Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misss you

glupie pytanie poszlibyscie do wrozki?

Polecane posty

Gość misss you

Chodzicie do wróżki ? Czy coś się Wam sprawdziło ? Mam taką głupią chęć spróbowania. Nie wiem czy dobrze postępuje w pewnej sprawie i chyba szukam okazji aż ktoś podsunie mi odpowiednie rozwiązanie. Mam pewne wątpliwości czy mój partner mnie nie oszukuje.. do tej pory nie wierzyłam w szpetuchy, wrózki, czarownice itp, ale może "wróżka prawdę Ci powie..? " ....

Gość gość
Nie.

Gość gość
Zalezy do jakiej.

Gość misss you
no na pewno do jakiejś z polecenia :P Ale są jakieś konkretne powody dla których akurat byście nie poszły ?

Gość misss you
moze wypowiedza sie jeszcze osoby, które chodza ? :)

Byłam raz kilka lat temu, z koleżanką do towarzystwa :) nakłamałam babie że zostawił mnie chłopak i inne głupoty...i jakoś nie powiedziała że cyganię, tylko mówila mi że do mnie wróci i będziemy mieli córkę :D Poza ty miałam mieć pierwsze dziecko córkę, gdy będę miała 32 lata, a mam syna urodzonego kiedy miałam 20 lat :) i za te bajki zapłaciłam 50 złotych :o

Gość gość
to sa podszepty szatana bo jest to grzechem złamanie przykazania a grzech sciaga cierpienie

Gość gość
poszłabym, w sumie co masz do stracenia, najwyżej trafisz na oszustke albo taka, która jest uczciwa ale sreednio jej te wróżby wychodzą moja znajoma jest wrozka, choć nigdy mi nie wrozyla [ale kto wie czy dla samej siebie nie sprawdzala:D] wiem ze sprawdzalność ma niezla, nawet moja kuzynka u niej była i wszystko wywrozyla co do miesiąca;)

Gość misss you
nie jestem wierzaca takze to gadanie o grzechu mnie nie rusza :D do stracenia pewnie symboliczne 2 dychy :D chcialabym isc do takiej, która nie będzie mnie wypytywała tylko sama zacznie gadac :D Kolezanka mi odradza, bo mowi ze pozniej podswiadomie bede kierowala sie tym ci mi wrozka powie :P

Gość gość
Tak nie powinno sie chodzic do wrozki jak sie wierzy w Boga dlatego ja nie pojde.

Gość misss you
nie pytam osób wierzących tylko osoby, które chodzą do wróżki :D

Gość gość
ja nie, ale mam dwie kolezanki ktore regularnie chodza

Gość misss you
no ale coś im się sprawdza ? Jak w ogóle wygląda taka wizyta ? Wróżka o coś pyta ? :P

Gość MoniczkaD
Ja do wróżki pieszo :) nie chodzę, bo nie mam w miasteczku ale internetowo tak (mamy przecież dobę komputeryzacji). Korzystam z porad wróżki Anne na portalu http://wizytauwrozki.pl/ Fajna strona, duży wybór, łatwe zasady i sposoby kontaktu. Może komuś się przyda, mi pomogły bardzo wróżby chociaż wiele osób (np. babcinki) uważają za przekleństwa, szarlatany :).

Gość gość
Nie,bo to jest grz/ ech przeciw 1 przykazaniu .

Gość gość
Nie. Nie wierze w takie coś. Ale bałabym się, żę jesli np przepowie mi jakąś chorobę to podswiadomie w nia uwierze i nabawie sie jakiejś nerwicy. Moim zdaniem to niebezpieczna zabawa.

Gość gość
nigdy nie wyrzuciłabym kasy na taką głupotę. a jak chcesz wiedzieć co robi narzeczony, to się go spytaj albo wynajmij detektywa zamiast bawić się we wrózenie jak w przedszkolu. a czy się sprawdzi? jasne, ze się "sprawdzi" jak "wróżka" jest dobrym psychologiem i wie jak tobą zakręcić, a ty jesteś wystarczająco naiwna

Gość mkhkjh
nie ! bo to stek bzdur , naciagacze kasy i sprzeczne z Bogiem który ostrzega nas przed magia i astrologia

Gość gość
poszłam jak miałam 22 lata. "przewidziała" rozwód mojej siostry, wiedziała że siostra mieszka bardzo daleko od domu (mieszkała w USA, rozwiedli się z mężem 3 lata później). "wiedziała" że chlopak z którym wtedy byłam co chwila mnie zosatwial i wracał. poweidziała, że w następnym roku poznam takeigo, który na pozór będzie tylko kolegą ale wyjdzie z tego udany związek. zgadza się

Gość gość
mojej siostrze tej z USA, inna wrózka (w Polsce w czasach studenckich) przewidziała 2 mężów, dziecko z drugim - zgadza się. i wiedziała, że ma 2 rodzeństwa i że najmłodsze wlaśnie zdało mature -zgadza się cos w tym jest ... to było ok 13 lat temu, tzn przyadek sisotry, moja wizyta u wrózki 9 lat temu

Po to, zeby sprawdzic, jak na podstawie mojego wieku, wygladu i reakcji 'przewidzi' moja przyszlosc? Za darmo bym poszla, popatrzec z bliska jak to sie robi.

W Wiedzminie jest fajny fragment o wrozkach, chlopak mowi ''mojej siostrze wywrozyla ze wyjdzie za maz i sie sprawdzilo!''. Wy myslicie, ze ona 'przewidziala' ze macie jakas siostre za granica, a ona po prostu powoli sugerowala rozne rzeczy i z waszych reakcji wiedziala, w ktora strone sie kierowac. Tak, jak w programach tv na zywo rzuca sie 'wiem, ze gdzies na widowni jest osoba, ktorej niedawno umarl ktos bliski' i zawsze sie ktos znajdzie, a jak nie, to sie mowi, ze jakas osoba z zaswiatow o tobie mysli, i czlowiek sam uzupelnia luki, a potem mysli, ze to wywrozone.

Gość Ola1971
Jeśli potrzebujecie sprawdzonej wróżki, to jak dla mnie warto korzystać z porad wróżki Grażyny, jej telefon to 708-403-155 , połączenie nie jest drogie jak u innych tylko 2,58zł/min jak dobrze pamiętam

Gość Apoloniaaaa
Ja mogę z czystym sumieniem polecić wróżkę Grażynę z http://wrozkagauri.pl .Inni zazwyczaj mówią ogólnikami, żeby uniknąć odpowiedzialności, Ta Pani tymczasem powiedziała dokładnie co ma się zdarzyć.

Gość gość
Zgadzam się Pani Grazyna z http://wrozkagauri.pl to zdecydowanie najlepsza z polecanych tutaj wróżek