Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koloroweslonce

Zostawił mnie bez powodu?

Polecane posty

Gość gość
autorko mam tak samo, ciagle przyciagam jakies zera i smieci

do gość: wiesz co zarazić to sie teraz mozna róznymi chorobami nawet w szpitalu to po pierwsze po drugie gdybym myslała rozumem a nie sercem moze nie dałabym się omamić temu palantowi i nie wypisywałabym teraz na forum jak to mi zle

to witaj w klubie :) niestety na tym swiecie jest od cholery takich debili co to potrzebuja dziewczyny tylko w jednym celu. Najgorsze jest to ze nic na to nie wskazywało sam mówił ze chce się ustatkować dlatego skonczył ze swoimi "podbojami"

Gość gość
fajna jestes i sympatyczna, przypominasz mi mnie, to samo mamy, tylko wiesz ja mialam koszmar z takim z neta, dobrze ze ty z nim juz nie jestes,

Gość gość
jasne ze wszedzie mozna sie zarazic, mozna miec jednego partnera i zachorowac, choroba wszedzie czyha, nie tylko z penisa *****cza sa choroby

Gość gość
ja bradzo cie rozumiem, byly piwkne rozmowy prawie do rana, o wszytskim, bylo wyjatkowo jak w bajce, na zywo inny czlowiek nerwowy, przerazal mnie, dziwnie zachowywal, balam sie go

Gość gość
hehe to pewnie *****cz zwykly byl

Gość gość
wiesz nie chce pisac dokladnie, boje sie napisac jak bylo tutaj na kafe, ale byl koszmar, najgorszy zwiazek w zyciu, na necie bajka nie do opowiedzenia, piekne slowa, czlowiek czul sie wazny, a to byl psychol zwykly, napisalabym ci ale sie boje tutaj

no własnie tak to sie mozna przejechac na takich typach, ja ogólnie mam pecha do facetów nigdy nie mogę trafic na normalnego tylko na takich drani trafiam którzy w dodatku okazują się tchórzami :( moze za bardzo ufam ludziom

Gość gość
naprawdde nie zamartwiaj sie, to ze cie omamil rozkochal to w jednym celu, nie masz po kim plakac, nie zasluguje on na to bys rozpaczala, to ci minie zapomnisz, o kazdym mozna zapomniec, w podly sposob cie zostawil, moze nawet mial zone

nie żony nie miał raczej troche się orientuje jesli chodzi o jego życie osobiste ale innej na boku to nie wiem ale teraz to bym się nawet nie zdziwiła :( cham jeden :(

Gość gość
texz trafiam na drani i tchorzy, czesto tak sie zdarza ze dziewczyny bardzo ufaja, sa naiwne, zostalo nam to z dziecinstwa, ja bylam pod kloszem, w puchu chowana, nie wiedzialam ze nie mozna ufac ludziom a i rodzice mi tego nie mowili jacy sa ludzie, chcieli mi wszystkiego oszczedzic

Gość gość
jasne ze cham, kawal s********a, zapomnisz o nim, ja zapomnialam i nigdy bym nie wrocila nawet do tych rozmow pieknych, zaluje wszystkiego co bylo z nim zwiazane, wiesz dla nas to jest jedna pomoc, ja tak mysle by pojsc do ppsychologa i zapytac co ze mna jest nie tak i co mam robic, jak postepowac, jak zyc by bylo dobrze i wiesz moze tez powinnas sobie tak pomoc, bo my tutaj tak profesjonalnie nie pomozemy ale to nie glupi pomysl by pojsc do fachowca od psychiki

tez się nad tym zastanawiałam, gdzies musi lezeć przyczyna ze nie wychodzi z nikim i przyciąga się takich prostaków

Gość gość
tak to jest ta przyczyna, dziecinstwo, ochrona przed zlem, moi rodzibe nawet nie zabierali nas na pogrzeby rodzinne, nie mowili o chorobach o klopotach, o niczym wogole, wszytskiego chcieli oszczedzic i tak sie porobilo, kazdemu ufamy bo jak nie ufac skoro uczono nas by ufac a wlasciwie niczego nie uczono

Gość gość
teraz jestem prawie stara i nie umiem sobie zycia ulozyc, chcialabym by bylo mi dobrze z mezczyzna, by nie krzyczal, by nie podnosil reki na mnie, ja jestem mila i tez bym chciala to samo a nie slyszec ze to baba powinna sie sluchac, jasne mozna sluchac mezczyzny ale tylko wtedy gdy jest madry i dobry i dobrze czyni wszystko

Gość gość
z tego co piszesz trafilas na typ picieszyciela. sknczyla sie jego funkcja wiec odszedl. mam takiego kumpla. poki dziewczyna ladna mloda i swieza, rzna sie na potege (u mne na weselu w kiblu np)jak sie znudzi i nie jest juz tajemnicza, porzuca, jak mowi, innemu. ogolnie bardzo optymistyczny czlowiek.

Gość gość
mam 39 lat i schorowana dusze i pojde do psychologa by mi powiedzial czemu jestem taka gupia ze ciagle co nie zdecyduje to jest zle

Gość gość
prawda gosciu, jak przestaje bys tajemnicza, jak pokazala to i owo to koniec zauroczenia

Gość gość
jest tajemnicza dopoki nie przeleci jej z gory na dol, wszytsko co sie da

nie jestes stara nie mów tak :) na pewno znajdziesz osobę z którą bedziesz szczesliwa, w dzisiejszych czasach to ze swiecą szukac takiego człowieka bo mozna sie jedynie niezle przejechac ale uda nam sie kiedys na pewno :)

Gość gość
zycze tobie by ci sie udalo poznac takiego bo fajna jestes dziewczyna, mila i ciepla i sympatyczna, moze mi tez sie uda,

Gość gość
dobrze ze nie dalas sie temu gosciowi wykorzystac i dlatego cie zostawil, napewno wiele dzieczyn tak czaruje na necie by tylko sobie wyczarowac seks

Gość gość
oni na necie maja talent do czarowania, wycwiczony majstersztyk do perfekcji, wiedza jak to robic by rozczulic kobiete

Gość gość
jasne zebys zalowala, nie martw sie, narazie odpocznij sobie od mezczyzn, odetchnij swiezym powietrzem wiosennym, uwazaj na gosci na necie, trzeba ich dobrze rozszyfrowac i czytac miedzy wierszami