Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alleluja 34

zapraszam osoby po trzydziestce

Polecane posty

Gość alleluja 34

jest ktos taki?

Gość alleluja 34
niewiem czemu w temacie nie wchodza wszystkie znaki?...wiec moze napisze tutaj :) moze ktos zechce sie dolaczyc do odchudzania wiekszej masy jak tylko 5 kg? chce zrzucic 25 kg i nie tu i teraz bo wiem ze do tego potrzeba czasu....zdrowe odzywianie plus cwiczenia rok temu udalo mi sie schudnac tak 12 kg ...w ciagu 5 miesiecy..jaka ja bylam wtedy szczesliwa ;) niestety problemy i stres daly w kosc i wrocilo 8kg...nadal walcze z otyloscia mam 179cm i waze 102kg

Gość alelluja 34
prosze...kto pomoze mi w tej walce :(

Gość gość
moze dolacz gdzie sa babeczki z taka waga bedzie ci latwiej bo one juz jakies sposoby wypracowaly Ty podasz swoje ijedziesz. ja juz prawie nie mam nadwagi moj topik padl ale lubie nabdiety wchodzic chyba z przyzwyczajenia

Gość alelluja 34
hehhehe zazdroszcze Ci ale wypracowalas to sobie wiec powinnas byc z siebie dumna :) mi poraz pierwszy udalo sie schudnac 12 kg w tamtym roku ale przepascilam to i chce zaczac raz jeszcze tylko samej mi tak smutno...no ale nic ...nie poddam sie ....moze masz racje i wkrece sie gdzies :) pozdrawiam

Gość alleluja 34
WITAM wszystkich czytajacych mnie (jesli tacy wogole sa) zabieram sie goraco do pracy nad soba.... wszystkich mocno dopinguje i trzymam za nas kciuki :)

Gość alleluja 34
witaj :) a mozesz napisac mi jaki to byl wspomagacz? jesli chodzi o diete to nie jestem na zadnej konkretnej...tak jak napisalas opracowalam sobie swoja :) schudlam na niej w tamtym roku 12 kg w 5 miesiecy i wcale sie nie glodzilam...przez glupote znow zaczelam jesc a raczj sie obzerac i od nowa walcze ze swoimi slabosciami...ciesze sie ze Tobie sie udalo....

Gość alleluja 34
dziekuje ze odpisalas :) tak mam dzieci 5 :) dlatego zapuscilam sie strasznie i musze zrobic cos dla siebie

Gość gość
Zapraszam na mojego bloga odchudzamsieoddzis blogspot com

Gość Aljuvia
Cześć, mam 34 lata i 88kg przy 164. Nie mam sie z kim odchudzac, 2 kolezanki spuchly :)

mam 27 lat, moge sie zakwalifikować:(>? do zgubienia minimum 30kh, waga na dzis 97,7 tak dziś pokazało:) dieta juz o 31 marca, spadek jakiś pierwszy już jest , rok temu zgubiłam prawie 20kg nie wiem co sie stało ze wróciło:(.

Gość laurenia
ja wlasnie tez trace ostatnie kilogramy,schudlam juz 5 jeszcze 3 i bedzie wymarzone 50 kg.Ale ciezko bylo,duzo musialam sobie odmawiac, oplacalo sie :-)

Gość ulcyk
Tak już od paru dni zaglądam na forum dietkowe i zastanawiałam się czy się gdzieś podczepić ........no to padło że zostanę tutaj ;-) oczywiście za zgodą prowadzącej :-D Ja mam coś ok 174 wzrostu a waga dziś rano 83 zawzięłam się i planuje zrzucić w 1etapie 5kg tak do 78kg

Gość gość
fajne jest zycie po trzydziestce no na seriozne :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość maimamma
hej. Mam 33 lata 98 kg - zakwalifikuje się? :) Chce wykupić karnet na silownię - głównie na bieżnie - ale boje sie że wstyd przed innymi cwiczacymi mi utrudni korzystanie. Wy byście sie zdecydowały na treningi w miejscu publicznym? Mam w domu rowerek ale nigdy nie mam czasu na niego. Zdaje sobie sprawe że to wymówka i dlatego chciałabym wykupic karnet bo moze bede chodzic, żeby sie nie zmarnował :)

Gość ulcyk
Ja korzystalabym z siłowni i nie ma się co wstydzić chociaż wiem że jest takie wrażenie że wydaje ci się że każdy się gapi na ciebie ale nie zwracaj uwagi ...u mnie siłowni nie ma bo też poszłabym z chęcią .. na razie cwicze w domu

Gość ulcyk
Widzę że coś się nam nie klei rozmowa więc piszcie co macie na śniadanie i jakie plany na obiad Ja na śniadanie 3 kromki wasy z serkiem naturalnym 0% i herbata owocowa ..aaa i przed śniadaniem łyżeczka colon c ze szklaną wody z cytryną

Gość laurenia
ja na sniadanie koktail mleczny, chude mleko do tego truskawki, wszystko zmiksowane i wypite, tak wychodza dwie szklanki, trzyma mnie to tak do 13-tej, a potem pomysle.

Gość ulcyk
Ja dietkuje od 31marca. jem...przynajmniej staram się jeść 5 razy dziennie pomniejszone porcje czasem zostaje przy 4 porcjach bo nie jestem głodna albo zapomnę.. I przed każdym jedzeniem pije szklankę wody co dla mnie jest wyzwaniem bo ja ogólnie nigdy wody za dużo nie piłam . No właśnie i gdzie jest autorka ? Dziewczyny a wy ćwiczycie ?

Gość laurenia
truskawek daje taki maly pojemniczek nie wiem ile w nim ok 0,5 kg i zalewam mlekiem tez tak na oko,zeby bylo w miare geste, czasami daje mniej truskawek i do tego banana, naprawde polecam bardzo syci.

Gość ulcyk
Właśnie ostatnio dużo reklam tej zielonej kawy. pisz na bieżąco czy pomaga bo może się skusze A czy ona ma też takie działanie jak zwykła kawa ? Że pobudza i podnosi ciśnienie ?

Gość ulcyk
Ja na obiad zjadłam rybę po grecku tylko na parze a nie smażoną .Wogóle to dzisiaj trochę stoję przy garnkach bo jutro mam gości i aż się boję żeby mnie coś nie skusiło ;-)

Gość gość
Zaproszam na topic 46 rozmiar to za dużo

Gość schudlam 21 kg
mogę wam napisac jak-dieta, ćwiczenia.

Gość ulcyk
Witajcie myślałam że topik padł ale widzę że ktoś zagąda :-D U mnie sobota po południu nie bardzo dietkowo bo byli goście to wiadomo niby się uważa ale zawsze coś się dziubnie ...dzisiaj jakoś się trzymam trochę miałam pracy na podwórku to i ruch zaliczony . na razie odstawiam ćwiczenia bo strasznie bolą mnie biodra .... Dziewczyny piszcie co u Was

Gość gość
Z jakiej wagi startujesz i jaka dietka:-)

Gość abbbbbbbbba
Już myślałam, że to jakiś topik fajny będzie sądząc po tytule a tu znowu dieta... Też jestem po 30tce. Nie rozumiecie, że nie chodzi o odmawianie sobie jedzenia, ale o racjonalne żywienie i codzienną dawkę ruchu i sportu? Bez tego efekt jojo murowany. Np.Lepiej pół godziny/godzinę iść do pracy czy wsiąść na rower niż jechać samochodem czy autobusem. Zapisać się na basen czy siłownię...

Gość alleluja 34
Kobitki cos mnie podkusilo zeby tu zagladnac.... i oto jestem!!!! ja juz myslalam ze po topiku i nikt tu nie zaglada...a tu prosze ;) ja sie nie poddalam tylko wskoczylam na vitalie i tam pisze swoj pamietnik...jest tam mase fajnych kobitek ..wspieramy sie i walczymy...niektore z nich maja powalajace efekty sama z nimi schudlam w tamtym roku 12 kg w 5 miesiecy... ale chetnie i tu bede jesli ktos bedzie ze mna pisal ;)