Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra0001

Moje życie z włochem

Polecane posty

Gość Sandra0001

Witam serdecznie, chciałabym podzielić się swoim doswiadczeniem jesli chodzi o związki z włochami. Aktualnie od roku jestem w związku z włochem. wcześniej miałam dwa inne związki z mężczyznami z tego kraju. Nie jest to tak że szukałam specjanie mężczyzn z tego kraju- po prostu chyba ich przyciagam O_o Bolą mnie wszystkie stereotpy dotyczące tego jakimi to są ludźmi. Jeśli macie jakieś pytania to piszcie:)

Gość gość
Nikogo nie interesuje, że masz włochy w nosie, paszteciaro.

Gość gość
Gdy pytamy o najbardziej pożądane miejsce pracy, Polacy najchętniej wybraliby kraje skandynawskie i Holandię. Z kolei Polki częściej niż mężczyźni wymieniały Włochy. ******************* To fragment artykułu o polskich emigrantach. A tutaj fajny komentarz któregoś z czytelników ******************** Ci co chcą emigrować to niech sobie emigrują. Żyjemy w wolnym kraju - nie widzę powodu dla którego trzeba o tym codziennie mówić. Już rzygami tymi artykułami, że Polacy gdzieś tam wyjeżdżają - a kogo to k**wa obchodzi? Mi się w Polsce dobrze żyje i wyjeżdżać nigdzie nie mam zamiaru - sam zatrudniam Mołdawian i Ukraińców za połowę polskiej stawki i jakoś szczególnie za polską siłą roboczą nie tęsknię, jeśli mam być szczery. A co do Włoch i Polek to aż się prosi o komentarz. Nie od dziś wiadomo, że Polki emigrują tylko z jednym bagażem w postaci własnej d**y. A we Włoszech aż roi się od ich ulubionego śniadego typu faceta, więc moim zdaniem w tej kwestii jest jasne jaki rodzaj Polek głównie emigruje. W ogóle cała ta emigracja to bardzo pozytywne zjawisko moim zdaniem - od 2007 radykalnie zmniejszyła się przestępczość w Polsce.

Gość Sandra0001
jak Cię nie interesuje Panie Gościu to nie widze powodu dla którego miałbyś/miałabyś tracic swój cenny czas na pisanie tego nezwykle inteligentnego komentarza

Gość Sandra0001
no akurat tak się składa że ja wcale nie wyemigrowałam do włoch. Tak się składa że swojego obecnego partnera poznałam na statku a teraz razem mieszkamy w USA

Gość Sandra0001
Byłoby miło gdyby nikt się pode mnie nie podszywał. Czemu wybrałam obcokrajowca- tak się złozyło. I szczerze mówiąc to wolałabym juz murzyna z etiopii niż takiego prostaka jak Ty

Gość gość
"Nie od dziś wiadomo, że Polki emigrują tylko z jednym bagażem w postaci własnej d**y." ++++++++++++++++++++++++ Buahaha dobry tekst ;-)

Gość Wloch Arab Grek i Turek
To ta sama maka. Wiec nie ma czego zazdroscic. Najgorsi sa ci z poludnia, to juz wogole lepiej sobie stryczek na szyje zawiazac

Gość Sandra0001
Nie zgadzam się z takim generalizowaniem... Ja jestem z włochem z północy. On nie wpasowuje się w żaden z istniejących stereotypów. Poprzednio związałam się z facetem z Sycylii- ten był mamisynkiem ale babiarzem w żadnym wypadku

Gość gość
Jeśli macie jakieś pytania to piszcie. ------- nie mamy pytan, kogo jakis przypalony dziad z wloch obchodzi. sama sie z nim mecz.

Gość gość
Ragazzo da Napoli zajechał mirafiori Na sam trotuar wjechał kołami Nosem prezent poczułaś, już taka jesteś czuła Że pomyślałaś o nim - Bel ami On ciemny był na twarzy, a prezent ci się marzył Za dziesięć centów torba w Peweksie Ty miałaś cztery złote, on proponował hotel I nie musiałaś zameldować się Ty z nim poszłaś w ciemno, damo bez matury Koza ma prezencję lepszą niźli ty Czemu smutną minę masz i wzrok ponury Ciao, bambina, spadaj mała, tam są drzwi On miał w kieszeni paszport, sprawdziłaś, a więc znasz to Lecz on nie sprawdził, ile ty masz lat On mówił "Bella bionda", a popatrz, jak wyglądasz Te włosy masz jak len, co w błoto wpadł Jak w oczy spojrzysz teraz swojego prezentera Co dyskotekę robi i ma styl Straciłaś fatyganta, chciał kupić ci trabanta Czy warto było za tych parę chwil Twój ragazzo Forda Capri ci nie kupi Buonanotte - pewnie też nie powie ci Jeszcze wierzysz, że dla ciebie śpiewa Drupi Ciao, bambina, spadaj mała, tam są drzwi Poznałaś Europę, więc nie mów do mnie "kotek" Ja nie wiem, co Volkswagen, a co Ford Nie jestem tak bogaty, nie wezmę cię do chaty I przestań mnie nazywać "My sweet lord" Ty nie będziesz moją Julią Capuletti Inny wszak, niż ja, Romeo ci się śni W żadnym calu nie wyglądam jak spaghetti Ciao, bambina, spadaj mała, tam są drzwi Gdy c***izzę stawiał, rzekł "Prego mangiare" To pamiętać będziesz po kres swoich dni Tęskniąc za nim jak panienka za dolarem Ciao, bambina, spadaj mała, tam są drzwi

Gość gość
Hej Sandra :* Ja nie jestem z Włochem ale z Hiszpanem, już kilka ładnych lat ze sobą przeżyliśmy, achhh ten jego temperament, wciąż zabawiamy się jak nastolatki mimo naszego wieku. Z żadnym Polakiem nie było mi tak dobrze jak z nim. Oczywiście nie mam na myśli tylko seksu, ale całokształt. Jest kochanym, pracowitym i porządnym mężczyzną. Wspaniale gotuje, jest czuły i nie zamieniłabym go na nikogo innego. Życzę powodzenia w Twoim związku polsko-włoskim! :*

Gość gość
Piepszenie Włosi i Hiszpanie to obiboki i tylko seks im w głowie - gorzej z utrzymaniem rodziny i odpowiedzialnością.

Gość gość
moj wloch z ktorym bylam 3 lata byl bardzo ambtny, kiedy ja z nim bylam akurat robil doktorat (nauki scisle, obecnie pracuje dla nasa). dla niego liczyla sie karera i pieniadze, byl bardzo inteligentny, elegancki, bardzo romantyczny. ale niestety ja se przy nim czulam gorsza i on za gorsza mnie mial, ciagle mial pretensje do mnie o wszystko, we wszystkim bylam dla niego niewystarczajaca. poza tym lubil kontrole, dyktowal warunki, wymuszal na mnie rozne zachowania, zagrozil, ze jak zajde w ciaze to on odejdzie bo on nie chce dziecka bo mu zycie jego idealne zburzy. pianiedze to dla niego numer 1. dziwne tak generalizowac, bo ktos powiedzial ze oni sa obiboki, w przypadku mojego wlocha to jego ambicja byla wlasnie tym co okazalo sie nasz zwiazek rozwalic. aha mial jasniejsza skore ode mnie i niebieskie oczy.

Gość gość
do wyzej-no,to idealny byl,tylko ty idealna nie bylas wcale ;D

Gość gość
"Piepszenie Włosi i Hiszpanie to obiboki i tylko seks im w głowie - gorzej z utrzymaniem rodziny i odpowiedzialnością." Wypisz wymaluj polskie chlopoczki :D Tylko do polskich chlopow jeszcze mozna dodac lysienie po 30 i brzuchol piwny. A tak reszta to samo :D

Gość gość
np coz, wlosi tez lysieja, najczesciej to male kurduple, a ze wszyscy po 30 maja bebny - nie z piwa ale z sadla - to juz przemilcze.

Gość kokoszka _1223
mialam przez pewien czas szefa wlocha- super gosc ale tez uosobienie wszystkich wloskich stereotypow :) chociaz byl w stalym zwiazku spotykal sie na boku z 19latka Polka. Trwalo to ponad rok, zakonczylo sie ciaza tej mlodej i porzuceniem jej :/ Jak na to patrzylam tak z boku to zastanawialam sie jak ta mloda moze byc taaaka naiwna- taka ladna dziewczyna i poleciala na czerwone bmw, szarmanckie teksty ktore z dala powiewaly sztucznoscia, no i wlocha ktory skakal z kwiatka na kwiatek (o czym ona dobrze wiedziala)

Gość gość
moze i byl idealny, tylko ja nie nadazylam za jego 'perfekcyjnoscia' :) gorzej jak sie zdenerwowal to rzucal czym popadnie w sciany, szklankami, komorkami, pilotem czy co mu wpadlo w reke. a jak byl na mnie zly to dostawalam z liscia, a zly byl na mnie srednio 3 razy w tygodniu :)

Gość gość
do wyzej-jezeli z takim pacanem bylas 3 lata-twoj blad...

Gość gość
taki byl tylko ostatnie kilka miesiecy, na poczatku bylo fajnie, byl bardzo romantyczny a pozniej tylko zmienial sie na gorsze.

Gość gość
no ale wlasne kazdy w nim widzial tego eleganckiego, ambitnego, przystojnego, dobrze ubranego faceta w skrojone na miare koszule i skarpetki valentino.. wcale mi nie bylo szkoda od niego odejsc, podnioslam sie z kolan..

Gość gość
"wlosi tez lysieja, najczesciej to male kurduple, a ze wszyscy po 30 maja bebny" moj ex ma teraz 35 lat i geste ciemne wlosy, jest wyzszy ode mnie a ja mam 175cm, on mial zdaje sie 182cm o ile pamietam, jest szczuply i zadbany.

Gość gość
Jak tak kręcą was Włosi to czemu nienawidzicie Romów? Przecież podobni też prorodzinni kasę mają...

Gość gość
okulary wloz...

Gość gość
Ja Romow NIE nienawidze-z Wlochem bylam,z Romem-nie.

Gość gość
"wcale mi nie bylo szkoda od niego odejsc, podnioslam sie z kolan.." ile tego loda można ciągnąć nie ? kolana bolą..

Gość gość
tak myslalam ze ktos wlasnie tak skojarzy te kolana :) chodzilo mi o to ze on mnie po prostu zrownal z poziomem podlogi. chwile zajelo zanim znowu w siebie uwierzylam.

Gość gość
jak mozna porownywac romow do wlochow? przeciez to calkiem 2 rozne nacje, oni by sie po pierwsze sami obrazili, bo swoj kraj uwazaja za kolebke cywilizacji wrecz ;)

Gość gość
Cyganie a nie Romowie ! ta cholerna polityczna poprawnosc jest coraz bardziej zenujaca.