Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takim zachowaniu mojego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy dookoła mi mówią,że mam sobie dac spokoj,bo jego ojciec to meega swirus itd, i,ze on bedzie taki sam- przyznaje,ze juz jest podobny do ojca. To straszny skąpiec, rozlicza mnie z każdej złotówki, w kłotni mówi: "to juz koniec" ;/ Nie szanuje mnie, pare razy dostalam od niego po glowie, a potem powiedzial,ze "dostalam przez leb,bo sobie na to zasluzylam" ale powiedzial,ze to wcale nie jest bicie. W innej klotni powiedzial mi,ze boi sie,ze kiedys nie wytrzyma i uderzy mnie :( On patrzy tylko,zeby jemu bylo dobrze, a o mnie sie nie stara. Mieszkamy razem,ale tylko dlatego,ze studiujemy w tym samym miescie. Ani razu nie zostalismy tu razem na weekend. On ucieka stad kiedy tylko moze. Mial dzisiaj tu ze mna przyjechac,ale powiedzial,ze on przyjedzie rano... a ja nie chcialam rano,bo tylko w poniedzialki mam wolne i wolalałam sie wyspac, to pozwolił na to,abym jechała sama autobusem w taką pogode :( Moja siostra mowi mi,ze mam sie zastanowic dobrze,zeby potem nie zalowac,ze ona tez slyszala rozne opinie o jego ojcu i o jego rodzinie. Moja siostra ma chłopaka, a ten chlopak mojej siostry ma przyjeciela Macka i ten Maciek chlopakowi moejj siostry powiedzial "bedziesz mial p******ego szwagra".... :( co ja mam robic? Kocham go,ale siostra mowi,ze bedzie mnie zle traktowal i,ze bede miala przesrane w zyciu.

Gość gość
juz masz przesrane

Gość karolina89898
bo to prawda nie warto byc z takimi kretynami

Gość Taki_jeden_964
Kochasz go ? aha. :)

Gość gość
o jezu, kobieto puknij sie porzadnie w glowe!!!!

Gość gość
SIOSTRA DOBRZE MÓWI na co czekasz? z jakiego gniazda się wychodzi takim się jest masz nadzieję że wilk zająca urodzi? za chwile zajdziesz w ciążę potem ślub i......zostaniesz jego workiem treningowym ale ty go kochasz..... ha, ha powielasz schemat milionów nieszczęśliwych kobiet

Gość gość
A za co Ty go kochasz?

Gość gość
Mam nadzieję że bedziesz czesciej dostawas wier*dol. Moze wtedy zrozumiesz ze ten zwiazek to pomyłka

Gość gość
prowokacja, nie wierzę, że istnieją takie kretynki

Gość gość
za 5 lat będziesz płakać w poduszke i mówić gdyby można było cofnąć czas.....

Gość gość
On już Cię źle traktuje. Uciekaj dla własnego dobra. Potem będzie jeszcze gorszy. Chcesz być ofiarą przemocy domowej?

Gość gość
Nie wiem, pogubilam się! Kiedys bylo inaczej, teraz wszystko sie zmienilo, zaczal sobie pozwalac na coraz wiecej i wiecej. Powiedzial mi,ze obiecuje,ze nigdy mnie nie uderzy.

Gość gość
za mało cię leje bo gdyby ci porządnie wpierniczył to już dawno miała byś z nim spokój, a tak męczysz się dalej i zamiast pogonić świra to skamlesz co robić

Gość gość
Nie, o nie!!! On tylko teraz taki, po ślubie się zmieni i będzie kochany, delikatny, wymarzony mąż z niego. Wszyscy faceci po ślubie zmieniają się na lepsze, nie słyszałaś o tym? :D :D

Gość gość
spiewki znane od dawien dawna, uciekaj poki jeszcze mozesz! jeszcze znajdziesz tego jedynego! :-)

Gość gość
On jest agresywny z natury i się NIE zmieni. To tylko kłamstwa, żeby mieć przy sobie dziewczynkę do bicia.

Gość gość
na jakie kierunki studiów są przyjmowane takie bezmózgowce?

Gość gość
Łatwo wam mowic, po tylu latach w związku. Najgorsze jest to,ze pojawil sie nowy koles, ktory za mną szaleje, chce sie spotykac,ale powiedzialam mu,ze nie moge. raz pocalował mnie w czolo- i to bylo boskie, bo moj facet nigdy tego nie zrobil. !!! Myslicie,ze jesli bym sie z tym chlopakiem umowila na kawe, a mieszka w bloku obok to bylaby zdrada?

Gość Madzialena maturzystka
Najpierw zostaw tego.Po co masz miec kłopoty jak sie tamten dowie.

Gość gość
Zoostaw tego dupka póki czas , dobrze Ci mówie to żadna miłość a przywiązanie .... na pewno teraz myślisz nie pozwole aby był z inną nie mogłabym tego znieść to minie niech inna się męczy on myśli , że nie odejdziesz , że to on jest górą. Pokaż mu kobieto , że nie pozwolisz sobie na takie traktowanie !!!

Gość gość
odejdź od starego chłopaka, to wtedy nie będzie :). Nie jesteś jego żoną więc w czym masz problem?

Gość Taki_jeden_964
Chyba jednak to prawda, że porządnym gorzej coś poderwać...