Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koloroweslonce

Zostawił mnie bez powodu?

Polecane posty

Gość gość
autorko, a ile ma lat? młody?

Gość gość
Autorko, masz rację, im dłuższy związek tym gorzej to przejść.. Jak tutaj normalnie funkcjonować, jak mogę myśleć tylko o tym :( Teraz już podejrzewam wszystko, może kogoś poznal, ale dla mnie to nie do wiary, ze może tak postępować, po tym wszystkim co przeżyliśmy razem :( U mnie też jednego dnia było wszystko ok, a następnego już coś nie tak..

Gość gość
Nik t niezastawia zony z dziecmi bez powodu.s. masz problem,:-(..niechcę dyskutowac.

Gość malachita
Chyba mial powod - nie chcial cie skrzywdzic - powiedzil Ci to. Przyjmij to i w zadnym razie nie probuj do neigo wracac, nawet gdyby kiedys on chcial i zapewnial, ze sie zmieni. Niemal na 100 procent zniszczylabys sobie zycie. Sa mezczyzni, ktorych nalezy unikac - i wyglada na to, ze on do nich nalezy. Nie ma szans, zebys mu pomogla, twoje milosc go zmienila itd. masz 24 lata, moglabys byc moja corka. Skresl go z zycia NA ZAWSZE.

Gość gość
serce nie sluga, ale jak czlowiek zdecyduje se na zwiazek z takim facetem bedzie potem chciala uciekac od takiego i bedzie se pytac na forum jak od niego odejsc

Gość gość
czesto kobiety popelniaja blad wychodzac za drania a potem sie dziwia czemu on jest zly, decyzja by jednak z takim byc zagraza naszej psychice, tacy faceci sa zli, wiekszosc facetow jest zlych, codziennie takich widze slysze, na ulicy w tramwaju wszedzie, jak obrazaja kobiety jak obgaduja jak ponizaja, dzis w tramwaju tatus mowil malemu synkowi ze pani stojaca w tramwaju jest otyla i ze nie lubi otylych i se potem dziwic ze synek dostaje taki przyklad od tatusia na przyszlosc, wczoraj inny pa w tramwaju powiedzial ze przy starej babie nie usiadzie jak jedna pani chciala posunac sie by on usiadl, i tak zlysze codzienie

Gość gość
kolorowe slonce, jest temat MILOSC ZABIJA, tam sa dziewczyny ktore tez tak maja jak ty, tam sobie przejdz, tam sie wiecej pisze, fajne normalne dziewczyny tam sa, nie ma troli