Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to już jest chore, że kobiety przepraszają, że myślą o cc

Polecane posty

Gość gość

tolerancja to słowo nieznane w tym kraju, poszanowanie czyjegoś zdania. Czemu ciągle patrzycie na to co ludzie powiedzą a nie na to co dla Was lepsze?? Co Was ludzie obchodzą?? Dał Wam coś ktoś?? Ludzie zawsze będą podli i zawistni i na pewno większość doradzi jak najgorzej, wtedy mają satysfakcję, że inni też mają źle...

Ja tez będę miala cc na życzenie, nie mam zamiaru nikomu sie tlumaczyc z mojej decyzji.kazdy decyduje o sobie:)

Gość gość
Ja przepraszam,że myślałam o sn:O

Gość gość
Pierwsze słyszę takie bzdury .

Gość gość
Ale kto przeprasza? :o Miałam cc na życzenie i nie tłumaczę się nikomu, że wybrałam taką drogę porodu. Moje ciało, moje dziecko, moja decyzja. I kolejne dziecko również urodzę przez cc, nie mam zamiaru cierpieć.

Gość gość
autorka ma trochę racji zwłaszcza banda położnych w szpitalu patrzy wilkiem i 50 razy pyta czemu cc przynajmniej ja tak miałam, na sali przedoperacyjnej też pytali i się głupio uśmiechali, a akurat wskazania miałam.

Gość gość
co???? ale bzdura! wg mnie jest dokładnie odwrotnie, kobiety rodzące naturalne i karmiące piersią są tutaj najbardziej atakowane, wyśmiewane itp.

Gość gość
bo same macie jakieś poczucie winy jeszcze nie przeczytałam tutaj oczywistej prawdy wybrałam CC bo boje się bólu, boje się porodu SN, że nei dam rady itp wiadome jest że większość cesarek jest z tego powodu. wszedzie piszecie: miałam cesrakę ale od razu się tłumaczycie....oczywiście wszystkie miałyście wskazania.

Gość gość
karmiące piersią? chyba żartujesz! ja tu ze 100 razy cztałam, że mm to trucizna, chemia a matki nie karmiące piersią to wyrodne leniwe kur/wy :) ogarnij się kobieto

Gość gość
zgadzam się, wszystkie maja wskazania, wszystkie robią to z troski o dziecko itp śmiech na sali normalnie. A te wasze wnioski: dziecko po porodzie naturalnym może mieć zamartwicę, powyrywane ręce, nogi, zmiażdżony mózg.... no normalnie cesarka tylko jest gwarancją sukcesu i zdrowia :) sobie to wszystko pewnie już wmówiłyście ale nie liczcie że cały świat przekonacie.

Gość gość
a ja czytałam że karmiące piersią to matki polki, nie mające nic innego do roboty tylko chodzić z dzieckiem wiszącym na piersi, że nie dbają o siebie, że mają obwisły biust itp

sobie to wszystko pewnie już wmówiłyście ale nie liczcie że cały świat przekonacie. u moja droga a komu ja mam sie tlumaczyc ze swojej decyzji i przekonywac do jej sluszności?moje dziecko, moje ciało i moja sprawa. Odpowiadam za swoje decyzje sama bo mam niemało lat.A skoro ty masz inne poglady miej je sobie:)

Gość mała mała
Ja miałam cc na życzenie z wygody i nic wam do tego, ja się nikomu nie tłumaczę moja sprawa, a cc to nie aborcja więc nie srajcie żarem świruski kafeteryjne

Gość gość
Do giscia wyzej- zapomnialas dodac jeszcze za maja tluste wlosy :)

Gość gość
kto tu sra żarem :p

Gość gość
ja miałam 2 cc na życzenie :) Jestem z tego powodu przeszczęśliwa :D Zero mordęgi podczas porodu, szybko doszłam do siebie, mogłam siadać jak człowiek od razu i mam w d... co kto o tym myśli :D To MI miało byc dobrze a nie innym ;)

Gość gość
Bo to kafe :P Miałam cięcie na życzenie, polecam - rewelacja :)

Gość gość
Literki-jestes durna za caloksztalt!

dziewczyny zajmijcie sie czymś pożytecznym, czytać się tego nie da. Dorosłe baby a w przedszkolach wśród dzieci rozmowy są na wyższym poziomie niż tutaj :o

Gość gość
jebniete matki polki !!!!

Gość gość
Na kafe , wśród normalnych kobiet siedzi też wielkie dno i chce za wszelką cenę wyżej posadzić dupsko. Ja na kilometr wyczuwam czy dany temat ma coś wnieść czy tylko zrobić na złość.

Gość gość
Ja miałam cc ze wskazania ale mieszkam w kraju gdzie mogłabym mieć je z wyboru i wiedziałam że w razie czego do 36 tygodnia ciąży mam prawo się na taką opcję zdecydować. Jestem chyba jeszcze większym tchórzem bo bałam się samej cesarki więc wzięłam znieczulenie zoo i urodziłam ale naturalnym porodem bym tego nie nazwała bo nie nacierpiałam się i chała Bogu :).

Gość gość
Jestem durna, bo miałam taki poród, że wspominam go miło i dobrze, nawet śmiało powiem, że przyjemnie? Dziecko wyszło różowiutkie z okrągłą, niewyciągniętą głową? Bo miałam super atmosferę, dobre znieczulenie i szycie bez powikłań, nic mnie nie boli, nie ciągnie i nie doskwiera? Hm... :)