Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test ciazowy 2 kreska byla znikla i znow sie pojawila

Polecane posty

Gość gość

witam mam takie pytanie poniewaz robilam test pepino o czulosci 20 i po 5 min pokazal 2 kreske potem po 10 min znikla potem jak juz ze tak powiem zachnal to 2 kreska znow sie pojawila ta 2 kreska i jest taka ciemniejsza niz najpierw pokazal i teraz niewiem czy to jednak ciaza czy nie robilam test przed spodziewana miesiaczka kilka dni wiec jeszcze moglo pokazac dopiero jakis zalązek albo neiwiem felerny test albo jeszcze cos gorszego tak bardzo chcemy dzidzie to juz nas 7 cykl staran i po raz pierwszy na tescie pojawila sie realna jasna bo jasna ale rozowa 2 kreska a nie tylko cienie bo kiedys juz takie cienie mialam ale to nic nie znaczy bo byly bezbarwne test zrobie nastepny dopiero w dniu spodz.miec uzytkowniczka coccolina miala taka sama sytuacje ale jestem tu nowa i nie umiem tu jakos znalesc ja i niewiem czy da sie tu pisac wiadomosci pryywatne pozdrawiam

Gość taka tam dziewczyna
Co pisze na opakowaniu? Po ilu minutach wynik powinien być? Czeka się tyle i potem się test wyrzuca.

Gość gość
no po 5 i nie jestem glupia wiem ze po czasie sie nie sprawdza ale jednak ciekawi mnie to czemu ta kreska potem znikla i potem znow sie pojawila bo moim zdaniem nie powinna zniknac i mnie ciekawi tez czy ktoras z kobiet tez jak robila test to jej 2 kreska znikla

Gość taka tam dziewczyna
Wiele dziewczyn twierdzi, że jak jest choćby słaba, ale jedna druga kreska, to wskazuje na ciążę. Ale u ciebie okaże się za kilka dni :-).

Gość gość
to juz nasz 7 cykl staran nienawidze tej chwili w ktorej czekam na okres jak na wyrok no coz napewno zrobie niedlugo test i oby pokazal juz nieznikajaca kreske:)

Gość taka tam dziewczyna
Wpisz w wyszukiwarce "znikająca druga kreska" i zobaczysz, że to możliwe i nie wyklucza ciąży.

Gość gość
dodam ze po raz pierwszy robiac test zobaczylam slaba 2 kreske ale w bardzo delikatnym rozowym kolorze a nie jak zawsze tylko cien bo cien w sumie nic nie oznacza bezbarwny zostawilam sobie ten test narazie w razie jakby juz cos znaczyl to na pamiatke a jak nie to go wywale i caly czas widze na nim ta 2 kreske i modle sie zeby to sie okazala fasolka a nie np torbiel jakas bo wtedy ponoc test moze wyjsc falszywie pozytywny

Gość taka tam dziewczyna
Szkoda, że nie poczekałaś kilku dni, do terminu miesiączki, ale wiem, że bywa trudno poczekać. Ale zauważ, że teraz dopiero masz twardy orzech do zgryzienia :-). Nie dręcz się, myśli o torbieli odsuń :-).

Gość gość
pozostaje cierpliwie czekac hehe

Gość gość
pozostaje cierpliwie czekac hehe