Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdj. kobiety przed i po makijażu... współczuję wam faceci...

Polecane posty

Gość gość
,a ktore jest bez ?

Gość gość
jap******ę musiałaś mi to zrobić :/

Gość gość
Niektóre w makijażu tak wyglądają jak ta ze zdjęcia bez.....

Gość gość
yyyy każda górna fotka z linka a na dole bez, coś z oczami nie tak?

Gość gość
nie chodzi mi ogólnie o obrażanie jej, że brzydka czy coś bo na to ona nie ma wpływu ale po prostu śmiać mi się trochę chce jak gdzieś na imprezie facet widzi taką d**eczkę, umawia się na następny raz na basen i takie zd***** haha bo nie oszukujmy się są faceci którzy patrzą TYLKO na wygląd, musi to być dla nich niezłe zaskoczenie :D

Gość gość
Bez przesadyzmu .Nie wygląda zle wcale .:-P

Gość czeko9119
o jejku jeśli ona bez makijażu dla was nie jest wcale taka zła to czuje się wręcz dowartościowana patrząc na siebie :D

Gość gość
A kto nie patrzy na wygląd? :D jak taka bez makijażu nie ma figury ani cycków to może sobie odpuścić życie uczuciowe.

Gość gość
a jeśli ma super figurę i krągłe cycki to twarz schodzi na drugi plan? oczywiście nie mówię o sytuacji gdzie zakocha się w czyimś charakterze tylko o takiej sytuacji pierwszej oceny po wyglądzie

Gość gość
Co ty pleciesz? Słyszałaś, żeby facet zakochał się w czyimś charakterze? Kootas nie działa.

Gość gość
Ja kiedyś byłam zakochana w brzydkim facecie, miał ułamane zęby, był chudy, włosy w kucyk czasem pryszcze a mi kurde serce waliło na jego widok tak mnie jarał z charakteru, zachowania, podniecał mnie jego umysł, niestety paszczur jeden nie chciał mnie, taki to on samotnik i nie chce się wiązać do cholery:p Ale już mi przeszło jak poznałam mojego obecnego ukochanego narzeczonego :)

Tylko jeszcze zapomniales o tym, ze tu widzisz tylko jedno, pozowane, zdjecie, a gdyby panna sie poruszyla mialbys calkiem dobry obraz tego, jak wyglada bez makijazu - bo i makijaz oczywisty, widac wyraznie co jest pomalowane, a konskich zebow zaden makijaz nie zatuszuje :(

Gość gość
Miedys facet zony nie poznał jak po dwudziestu latach poszedl do Niej do szpitala .Pierwszy raz była bez makijazu :-D

''facet zony nie poznał jak po dwudziestu latach poszedl do Niej do szpitala .Pierwszy raz była bez makijazu'' Dla mnie to kalectwo. Makijaz jest fajny, ale tylko jako dodatek.

Gość gość
Skoro kobieta lepiej się czuje w makijażu to czemu nie, nie widzę w tym nic złego. To samo jakby kazać komuś chodzić w worku po ziemniakach, żeby tylko nie wyglądał lepiej w eleganckim ubraniu.

Gość gość
Ja jestem wizażystką, potrafię tapetą zrobić z siebie gwiazdę hollywood ale takie coś jest dla mnie bezsensowne, wolę pokazać swoją prawdziwą twarz, jedynie podkreśloną w seksowny sposób niż ukrywać się za taką ścianą.

Nie pokazywac mezowi swojej twarzy bez pomalowania jej czyms? Czemu nie, nie widze w tym nic zlego. Podejrzewam, ze fajnie by sie ogladalo nagrania z jej sypialni jak sie skrada do lozka (przesadzam celowo).

Gość gość
Ta ze zdjęcia nawet po pomalowaniu jest średnia tylko, że pomalowana, więc?

Gość gość
ja tam nic nie mam do kobiet w mocnym makijażu, w sumie to dobrze, że mogą chociaż makijażem aż tak upiększyć twarz choć na chwilę ale nie przeczę, że faceci są wtedy poszkodowani i niech się te kobiety później nie dziwią ich reakcjami na widok czystej twarzy To trochę jak ze ściskaniem małego biustu w te staniki puszapy, wyglądają jak pokaźne kuleczki, rozbierasz taką a tutaj cytrynki ledwo odznaczające się :D

Gość gość
Z tymi stanikami to fakt .Kiedys facet opowiadal jak poznal dziewczynę z duzym biustem .Nosila 3 staniki na sobie .te puszapy :-P

''ja tam nic nie mam do kobiet w mocnym makijażu, w sumie to dobrze, że mogą chociaż makijażem aż tak upiększyć twarz choć na chwilę ale nie przeczę, że faceci są wtedy poszkodowani i niech się te kobiety później nie dziwią ich reakcjami na widok czystej twarzy To trochę jak ze ściskaniem małego biustu w te staniki puszapy, wyglądają jak pokaźne kuleczki, rozbierasz taką a tutaj cytrynki ledwo odznaczające się'' Pod tym sie podpisuje obydwoma recami. Jako plaska brzydka kobieta 🖐️

Gość gość
3 staniki na sobie? :D

Gość gość
jak się nazywa ta paskuda? Bo wiem że ma filmiki na youtubie.

Gość gość
Makijaż permanentny - nawet nie wiecie jak któraś ma ;)

Gość gość
ja rozpoznaję permamentny ale domyślam się, że faceci nie :P Mój facet np. twierdzi, że on czasem nie wie nawet czy jestem pomalowana, czy nie, dopiero jak mu powiem to z bliska faktycznie zauważa że mam tusz i kreski ale twierdzi, że bez makijażu wyglądam tak samo ładnie

Gość gość
Tak 3 kazdy nr wiekszy .

Gość gość
miałam parę lat temu w szkole takie laski co nosiły jeden stanik na drugi, robi to mega różnicę , pod bluzką serio wygląda jak duże krągłe cycki tymczasem 1/3 wypełnienia to prawdziwy cyc :P ja tam dużych nie mam ale wolę to niż potem kogoś rozczarować haha

Gość gość
To super, że ci tak mówi, ale prawda jest taka, że kobieta bez makijażu wygląda jak niedorobione dziecko. Podkład, tusz, kreska, róż lub bronzer, rozświetlacz muszą być.

Gość gość
To musi być bardzo niewygodne. Juź lepiej sobie zafundować zabieg powiększania niż takie katusze ;)