Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym sądzicie ? facet i seks

Polecane posty

Gość gość

Nie uważam się za jakąś super laske ale myślę że nie jestem zła... faceci się za mną ogladają, dostaję dużo komplementów, staram się zawsze fajnie wyglądac i ogólnie myslę że jest ok. Mam faceta od 4 lat. Nie mam jakiegos dużego cellulitu, ale jak ścisnę ręką udo to trochę go widać... no i ostatnio podczas ostrego seksu miałam na sobie czarne rajstopy i sukienkę. Oczywiście sukienka do góry, a rajstopy do połowy uda ściagnietę. Lubie dobra zabawę i różne pozycję. chciałam zaskoczyć i zrobić przyjemność facetowi i z pozycji na jeżdźca odwróciłam sie do niego tyłem i całkowiecie przejęłam inicjatywę. Chciałam żeby sobie popatrzył na co nie co :d starałam się jak mogłam, on mówił że jest bosko itd. Kilka dni po tym ja coś do niego powiedziałam że króciutką mini założę, a on do mnie : ta i cellulit na wierzchu ! No tak mi się przykro zrobiło ! przez ta pozycję jak miałam na sobie ciasne rajstopy widać było trochę tego mankamentu mi na udach i teraz mi tak pojechał ;/ jak normalnie stoję to nic nie widać, tylko jak się ściśnie ;/ tak lubiłam ostry seks w super pozycjach, a teraz on wylał na mnie kubeł zimnej wody... nie wyobrażam sobie teraz naszych igraszek jaki były do tej pory, jak dawałam z siebie wszystko. Teraz chyba tylko na misjonarza się zgodzę ;/ żeby nie było mi wstyd :( Co ja mam teraz zrobić ? :(

Gość Trudna sprawa i już
Kochasz go? Jeśli nie to zmień faceta. Dziwi mnie jego zachowanie. Jesteście ze sobą 4 lata, a on mówi Ci takie słowa? Dziwi mnie też to, że szukasz odpowiedzi na forum, a powinnaś poszukać w szczerej rozmowie ze swoim facetem. Po 4 latach potraficie chyba szczerze rozmawiać na trudne tematy?

Gość gość
Wiem, że powinnam z nim o tym rozmawiac, ale on by stwierdził zaraz że nic powiedzieć nie może bo ja sie juz załamuje... albo że każda troche tego ma, albo że mówi co widzi. No w kazdym razie rozmowa nie wiele by dała bo ja o tym i tak nie zapomne i najgorsze ze podczas seksu mi sie to przypomni... tak kocham go

Gość gość
Szczerze... masz p******ego faceta, każdy inny by się cieszył że jego kobieta wykazuje się taką inicjatywą i byłby bardzo szczęśliwy... przynajmniej ja bym był:) To co z tego że masz cellulit, każda ma jak ściśnie się udo, taka uroda kobiet, poza tym jak się kogoś kocha, to ani cellulit, ani rozstępy w niczym nie przeszkadzają, kobieta to piękno same w sobie, a chętna kobieta z inwencją, to skarb:)

Gość Trudna sprawa i już
Wydaje mi się, że za mało w Twoim facecie wyrozumiałości. Powinnaś powiedzieć mu, że Cię to zabolało, że masz przez to pewne zahamowania w łóżku, a on, jeśli jest wart wartościowej kobiety, powinien zauważyć problem i zrobić wszystko, żebyś powróciła do stanu, kiedy zahamowań nie miałaś. Jeśli na Twoje słowa zareaguje typowym brakiem reakcji, wręcz zignoruje Twój wewnętrzny ból, to przykro mi, ale źle trafiłaś jeśli o faceta chodzi. A będzie gorzej, kiedy zacznie się poważne życie i poważne problemy. Nie wytrzymasz z jego brakiem wyrozumiałości.

Gość gość
wszyscy macie rację ale wam kobietom nigdy prawdy na temat urody nie można powiedzieć,to jest prawda,jeśli wolicie kłamstwa to nie ma problemu,własnie dlatego ulegacie bajerantom co nigdy prawdy nie powiedzą tylko makaron na uszy nawijają bo to na was działa.

Gość gość
powiedz mu że ma małego

Gość gość
na jezdzca z suniętymi rajstopami? k***a jak ty to zrobilas???:D Masz gruba doope i celulit nie zwalaj winy na rajstopy grubasie🖐️

Gość gość
Kobieta musi mieć na czym usiąść, a jak ma tyłek, to odrobina cellulitu musi być, zwłaszcza kiedy uciśnie się skórę... a jej facet to bydle, jak mu nie pasujesz, to niech poszuka sobie chudej szczapy, która zamiast tyłka ma same kości. Ja lubię dziewczyny o ładnych kobiecych kształtach, mają super ciałka, idealne do pieszczenia i patrzenia na nie, mieć taki tyłeczek przed oczami... czysta przyjemność:)

Gość gość
tak jest jak sie ze smarkaczem zadajesz,

Gość gość
"wszyscy macie rację ale wam kobietom nigdy prawdy na temat urody nie można powiedzieć,to jest prawda,jeśli wolicie kłamstwa to nie ma problemu,własnie dlatego ulegacie bajerantom co nigdy prawdy nie powiedzą tylko makaron na uszy nawijają bo to na was działa." taki cwaniak a Ciekawe jak byś się poczuł gdyby Ci kobieta z zimną krwią powiedziała "nie no skarbie nie chcę na pieska bo masz za małego k***ska i nic wtedy nie czuję"