Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caffelungo

Ślub....

Polecane posty

Caffe oj rozbawiłaś mnie Kochana :-) Szukasz bliskości, oparcia, masz dość oschłych kontaktów - dziewczyno, najwięcej oschłości niestety serwują sobie właśnie ludzie w małżeństwach, oczywiście nie we wszystkich i nie zawsze ale popatrz dookoła, przyjrzyj się znajomym parom - tym młodym zakochanym i tym po ślubie i z dziećmi. Rozwody i kochanki sa naprawdę najmniejszym problemem. Poczucie bezpieczeństwa? Wybacz mi cynizm, ale dziś ludzie są tak nieodpowiedzialni życiowo, niehonorowi, że więcej poczucia bezpieczeństwa da Ci dobry system alarmowy w tym Twoim własnym mieszkaniu :-) Nie, nie chcę Cię zniechęcić - ale pomyśl, czego naprawdę chcesz i dlaczego tego chcesz. I czy obrączka na palcu rozwiąże ten problem. Pozdrawiam!

Gość gość
Jestem w bardzo podobnej sytuacji, mieszkamy razem od 3 lat, ja czekam jak głupia a jemu się nie spieszy... Ale nie chcę wyjść na desperatkę, on wie, że ja już bym chciała, ale jednak nic nie robi w tym kierunku. A ja też nie chcę codziennie mu włazić na głowę z tym tematem, bo w końcu zamiast zrozumieć to ucieknie.

Gość gość
ale on to rozumie, on po prostu nie chce sie oswiadczyc

Gość gość
dokładnie! oni czekają na lepsze dziewczyny - wy jesteście na razie "zamiast" - gdzieś z kija muszą spuszczać i ktoś im musi prać i sprzątać x mój maż był taki sam - też mieszkał z dziewczyną i nie miał zamiaru się żenić - poznał mnie i oświadczył się po trzech miesiącach!