Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosiara umysów

Fryzjerki i kosmetyczki to tandetne pustaki

Polecane posty

Gość kosiara umysów

w dodatku mało inteligentne, bez ambicji, z rynsztokowym językiem. Byłam dziś w salonie urody i jestem przerażona poziomem rozmów i myślenia. Myślałam, że te czasy się skończyły ale niestety. To w większości dziewczyny z patologii z jakimiś nieudanymi eksperymentami na głowie w stylu blond pasemka na natapirowanym łbie lub czerwona grzywka plus smolisto czarne włosy. Gadaja tylko o serialach i tipsach. Jedna głupsza od drugiej taka prawda czy się to komuś podoba czy nie. Tak było jest i będzie.

Gość gość
A ty kim jestes z zawodu ?

Gość kosiara kosiara
stomatologiem ale co to ma do rzeczy?

Gość gość
zgadzam się z autorką i zaraz zlecą się wiejskie tipsiary bronić się wzajemnie, bo boją się prawdy o sobie sorry ale być fryzjerką czy kosmetyczką to obciach :P

Gość gość
Ja za to zauważyłam ze większość dentystek to mega pasztety :(

Gość gość
Bawią mnie takie "mądralińskie", które każdą własną wypowiedź kończą stwierdzeniem "taka prawda". Cóż za siła argumentacji :D Autorko naprawdę sądzisz, że to działa? Ktoś w to wierzy?

Gość kosiara umysów
Prawda taka ze taka fryzjera zawsze będzie nikim . Pewnie dlatego są takie żałosne .

Gość fotel
mój znajomy wyjątkowy d****arz i idiota ,chodził tylko z fryzjerkami i kosmetyczkami.z jedną z nich zresztą wpadł i wziął ślub.więc coś w tym jest.

Gość kosiara kosiara
Ja za to zauważyłam ze większość dentystek to mega pasztety **** co zabolała prawda o sobie? Nie popłacz się i idź robić tę trwałą pani Czereśniakowej

Gość gość
A możesz zdefiniować pojęcia "ktoś" i "nikt"?

Gość gość
a ja po proszę o argumenty popierające twoją tezę, bo jeden salon fryzjerski, jeden salon kosmetyczny, na tysiące to nic. Aby wybić się w tym zawodzie trzeba być naprawdę dobrym. Tak jestem fryzjerką, ale tylko z wykształcenia. Poznałam wiele fryzjerek, około 90-100 i mogę się na ten temat wypowiedzieć, ale najpierw poczekam na Twoje argumenty. Podaj przynajmniej 5 sensownych.

wśród stomatologów również znalazłabym wielu prostaków i wieśniaków. kazda grupa zawodowa ma takie osoby i niestety ale nie mamy na to wpływu. ja nie chodzę do byle jakich salonów kosmetycznych czy fryzjerskich gdzie pracują dziewczyny jakie przedstawilaś, omijam takie miejsca szerokim łukiem, po prostu sie boje ze taka dziewczyna mnie oszpeci.takie samo nastawienie mam do innych grup zawodowych, lekarzy , dentystów... no niestety kazdy musi sobie zasłużyć na to żeby mieć dobre opinie nie tylko tym co robi ale rowniez tym jak sie zachowuje i co sobą prezentuje. jak ktos nie ma kultury osobistej to domyslam sie ze wiedza tez znikoma.

Gość gość
To zalezy autorko do jakich salonów chodzisz :D Jak chodzisz do takich podrzędnych gdzie cięcie z modelowaniem dwie dychy kosztuje to faktycznie- dużo tam tandety, same dziewczyny po zawodówkach, które nauczyły się jednego modelu fryzury i tak tną wszystkie klientki. Ale jak pójdziesz do lepszego salonu to jest tam zdecydowanie więcej dziewczyn z klasą, takich, które wybrały zawód fryzjera bo to ich pasja, takich, które wciąż się dokształcają i potrafią wiele. Takie perełki można znaleźć tez w podrzędnych salonach ale jest ich tam zdecydowanie mniej.

Gość gość
na stomatologii zawsze były najpiękniejsze dziewczyny :) z tego ten kierunek słynął i słynie

Gość gość
To te panie dentystki w przychodniach nie skończyły stomatologii? bo często urodą nie grzeszą :D Pewnie już przy rekrutacji szanowna komisja ocenia dziewczyny z wyglądu pyska, tak?

Gość gość
wiadomo że są wyjątki, ale lekarze dentyści i stomatolodzy słyną z urody, zawsze na medycznym jak się studiuje i widzi ładną dziewczynę to znaczy że pewnie ze stomy

Gość gość
Ja prowadzę salon fryzjersko kosmetyczny i "moje" dziewczyny są fajne:)przykro mi autorko,że trafiłaś do osiedlowego rynsztokowego zakładu ale jakby się tak zastanowić to pasowałaś tam dentystko:D

Gość gość
Ja znam wiele ślicznych dziewczyn - stomatologów :)

Gość gość
Matko kochana, co post to lepszy. Rynsztok to jest na kafe i widac w pierwszym poscie. Nie, nie jestem ani fryzjerka, ani kosmetyczka, skonczylam studia i mam dobra prace. W zyciu do glowy by mi nie przyszlo by oceniac ludzi po 5 minutach rozmowy a tym bardziej po tym, czym sie zajmuja. Czyscie juz do konca oszaleli? Jakie wartoscia soba reprezantujecie? Co Wy dzieciom procz genow przekazecie? Strach sie bac :/

Co z tego że pani dentystka ładna i powabna skoro prostego ubytku wyleczyć nie potrafi :o

Gość gość
I dodam,że są na tyle sympatyczne i kompetentne,że klientów jest multum dzięki czemu mogę sobie spokojnie być z dzieckiem w domu aż do momentu gdy pójdzie do przedszkola:)

Gość gość
avinione, a co to jes "prosty ubytek"??? bo żadna kariologia nie zna takiego terminu jak ty specjalistko stomatologii od siedmiu boleści?

Gość gość
czyli leszek czajka fryzjer uchodzący za jeden z najlepszych w pl, facet czeszący gwiazdy i pracujacy w praktycznie kazdym polskim show oraz jego ekipa to równiez banda prostaków gadajacych o tipsach?

Gość gość
avinione, odniosłam się do wpisu, że dentystki to "mega pasztety" :D

Gość gość
nie ma to jak się dowartościowywać na kafeterii zakładając denne wątki. Poziom i klasa :)

Gość kosiara kosiara
skąd wiecie, że to był podrzędny osiedlowy salon? widzicie? tylko potwierdzacie moją tezę :) przerobiłam wiele salonów i wszędzie jest to samo czyli głupiutkie dziewuszki

Gość gość
na kierunek lekarski były za głupie

Gość gość
na stomie jest duuużo ciężej niż na lekarskim, a progi są podobne