Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

robienie dachu a dziecko

Polecane posty

Gość gość

mamy miec remont dachu,pewni na drzemke bede uciekala z domu daleko w plener. jak sobie radziliscie?

Gość gość
na dymanie też jexdziliśmy do lasu, bo robotnicy trzepali wacki jak nas podglądali.

Gość gość
jak będę robił dach to zejdę do garażu, żeby nie wciągać kabrioletu do mieszkania, bo się nie da.

Gość gość
sypialam na krawezniku przed domem, czesto zabieralam ze soba kubek wody, rano mialam w nim pelno kasy.. wszyscy ktorzy przechodzili wrzucali pieniazki widzac mnie z dzieckiem i bez dachu nad glowa polecam!

Gość gość
nie przesadzasz czasami .

Gość gość
chodzi mi o spanie dziecka po poludniy

Gość gość
no tak a co to przeszkadza że dach będą ci robić ,chyba nie od razu nad całym domem ,na palcach chodzisz jak dziecko śpi czy co .

Gość gość
na raz nad całym domem, mam dach z kamienia i muszą go cały tłuc młotem pneumatycznym. muszą to robić non stop, bo biorą kasę za robotę a nie za godzinę i chcą szybko skończyć.

Gość gość
no i nauczyć trzeba dziecko spać w hałasie u nas też młotem robili i to nie raz moich nic nie rusza ale ja moje tak nauczyłam nie ma ciszy w dzień do spania . Spaceruj sobie wiosna jest przyjemnie .

Gość gość
u nas nie było problemu - synek spał a nos stop jechała piła motorowa - a szczekanie psa go budzi.. zresztą dach robią w tydzień - dwa z czego kłują boki pare godzin - myśmy całe piętro podnosili do pełnego piętra i trwało to ze 3 tygodnie z murowaniem itd