Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 24_ju

Amfetamina i przykre konsekwencje, co dalej!?

Polecane posty

Gość ona 24_ju

Przyjmowalam amfetamine po raz pierwszy w zyciu przez 2 tygodnie w tym byly 3 dni przerwy po 1 dzien w tych 2 tygodniach. Nie biore juz 9 dni i wiecej nie wezme. Ale niestety objawy negatywne utrzymuja sie nadal. Moje oczy wygladaja bardzo dziwnie, w jednym oku mam jakby wytrzeszcz. Czy to mozliwe bym uszkodzila cos w oczach na zawsze? Moja twarz sie rowniez zmienila i wyglada inaczej. Mam drzenia, mocno wali mi serce, nie wspomne juz o psychice. Czy to wogole przejdzie? Mam zastosowac jakies leczenie? Niewiem kompletnie co mam zrobic. Prosze o jakakolwiek rade, pomoc, cokolwiek.

Gość gość
jedz magnez b6, z czasem objawy ustapia

Gość gość
Przejdzie. Objawy odstawienia. U jednych to co opisujesz trwa kilka dni, u innych kilka tygfodni. Ale mija. Nie siegaj wiecej po to g..o.

Gość gość
jeśli chodzi o drzenia i walace serce - pij plusza

Gość gość
przede wszystkim radzę dobrą spowiedź. Poważnie !

Gość ona 24_ju
kupilam sobie multiwitamine, wapn i witamine c w wysokiej dawce- wszystko to rozpuszczalne, te w tabletkach na wode, od 2 dnich zaczelam jesc owoce i warzywa co wczesniej tego nie robilam, biore magnez. A ten plusz to tez multiwitamina? Bo sa rozne. Co najgorzej mnie martwi oczy- mam je tak jak by do gory i jedno oko jakby bylo inne- wytrzesz albo co nawet w patrzeniu mi to przeszkadza- czy wizyta u okulisty bylaby potrzebna? Mam podpuchniete dolne powieki. Kupilam krople do oczu bez recepy ale nie zastosowalam bo nie wiem czy jest sens- nazywaja sie Starazolin tyle ze pisze na nich ze sa one od leczenia objawow stanow , ktorym towarzyszy obrzek i przekrwienie spojowek wywolanymi czynnikami jak kurz, dym, soczewki, wiatr, jaskrawe swiatlo, chlorowana woda, kosmetyki a takze alergiczne stany zapalne takie jak kater sienny i uczulenie na pylki traw. Pisze jeszcze ze lagodzi tj pieczenie swiad, bolesnosc, nadmierne lzawienie i podraznienie. Wiec niewiem czy to sa krople w tym przypadku, co prawda mam mocno popekane zyly w oczach ale nie tak zwyczajnie tylko duzo glebiej , wiec nie wiem czy moge tych kropli uzyc. Prosze o rade, ja sie juz tak martwie ze na niczym innym nie moge sie skupic.

Gość ona 24_ju
co myslicie? post wyzej , HELP!

Gość gość
Daj sobie jeszcze trochę czasu, bardziej uszkodzilas sobie psychikę niż ciało - teraz po prostu jesteś bardziej wrażliwa na wszystko, ktoś inny zauważył wytrzeszcz?

Gość ona 24_ju
niewiem bo teraz tak jakbym sie ukrywam, nie utrzymuje kontaktow z nikm, niewiem co moge jeszcze zrobic

Gość fggfhgf
jasne ze przejdzie . Bralas tylko 2 tygodnie

Gość fggfhgf
poza tym ze wszystkich narkotyków najbezpieczniejsza jest marihuana i ma najmniej skutków ubocznych .. Sieganie po cos innego niz trawa jest zawsze ryzykowne

Gość gość
Daj sobie maleńka czas, wszystko przejdzie i zamiast pluzsszow kup sobie test ciazowy ;)

Gość gość
z czasem Ci przejdzie. uspokuj sie, bo niepotrzebnie sie nakrecasz, wyluzuj. wyplukalas z siebie sporo witamin, przyjmuj magnez, witaminy, multiwitamine w pluszu rozwniez, ale nie przesadz - normalna dawka to 1 tabl dziennie, wiec wez max 2. i oczywiscie jedz! wszystko Ci sie skurcza gdy jestes na bani, takze nawet gdy nie odczuwasz glodu - zmuszaj sie do jedzenia. no i sen duzo robi.

Gość ona 24_ju
juz wolalabym tes ciazowy ale niestety to nie to. Co myslicie isc do okulisty? Wziasc te krople? Nie wytrzymam juz!

Gość ona 24_ju
juz wolalabym tes ciazowy ale niestety to nie to. Co myslicie isc do okulisty? Wziasc te krople? Nie wytrzymam juz!

Gość gość
ja kiedys tracilam przytomnosc, pocilam sie, serce mi walilo....myslalam, ze umieram..zadzwonilam na pogotowie - przyjechali, zmierzyli puls i odjechali. kazali jedynie wypic plusza i sporo wody i faktycznie pomoglo, dlatego napisalam o pluszu. teraz zawsze jak mam banie to pije plusz. jesli chodzi o oczy to nie mam pojecia

Gość gość
z własnego doświadczenia, krople pomagają. trzeba je regularnie stosować, nawet częściej niż na ulotce. ale jeśli w ciągu trzech dni Ci się nie poprawi - idź do okulisty, bo oczy ma się tylko jedne. nie musisz mówić od razu że to od amfy. po prostu powiedz, że mało snu, imprezy... amfetamina może też znacznie pogorszyć wzrok, ale to tylko przy długotrwałym stosowaniu - i z czasem po odstawieniu ustępuje.

Gość ona 24_ju
chodzi konkretnie o ta nazwe rozpuszczalnych plusz, gdyz sa lepsze?, czy chodzi Ci o jakiekolwiek rozpuszczalne multiwitaminy?

Gość gość
Dobrze ci tak. Nie żałuję cię ani trochę. Odpady społeczne powinny być tam, gdzie ich miejsce. W twoim przypadku... wśród narkomanów.

Gość gość
Eeeeeeee tam, osiem lat byłem w temacie, potem rzuciłem, minęło 6 lat i jakoś nic mi nie jest

Gość ona 24_ju
ale jaki konkretnie plusz, bo sa rozne koncentracja pamiec i jeszcze inne , to jaki wybrac?

Gość gość
Ps.: Lubisz być bita metalowym prętem? :-)

Gość gość
powiedzieli 'plusz' a ze akurat w domu mialam to wzielam i bylo ok. czasem jesli plusza nie mam, to biore nawet te z biedronki - magnez i multiwitamina i tez jest dobrze. sadze, ze nie ma to wiekszego znaczenia jaka firma.

Gość ona 24_ju
niewiem czy nie trafilam na trefny towar, gdzie mam sie zglosci zeby to przebadali, moze ktos sie orientuje

Gość ona 24_ju
ale ja przez 2 tygodnie wzielam 1 g i jeszcze2 kreski, to chyba przesadzialam i to przeciez jest bardzo duzo jak na wage 50 kg przy wzroscie 172

Gość gość
watpie, ze byl trefny skoro bralas przed 2 tyg. i nie narzekalas nawet jesli bedziesz miala towar I klasa to zawsze beda przykre konsekwencje, jesli nie bedziesz uwazala tzn jadla, duzo pila i brala wit. polecam rowniez zdrowy rozsadek jesli chodzi o ilosci

Gość gość
1 g i 2 kreski przez 2 tyg.?? what !!?

Gość gość
nie wiem jak amfa może byś fajna, ale spal blanta bo masz zejscia stad chvowjy stan

Gość ona 24_ju
1g i 2 kreski do duzo przez 2 tygodnie?

Gość gość
no wlasnie jak na 2 tyg to malutko