Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja mam 28, a ona 18 lat

Polecane posty

Gość Nigdy_nie_całował
Mniejsza o mnie. Lepiej mieszkać z rodzicami niż bez ślubu z laską.

Gość gość
to czemu autor nagle zamilkl?

Gość gość
Jak wygląda?

Gość gość
jest bladynka i ma doze(.)(.)

Gość Nigdy_nie_całował
Po ślubie nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami, a wiele małżeństw mieszka. Mnie to nie przeszkadza ani nie boli.

Gość gość
Już jestem- autor. Mieszkam z matką ponieważ tak się potoczyło życie, ale stać mnie na samodzielne mieszkanie. To nie jest problem.

Gość gość
Przepraszam, ale musiałem wyjść. A więc ma 170, jest szcupła, ale ma figurę klepsydrę, blond włosy po piersi lekko falowane, delikatne słowiańskie rysy twarzy, zielone oczy.

Gość gość
Pokaz foto

Gość gość
Wybacz , ale musi Ci wystarczyć opis. ;-)

Gość gość
Może ktoś mi coś poradzi jeszcze?

Gość gość
Powiem tyle lecisz na nia ze wzgledu na wyglad , i ten wyglad dodaje w twoich oczach inteligerncji , jakby była brzydka to nawet gdyby była najmadrzejsza miałbyś ja w czterech litrerach moja rada daj sobie spokój z nia .

Gość gość
To, że mi się podoba nie oznacza, że dodaje jej inteligencji. Ona po prostu jest mądra i inteligentna. Czy 10 lat różnicy to jest wg Was na prawdę AZ tak dużo?

Gość gość
Nie lecisz na jej wyglad , ty chcesz widziec w niej inteligencję nieswiadomie to widzisz moze nie jestr głupie ale Ty to wyolbrzymiasz przez jej urode . Ludziom atrakcyjnym dodaje nieswiadomie zalet .

Gość gość
Kiedys przytyje zbrzydnie i nagle zrozumiesz ze juz nie jest dka Ciebie a najsmieszniejsze ze nie bedziesz wiedział dlaczego .

Gość gość
To jest logiczne... Tylko kompletnie nie sprawdza się w moim przypadku jak mam Ci udowodnić, że ona na prawdę taka jest? Jest w liceum, wybiera się na medycynę, na którą chce wyjechać do Anglii, zna biegle angielski i włoski, w stopniu komunikatywnym niemiecki, pasjonuje ją fizyka, tyle wystarczy? Czy nadal sądzisz, że jest śliczną pustą blondyneczką?

Gość gość
Nie ale sądze ze ty lecisz tylko na jej slicznosc . Kiedys zbrzydnie i wtedy przestasnie być wazna dla Ciebie .

Gość gość
Nie sądzę. Ważna jest dla mnie nie ze względu na piękno tylko ze względu na to jaka jest, jaki ma charakter, wartości, zasady, a że przy okazji jest piękna to tylko się cieszyć :-)

Gość gość
ja mam 29 lat i na imprezach studenckich dziewczyny sie mnie pytają co studiuje, jestem szczupły nie pija alkoholu nie pale zdrowo sie odżywiam nie chodze na solarium nie opalam sie godzinami na plażach, nie uprawiam intensywnego sportu i poprostu dbam o siebie dlatego zawsze moge wymyślać fajną bajerę na podryw :)

Gość gość
Dostrzegłes jej inteligencje dzieki urodzie , gdyby była brzydka traktowałbys ja jak powietrze . Taka prawda o waszych miłostkach . A nie mozesz znalesc kogos bardziej dostepnego ? Duzo jest ślicznych kobiet w twoim wieku .

Gość gość
Może mógłbym znaleźć gdybym nic nie czuł do niej. Skoro masz 29 lat to podobają Ci się takie dziewczyny jak ta moja 'znajoma' ?

Gość gość
Ty nic nie czujesz do niej , zafascynowałes sie jej uroda jakie to załosne co piszesz :O A inteligencja to tylko dodatek .

Gość gość
Skąd możesz wiedzieć, że nie c do niej nie czuje? A uroda owszem, zafascynowała mnie.

Gość gość
tak podobają mi się, ale związku bym raczej z taką młodą dziewczyną nie chciał, pobawić sie pogadać jak najbardziej nic więcej.

Gość gość
to ze ktos zna języki nie znaczy ze jest inteligentny tylko ze ma taka zdolnosc albo po prostu wkuwal, no ludzie...

Gość gość
Nic więcej bo jest młodsza? Ładna? Mądra? Bo nie jest łatwa?

Gość gość
Rozumiem, że możecie mieć trudnośc inze zrozumieniem, że piękna nie znaczy głupia, ale dali byście już spokój. Powtarzamy po raz kolejny, jest piękną mądrą i inteligentną młodą kobietą.

Gość Taki_jeden_964
Mój brat ma o 16 lat młodszą żonę i są wzorowym małżeństwem, także...

Gość gość
ale o co sie ci tutaj rozchodzi? ktos ci ma zalatwic slub z nia czy jak? ona pewnie ma cie gdzies i nawet przez mysl jej nie przeszloby zeby chociaz sie z toba umowic a ty tutaj zachowujesz sie conajmniej jak byscie byli zareczeni i jedynie mieli udowodnic jej rodzicom i calemu swiatu ze do siebie pasujecie... Jak nie moge.. Ludzie tutaj na serio maja zbyt wybujala fantazje i chyba niektorzy powinni ograniczyc kafe dla wlasnego bezpieczenstwa psychicznego i swiadomosci sytuacji :D

Czy ja wiem czy to jest aż taka różnica wieku. Mój facet jest 5 lat starszy ode mnie, ja mam 19 i jeszcze nigdy nie odczuwaliśmy różnic pod względem dojrzałości itp. Autorze, ja trzymam kciuki... Nie bój się, zaproś dziewczynę do kina czy na spacer. Tylko daj jej spokój na razie, niech maturę zda, wtedy zaczniecie szaleć :P Pozdrawiam