Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chrzciny 500 zl chrzestni prezent

Polecane posty

Gość coś wymyślić
Kompletny brak pomysłów... Tylko maty, bujaczki itp. są odpowiednie dla tego wieku. Może powiedz im, żeby sami wybrali, bo wy wszystko macie. I niech oni się głowią :-). Jakby dali kasę, to byś pieluchy pokupowała ;-). Gorzej jak kupią metrowego miśka.....

Gość gość
a tak czasami tak mozna to robic czemu nie :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
wlasnie..amaty bujaczki itp juz mamy... jak im powiem ze maja sami zdecydowac to na pewno cos sie zdubluje,a oni tez tak nie chca dlatego zostqwili nam wybranie co chcemy...

Gość gość
skoro WSZYSTKO macie to powiedzcie, zeby kupili pamiątkę chrztu- taka książeczkę, gdzie się wszyscy wpiszą i po problemie. Oni sie ucieszą, bo nie będa musieli kasy wydawać a wy i tak wszystko macie, wiec nie widze prob;lemu :)

Gość gość
powiedz im , ze nic nie musza kupować , po prostu niech przyjdą i będzie Wam bardzo miło. Ale nie, w Polandii koniecznie trzeba cos wyciągnąć od drugiego człowieka :(, ech, skąd ja to znam :( , przykre to. Dlatego między innymi nie chrzciliśmy dziecka

Gość yC
Co prawda nie mam jeszcze dzieci, ale myślę, że fajnym pomysłem na prezent zarówno na chrzest, jak i urodziny dziecka byłby ręcznie robiony album. Niekoniecznie dokładnie ten, ale coś w tym stylu http://allegro.pl/album-na-chrzest-recznie-robiony-blekit-i4114988103.html W necie można znaleźć mnóstwo takich ręcznie robionych albumów w cenie 170-250zł. Samej byłoby mi szkoda wydać tyle kasy, ale w formie prezentu chętnie bym przyjęła.

Gość gość
Jak macie wszystkie taki gadżety to niech kupią trampoline albo domek taki drewniany do ogrodu. Dzieciaki bedą miały frajde.