Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koloroweslonce

Zostawił mnie bez powodu?

Polecane posty

Gość gość
kolorowe a długo się znaliście ???

niee 3 miesiące zaledwie ale wydawło mi sie ze to ten odpowiedni, wiec dlatego tak to przezywam, sam chciał zebym się zaangazowała ciagle to powtarzał

Gość gość
a pamietasz moment taki ze on jakby sie zmienil? moze po wizycie u rodzicow? przeanalizuj to

Gość gość
wiem, teraz bedziesz myslala dlaczego tak postapil, nie mozesz zrozumiec, bo jakbys znala powod to byloby ci latwiej a tak bardzo trudno, bo bylo ok az tu nagle taki sms, i rzucil cie poprzez sms?

Gość gość
nagle tak woli byc sam, tak odrazu stwierdzil, bardzo dziwny facet, sama widzisz ze nie ma po kim plakac skoro olal cie tak perfidnie

Gość gość
oni tacy sa, faceci internetowi, kobieta jest fascynujaca poki sie jej nie pozna, potem leca szukac innej fascynujacej, to chore typy na internecie

no nagle bo rozmawialismy normalnie nie było zadnych kłótni wiec dlatego mi przykro i probuje zrozumiec jego zachowanie ale nie potrafie

Gość gość
musisz przeanalizowac sobie co moglo sie stac, ja wejde znow potem bo teraz juz nie moge pisac, narazie sloneczko

juz chyba wiem co sie stało...zostawił mnie i wrocił do swojej duzo starszej od siebie kochanki, z ktora moze byc bez zobowiazan ale jednoczesnie spotykac się na sex, chyba woli dojrzałe, zal mi go

Gość gość
a moze bylas jego chwilowym pocieszeniem, tamta sie odezwala gdy byl zajety toba i odszedl do niej

Gość gość
faceci to chamy

nie ona się odzywała cały czas bo niby sie zakochała w nim tylko on ją wtedy olał jak zaczał ze mną byc bynajmniej tak mówił, ale chyba chec seksu wygrała...nie wiem co faceta po 20stce moze krecic w babie po 30stce odpowiedzcie mi bo ja chyba tego nie rozumiem, przedstawi ją rodzicom i co powie ? to moja dziewczyna a laska ma juz zmarszczki na twarzy (bez obrazy) ale wyglada jak lafirynda

Gość gość
gosciu poszedl na seks, wybral seks, tak latala za nim ze az wylatala, on jej rodzicom nie przedstawi, ona jest tylko na seks, dobrze mu daje to polecial

Gość gość
napewno solarka ubrana ala barbi tleniona z odrostami czarnymi na bialych szpilkach

tak solara tapety kilo na ryju, normalnie wsciekłosc mnie bierze! :( taka stara lampucera co sie nie szanuje nawet, opowiadał mi o niej ze ona jest dla niego za stara ale jednak mnie dla niej zostawił!

Gość gość
no wiedzialam ze to solara, on z nia nie bedzie, nawet nie musisz sie obawiac

Gość gość
on cie dla niej nie zostawil tylko dla seksu, jemu o seks chodzi, latwo poznac wartosciowego faceta, on z pewnoscia nie jest wartosciowy

no moze ale juz wiem przynajmniej jaki jest powod naszego rozstania, gdybym się z nim przespała nie szukałby pocieszenia u niej, a moze i by szukal ? powodzenia mu z nią zyczę jak woli tak marnować sobie zycie z taką dzi*wka z nocnego klubu to juz jego problem chyba ze na uczucia tez go urobi skoro ona się w nim zakochała jak twierdziła...

Gość gość
gdybys sie z nim przespala tez by potem szukal, to facet pies, i moze roznosi zarazki, uwazaj na *****czy

Gość gość
hahaah zakochala sie w nim, cos ty, czy takie sie zakoc***a? watpie, moze ma kase i sie w pieniadzach zakochala

Gość gość
czemu my kobiety kochamy sie w nieodpowiednich facetach, dziwne

Gość gość
ooooo ona ma kase, czyli to on polecial na kase, czyli masz odpowiedz

Gość gość
a czy twoim rodzicom on sie spodobal?

wiesz co nie wiem w sumie juz na co on poleciał czy na kase czy na seks czy moze na jedno i drugie ale teraz to ja sie czuje beznadziejnie, juz myslałam ze się podnoszę ale jednak leżę...wiem ze jest chamem i zwykłym oszustem ze się tak zachował ale to wie tylko jedna czesc mnie a ta druga nie chce tego zaakceptować i to jest moj problem :(

Gość gość
raz sie podniesiesz raz polozysz, to tak jest, az w koncu wstaniesz i pojdziesz naprzod, zobaczysz, to co czujesz to naturalne jest i nikt z nas tutaj nie przyspieszy regeneracji twojej, sama musisz to przetrawic, my tylko mozemy wesprzec sie , podniesc na duchu, byc przy tobie