie chce właśnie na razie współżyć ! Ale dotykanie to chyba nic złego ale boje się przekonać do tego

Gość gość
Na seks czekamy bo to mamy obgadane. On wie że jeszcze nie jestem gotowa i podejdziemy do tego ze zrozumieniem :)