Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja nauczycielka jest chora psychicznie Nawet moja mama sie usmiala

Polecane posty

Gość gość

Trzecia liceum a ona odstawila scenę życia. Mielismy wf akurat razem z chłopakami. Moj dobry prowadzil rozgrzewkę i zazartowal sobie zebym sklony robila Tylem do niego. Mamy ze sobą bardzo dobre relacje i to bylo smieszne a nie wulgarne. Takie droczenie sie z nudów. A ta kobieta jak to uslyszala wywalila go za drzwi za nie szanowanie kobiet! Mi kazala isc do dyrektora i wyslala maile z nagana do rodzicow opisując cala sytuacje. Dobrze ze zostaly jeszcze tylko 30 dni i sie pożegnam z ta chora szkolą. Nawet moja mama plakala ze smiec****ak przeczytala te skargę w której ja zostalam sprowadzona do rangi latwej suki a mój kolega jako bezczelny i wulgarny cham:)

Gość gość
i ty i twoja matka to glupie baby, szkoda na was słow

Gość gość
śmieszne? gość traktuje cie jak szmate do wypinania d**y, a dla ciebie to śmieszne? lol, co za czasy

Gość gość
Czemu glupie? Jestem calkiem dobra uczennica. Na tym wfie -7h lekcyjna wszyscy byli maksymalnie znudzeni. Ty sobie nigdy wulgarnie nie zartowalas w gronie przyjaciol? Nawet moja mama powiedziala, ze nie wie za co placi tyle hajsu.

Gość gość
jestes uczennicą, to d**ę trzymaj pzry sobie , a nie wypinaj przy ludziach w szkole..

Gość gość
Ludzie przestańcie to byl tylko glupi, nieprzemyslany zart sytuacyjny! A ta kobieta woadla w jakis szal. Zaczela krzyczeć na niego ze jest niewychowany i ze nie szanuje kobiet. A do mnie ze jestem pusta lalka skoro śmieszą mnie takie żarty. Moja mama zna tego chlopaka i bardzo go lubi. Dostala tego maila w pracy i czytala go śmiejąc sie mi przez sluchawke.

Gość gość
to po co pytasz o zdanie? Osobiscie uwazam, że to glupie z twojej strony i całkowicie nie rozumiem twojej matki

Gość gość
To bylo bardziej podzielenie sie absurdem sytuacji na forum. Wyobrażacie sobie ze takie nienormalne osoby ucza w szkole?!?

Gość gość
żarty na naprawdę niskim, wręcz żenującym poziomie :-/

Gość gość
moim zdaniem to ty nienormalna, ale i tak nic nie rozumiesz , bo z gory juz przyznajesz sobie rację

Gość gość
moim zdaniem to ty nienormalna, ale i tak nic nie rozumiesz , bo z gory juz przyznajesz sobie rację

Gość gość
nauczycielka nienormalna? to co o was mozna powiedziec. nie wiedzialam ze szkola jest od wypinania dupska

Gość gość
Wiem ze niski poziom:) Ale czy z przyjaciółmi nie mozna sie powyglupiac czasami a ona od razu aferę na pól szkoly.

Gość gośćś
tak, koedukacyjna szkoła to patologia

Gość gość
nienormalne osoby? Szkoła ma uczyć, kształcić i wychowywać! A zarówno ty, twoja stara i przygłupi kolega jesteście niewychowani. Plebs. Następnym razem jak powie ci w żartach wypnij d**e suko to też będziesz sie śmiała jak debil do sera?

Gość gość
Jejku, no ale bez przesady. Na pewno by tak nie powiedział.

Gość gość
szskola to szkola, a nie jakas tam agencja, do wypinania d**y można znależc inne miejsce

Gość gość
Takie żarty, to sobie róbcie u siebie w domu, a w szkole (a potem w pracy) jakis poziom trzeba trzymać. Nauczycielka pewnie przesadziła, ale przynajmniej dobrze, że zareagowała. Kiedy człowiek ma się nauczyć kultury i szacunku jak nie za młodu? Takie żarty podczas lekcji sa nie na miejscu. I tyle w temacie.

Jak w większości przypadków, na tę sprawę można patrzeć z 2 stron: - z jednej tak naprawdę nic się nie stało, nastolatkowie, zmęczeni szkołą zrobili sobie jakiś żart - z drugiej strony żart jednak był wulgarny, ja w życiu nie żartowałabym w taki sposób w miejscu publicznym. Uważam, że obie strony przesadzają. Nauczycielka nie powinna robić wielkiej afery, a matka powinna upomnieć, by córka zachowywała się z klasą.

Gość gość
Moze macie trochę racji:( Szczerze to nie pomyslalam nad tym ale taka potepiajaca reakcja... Moze rzeczywiście macie racje ze odrobine przesadzilismy. Bo on tak to powiedział do mnie a ja wtedy udalam ze mu wysylam buziaka i odpowiedzialam to po lekcji. Bylo zamieszanie a ona i tak to uslyszala i sie wkurzyla.

Staszek, zapomniałeś już jak rok temu po przegranym meczu Barcelony, Messi doleciał do Arbeloi, który stał na parkingu z żoną i dzieckiem i urządzał scenę? Kopnięcie piłką w kibiców też pewnie było zwykłą wpadką?

ale on oskarża sędziego itp pewnie niedługo powie że słońce ze złej strony świeciło, że żel wysechl, że matka go molestowala, powód się znajdzie, ale nigdy nie przyzna się że po prostu DAŁ D**Y