Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontrowersyjna wypowiedz

O matkach dzieci niepelnosprawnych i ich żądaniach

Polecane posty

twoja kolezanka od urodzenia dziecka nie miala za co kupic mu skarpetek? Bo przeciez ja nie pisze by teraz po 12 latach zakladala sprawe i zaskarzala szpital, ale po porodzie gdy wiedziala juz co i jak.

Gość Jenae_1
Pamietaj o tym, ze Ty tez mozesz miec niepelnosprawne dzieco. A wtedy podyskutujemy o eutanazji. Za ktora jestem, ale w innych przypadkach.

Gość gość
nie urodzilabym tak chorego dziecka świadomie

ja juz chorego dziecka nie urodze i mam nadzieje, ze to ktore mam byc bedzie zylo szczesliwe i zdrowe

Gość gość
twoja kolezanka od urodzenia dziecka nie miala za co kupic mu skarpetek? Bo przeciez ja nie pisze by teraz po 12 latach zakladala sprawe i zaskarzala szpital, ale po porodzie gdy wiedziala juz co i jak. x x dziecku nei wystarczy raz w zyciu kupic skarpetki... jej po prostu nie starcza zeby wyzyc do 1, po porodzie nic nie wiedziała, zdawało sie ze jest ok. Wyszło wszystko jak miał 10 miesiecy, potem sie potwierdziło w badaniu rezonansem, ze dosżło do niedotlenienia. Watpie, czy udowodniłaby, ze to niedotlenienie było okołoporodowe, bo np. w rzadkich wypadkach, moze byc tez płodowe. Lekarz lekarza chroni, i mało który wydaje opinie co innego pograza, nie masz pojecie o czym piszesz. U nas zawsze było b silne lobby lekarskie i przepisy tak ułozone, zeby sie nie dało nic wygrac. Dopeiro od niedawna umozliwiono, zeby strona zaskarzajaca miała dostęp do dokumentacji medycznej!!

a maz kolezanki alimentow nie placi? Nie wspominasz o nim wiec domyslam sie ze odszedl

Ktos zapytal co sie stalo z kobietami, matkami? To ja odpowiem. Wiekszosc za tysiaka potrafilaby oczy wydrapac, zmieszac z blotem i opluc na odchodne. To chyba z biedy po prostu. Bo z czego to zezwierzecenie? Z dobrobytu? Noe sadze. Wiem ze w pl sa inne potrzeby ze brakuje kasy na wszystki,ale skoro jest na urlopy rodzicielskie, redundacje in vitro, pomoc ukrainie, pensje i dodatki w postaci darmowych przelotow dla politykow i inne bzdety to na minimum dla dzieci niepelnospeawnych tez powinno byc.

Gość gość
Następna której się wydaje że straci jak da potrzebującym. Wiary kobieto wiary!

Gość gość
Spróbujcie zrobić coś dobrego Poświęcić coś Zamiast sprzedać oddać Zamiast zjeść podzielić się itp. Nie wróci? No wróci, wróci Z pewnością jest coś co pozwoli wam załatać tą dziurę. Jeśli uda mi się opanować pewne umiejętności to będę miała trochę lepsze życie i wtedy oddam, czy tez będę się dzieliła swoimi dochodami z innymi, bo jeśli mi się uda to będzie w tym ręka boska. W końcu udaje się 10% Być w tej 10tce to błogosławieństwo.

Gość gość
a maz kolezanki alimentow nie placi? Nie wspominasz o nim wiec domyslam sie ze odszedl x x mieli dwójke dzieci , jedno po rozwodzie zamieszkało z ojcem, a to chore z nia, w tym wypadku alimenty sie znosza.

Gość do autorki i wielu innych
kim wy jesteście żeby decydować o tym kto może a kto NIE może żyć.faszystowskie podłe ździry. wyeliminować to możecie tylko i wyłącznie siebie nikogo więcej