Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chatterbox1216

Niekompetentny chirurg? Tak wygląda Polska sluzba zdrowia?

Polecane posty

Gość chatterbox1216

Ja mam dość specyficzną sytuację i przejścia z - moim zdaniem - niekompetentnym chirurgiem. Złamałam V kość śródstopia 7 lutego 2014 - noga w gips na 4 tygodnie. Żadnych kontroli w miedzyczasie. Po tym czasie zero zrostu, gips na kolejne 2 tygodnie + 3x silniejsza dawka leku na osteoporoze (mam 23 lata). Po 6 tygodniach nie tylko brak zrostu ale ekkie przemieszczenie. Na moje obiekcje, ze noga sie moze zrosnąc krzywo lekarz mowi: "silami natury na pewno sie to kiedys Panie unormuje" i "kiedys to sie na pewno w końcu zrosnie". Co sądzicie o takim podejsciu? Zastanawiam się nad zmianą lekarza. Dalsze chodzenie w gipsie gdy nie ma zrostu jest dla mnie marnowaniem czasu. JAK SADZICIE? Warto starać się o skierowanie na operację, czy lepiej zostać w gipsie? Co pozwoli na szybsze dojście do siebie? Czy tego typu "specjaliści" powinni w ogóle pracować w słuzbie zdrowia? :(

Gość gość
O rany! Chyba nauczę się fruwać, żeby przypadkiem sobie nogi nie złamać, bo później będzie tragedia z takimi lekarzami

Gość takemetooo
O kurcze, no nieźle... A skąd ten specjalista od sił natury? Chciałabym wiedzieć, kogo unikac na przyszłość.