Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 24_ju

Amfetamina i przykre konsekwencje, co dalej!?

Polecane posty

Gość ona 24_ju
naprawde niestety nie mam rozeznania i nie znam sie czy to duzo czy malo

Gość gość
jesli mam ciag to tyle przyjme w 3 dni, nie sugeruj sie tym oczywiscie, gdyz do Twojej wagi sporo mi brakuje. no i to byl Twoj pierwszy raz, moze jakis szok dla organizmu, nie wiem

Gość ona 24_ju
tylko wlasnie ostatnie dwie kreski to bylo z innego zrodla i nie bylo dzialania jak po amfie tylko cos dziwnego z tad chce to przebadac,

Gość gość
psychika, psychozy itp wystepuja bardzo często, nic sie nie martw, tylko lykaj witaminki taki stan moze trwac od dwoch tygodni do nawet miesiaca.

Gość gość
moze ktos Ci zrobil psikusa i dal cos innego, jakies gorsze lub mocniejsze s****wo ... jesli chodzi o przebadanie tego to niestety nie mam pomyslu

Gość ona 24_ju
moze zaniesc do apteki powiem np ze znalazlam to u swojego chlopaka

Gość gość
powiedz lepiej ze na ulicy, zebys czasem nie sciagnela problemow nas swojego chlopaka. a czy przebadaja i czy poinformuja Cie o wynikach - nie wiem

Gość ona 24_ju
jejku ale to juz 9 dzien dzis jak jestem czysta to juz dawno powinno wszystko poginac!

Gość ona 24_ju
nie mam chlopaka dlatego nie maja na kogo zwalic, taka sciema, powiem ze bardzo sie martwie o niego i prosilabym o wyniki

Gość spoko koleś
Dasz mi do siebie kontakt? Zawsze chciałem mieć dziewczynę, która bierze.

Gość ona 24_ju
JA NIE BIORE JUZ

Gość spoko koleś
To zacznij znów i stworzymy idealną parę, będziemy sobie leżeć na łące porobieni i gapić się w gwiazdy, a świat będzie zbyt piękny, by go pojąć!

Gość ona 24_ju
nie spamuj

Gość spoko koleś
Ja piszę serio, przecież i tak do tego wrócisz.

Gość ona 24_ju
nigdy, zaraz spuszcze to w kiblu co zostalo, tylko jeszcze zastanawiam sie nad przebadaniem

Gość gość
Ja tez miałam jazdy po amfetaminie i też brałam pierwszy raz w życiu. Brałam przez kilka tygodni (raz na tydzień) i było ok, a nagle wszystko się zmieniło. Ale nie będę pisać co się działo, żeby Cię nie straszyć. W sumie fizycznie było ok, tylko miałam jazdy psychiczne. Nie martw sie jednak, skoro odstawiłaś, to na pewno wszystko wróci do normy. Fizycznie na pewno nic złego Ci sie nie stało

Gość gość
ludzie biorą latami i jest ok. Objawy które u siebie dostrzegasz to częściowo osłabienie organizmu, ale myslę że w wiekszośc Twoja psychika. Np. to oko - no na serio, dlaczego w jednym miałby być wytrzeszcz? Czy ktoś to potwierdził, rodzina, znajomi? Bo jeśli nie, to Tobie tylko się tak wydaje.

Gość ona 24_ju
nie wydaje mi sie, czuje tak jakby moze porazenie nerwow albo cos niewiem. Gosci post wyzej napisz o swoich jazdach prosze, Ty bralas raz na tydzien przez jaki czas? A widzisz ja bralamprzez 2 tygodnie w tym jakies pojedyncze dni przerwy, nawet 3 razy dziennie bralam ale male ilosci

Gość MajaABC
To ja wyżej pisałam że brałam. Ja brałam co tydzień, ale to było tak, że przez całą noc do rana brałam np. 5-7 kresek, czyli na oko do 1 grama. I pewnego razu nad ranem po prostu pobudzenie sięgnęło zenitu, miałam trzęsawkę, miałam wrazenie że umieram, wezwałam pogotowie, ale oni stwierdzili że wszystko ok, ciśnienie w normie, dali coś na uspokojenie. Potem niestety wciąz miałam jazdy, przez parę tygodni byłam pewna że coś sobie na stale zepsułam, że umrę, że jestem na coś chora. Biegałąm po lekarzach, ale nic nie mogli znaleźć. Wszystko siedziało w mojej psychice.

Gość MajaABC
Dodam, że miałam objawy somatyczne, czyli fizyczne, które tylko wg mnie potwierdzały, że jestem chora. Tak naprawdę mój umysł produkował te objawy (czyli np. jakby dreszcze w oczach (nie umiem wyjaśnić), przyspieszone tętno, mrowienie w nogach, rękach i głowie, nudności, uczucie omdlewania, problemy z widzeniem). Na 100% nic Ci fizycznie nie jest, za krótko brałaś. Na Twoim miejscu poszłabym do lekarza rodzinnego i powiedziała, ale tylko w celu uspokojenia się. Czy ktoś z rodziny, znajomych zauważył że niby masz inną twarz lub że masz wytrzeszcz?

Gość ona 24_ju
Przez jaki okres bralas co tydzien te 5-7 kresek?

Gość spoko koleś
To nie spuszczaj tylko mi oddaj, wrócę tu po 19 i się dogadamy!

Gość MajaABC
jakieś 3 msce

Gość ona 24_ju
Nie bo nikt mnie nie widzial z rodziny, mieszkam w akademiku z dala od. Dzisiaj przyjelam lek uspokajajacy i jest lepiej ale co z tego jak odstawie a ta cala masakra wroci, przed lekiem mialam mysli samobojcze bardzo ostre w szcczegolnosc przez oko wczoraj na pasach jak przechodzilam mialam uczucie ze sie gubie ze nie trafie na przystanek caly , zaciskalo mi szczeke caly czas siedzialam w lustrze ogladajac oczy i zeby i twarz i tak mi schodzil tamten caly tydzien! cos strasznego balam sie ludzi a najbardziej siebie ze bede musiala sie zabic bo nie bede z takim wygladem chodzic i z takim zachowaniem

Gość ona 24_ju
i ze zeswirowalam ze jestem czubkiem totalnym

Gość MajaABC
Czy miewasz ataki paniki? Wychodzi na to, że zaczyna się u Ciebie zaburzenie lękowe. Mi bardzo pomogło to forum: http://zaburzeni.pl/ Tam wielu ludzi ma zaburzenia właśnie po dragach (amfetamina, marihuana, LCD). Zacznij tam wątek, opisz dokładnie swój problem, zobaczysz że Ci pomogą. Przekonasz się że to, czego doświadczasz, jest całkiem normalne (owszem, nie wszyscy tak mają, ale niektórzy mają) oraz że poradzisz sobie bez tabletek.

Gość gość
ile kosztuje 1g?

Gość ona 24_ju
ja mialam imam zab lekowe i fobie spoleczna zanim ta wzielam juz to mialam , wtedy myslalam ze jest zle a teraz co tego doswiadczam to nawt nie chce myslec zeby to mi zostalo bo sie zabjie!

Gość MajaABC
Przede wszystkim jednak UWIERZ, że na 100% nic Ci nie jest po 2 tygodniach brania amfy. Tzn. nic fizycznie. Jeśli dalej nie wierzysz to idź do lekarza, ale sama zobaczysz że on potwierdzi moje słowa. Jednak on Cię uspokoi mówiąc, że chodzi tylko o Twoją psychikę. No i zawsze możesz znajomych popytać czy uważają że Twoja twarz wygląda inaczej (jestem pewna, że zaprzeczą). To czego się boisz, czyli że np. oszalejesz czy uderzysz w przystanek, to iluzje. Twój mózg jest teraz wylękniony i wymyśla rózne strachy.

Gość ona 24_ju
i jedno najwazniejsze pytanie: czy tobie juz przeszlo to wszystko co opisywalas?