Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biegajaca

Pytanie do uprawiajacych sport

Polecane posty

Gość biegajaca

Witajcie, Jestem szczupla i mam wysportowana sylwetke, ale mam dosc wystajaca pupe ktora normalnie dobrze wyglada, ale przy bieganiu podskakuje. Jest to troche krepujace. Skad to sie bierze? Niewyksztaltowane miesnie pupy? Dzisiaj jak biegalam jakies dzieciaki sie za mna odwrocily i patrzac na pupe zaczeli cos wolac. Poradzcie.

Gość gość
oj, dłuższa bluzka i spalaj to sadło

Gość biegajaca
hahaha, ja jestem bardzo szczupla osoba wzrostu i nie mam sadla :p tylko pupa troche podskakuje przybieganiu.

Gość gość
chwalisz sie czy zalisz?

Gość gość
Zakladaj gacie obsciskujace, nawet dwie pary

Gość gość
Duzej to inteligencji nie wymaga, ubierz sie tak, zeby tego nie podkreslac, a nie w legginsy. A jak to nie pomoze to czas nauczyc sie olewac komentarze innych ludzi, wszystkich nie zadowolisz.

Gość gość
masz sadło i nie ma znaczenia, że jesteś szczupła. chudzielce też często miewają flakowate miękkie ciało. mięśnie nie telepią się przy bieganiu

Gość biegajaca
Stwierdzilam, ze nie bede zakladac zadnych gaci obciskujacych. Macie racje niewazne co gadaja inni. A ci chlopacy cos wolali, ale mialam sluchawki na uszach wiec nie wiem co, moze nic zlego lecz wrecz przeciwnie. Pozdro.

Gość gość
Hej biegająca, najważniejsze, że biegasz a nie siedzisz przed telewizorem. Resztę miej w d.. - nawet tej trzęsącej. A tak na serio, to spróbuj zrobić trochę ćwiczeń na ujędrnienie pośladków. Może nie od razu, ale za jakiś czas będziesz miała problem z głowy. Życzę powodzenia.